Το “κορίτσι της χρονιάς” (που… νίκησε τον Τραμπ)

Της Δέσποινας Βενέδικτου

 

Οι νεώτερες γενιές συνεχίζουν να ερωτεύονται, να ονειρεύονται και να ταξιδεύουν την καρδιά τους σε καλύτερες εποχές, με τα τραγούδια της. Καμία έκπληξη λοιπόν για τη νέα θριαμβευτική παρουσία της Taylor Swift στην Τελετή Απονομής των Βραβείων Grammy 2021.

Η νεαρή τραγουδίστρια, με τις μεγαλύτερες πωλήσεις παγκοσμίως τα τελευταία χρόνια, κέρδισε το άλμπουμ της χρονιάς στα Grammys 2021, με το “Folklore”, και γνώρισε την αποθέωση στα social media, όπου άλλωστε διατηρεί έναν από τους μεγαλύτερους και περισσότερο παρεμβατικούς λογαριασμούς.

Η Taylor Swift έχει κερδίσει 10 φορές Βραβεία Grammy, με τη φετινή νίκη της ωστόσο έγινε η πρώτη γυναίκα τραγουδίστρια που έχει κερδίσει τρεις φορές το άλμπουμ της χρονιάς. Είχαν προηγηθεί οι νίκες της το 2010 με το άλμπουμ “Fearless” και το 2016 με το άλμπουμ “1989”.

Και φυσικά, κανείς δεν ξέχασε τη… νικηφόρα μάχη της κατά του Ντόναλντ Τραμπ, με τη “σταυροφορία” της μέσω των social media για την ανάγκη αλλαγής ενοίκου στον Λευκό Οίκο, να έχει εξοργίσει τον 45ο Πρόεδρο των ΗΠΑ.

Written by Δέσποινα Βενέδικτου

Η Δέσποινα Βενέδικτου είναι δημοσιογράφος