Στέλλα Αργυρίου: Τρομάζει το περίσσευμα μίσους που κρύβουμε μέσα μας

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Την υπεραξία της επιστημοσύνης της κατάθεσε η Στέλλα Αργυρίου, στη δημόσια συζήτηση για τις πληθυντικές και σύνθετες παραμέτρους της τραγωδίας των Γλυκών Νερών.

Η γνωστή ψυχολόγος ήταν καλεσμένη της Φαίης Μαυραγάνη στην εκπομπή “Τώρα ό, τι συμβαίνει” της τηλεόρασης του Open, το πρωί του Σαββάτου, προκειμένου να προσθέσει τη γνωσιακή εμπειρία της, στην ανάλυση της προσωπικότητας και της ψυχοσύνθεσης του γυναικοκτόνου των Γλυκών Νερών.

Η Στέλλα Αργυρίου περιέγραψε μια ναρκισσιστική προσωπικότητα με αντικοινωνιακά στοιχεία, με το συναίσθημα και την ενσυναίσθηση να απουσιάζουν.

“Πίστευε ότι είναι ικανός να ξεγελάσει τους πάντες… Θεωρούσε τη γυναίκα του ιδιοκτησία του… Το παιδί σώθηκε, επειδή το θεώρησε μέρος του εαυτού του, ενώ στη συνέχεια το χρησιμοποίησε ως αξεσουάρ… Όπου διαφημίζεται πολύ η ευτυχία, από πίσω υπάρχουν σκηνές και εικόνες που δεν συνάδουν… Τρομάζει το περίσσευμα μίσους που κρύβουμε μέσα μας, και ήρθε στην επιφάνεια”, ήταν μερικές από τις πιο χαρακτηριστικές επισημάνσεις της καλής ψυχολόγου.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Στέλλας Αργυρίου στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter:

Written by Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος