Τα γενέθλια της γυναίκας που αρνείται (ακόμη) το πεπρωμένο της…

 

Της Μαρίκας Λυσιάνθη

 

Έχει γενέθλια, και μαζί της γιορτάζει… όλη η (προοδευτική) Αμερική. Η Πρώτη Κυρία… της καρδιάς μας γίνεται 57 ετών, και η ανθρωπότητα αναρωτιέται αν η Μισέλ Ομπάμα θα συνεχίσει να αρνείται το πεπρωμένο της.

Από το βράδυ του Νοεμβρίου του 2016, που ο Ντόναλντ Τραμπ κέρδισε τη Χίλαρι Κλίντον και έγινε ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, το Twitter… επαναστάτησε, και απαίτησε από τη Μισέλ Ομπάμα να θέσει υποψηφιότητα για τον Λευκό Οίκο το 2020.

Η ίδια το αρνείται πεισματικά και επιχειρηματολογεί μέχρι σήμερα. Όχι μόνο για το 2020, που πέρασε, αλλά… για πάντα. Φυσικά, το… για πάντα δεν ισχύει στη ζωή, σχεδόν για τίποτα. Και εκεί ποντάρουν όλοι.

Ο Τζο Μπάιντεν και η Κάμαλα Χάρις, και με τη δική της συμβολή, αναλαμβάνουν τα ηνία της Αμερικής, και ίσως η ίδια πιστεύει ότι, η Ιστορία… την προσπέρασε, με την πρώτη γυναίκα Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ να ετοιμάζεται το 2024 να γίνει η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος της υπερδύναμης.

Αν ωστόσο η εκτίμησή της αποδειχθεί λανθασμένη, οι σάλπιγγες του πεπρωμένου, κάποιοι στιγμή… θα την ξεκουφάνουν. Και τότε δεν θα μπορεί να αρνηθεί.

 

Written by

Η Μαρίκα Λυσιάνθη είναι ψυχολόγος