Σαν… έτοιμη από καιρό (για να διεκδικήσει την Προεδρία των ΗΠΑ)

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου

 

Το Fox News δεν θα άφηνε την ευκαιρία να πάει χαμένη. Το συντηρητικό δίκτυο, που μετά την εκλογή του Τζο Μπάιντεν αυξάνει διαρκώς τα ποσοστά τηλεθέασής του, εκθρονίζοντας από την κορυφή το CNN, λόγω της… αντιπολίτευσης που ασκεί στον σημερινό ένοικο του Λευκού Οίκου, πήρε… από το χέρι τα σενάρια για πολιτική καριέρα της Μέγκαν Μαρκλ, και τα… απογείωσε.

Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ, υποστηρικτές της Μέγκαν Μαρκλ, αξιοποιώντας τον θετικό απόηχο στις ΗΠΑ, της πρόσφατης συνέντευξης την οποία παραχώρησε η δούκισσα του Σάσεξ στην Όπρα Ουίνφρεϊ, προπαγανδίζουν τις μελλοντικές πολιτικές φιλοδοξίες της. Που θα μπορούσαν να φτάσουν μέχρι τη διεκδικήση της Προεδρίας των ΗΠΑ στις προεδρικές εκλογές του 2024, με το χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος.

Φυσικά, το σενάριο… καλπάζει, καθώς εφόσον ο Τζο Μπάιντεν δεν διεκδικήσει το 2024 μια δεύτερη θητεία στον Λευκό Οίκο, η Κάμαλα Χάρις είναι το ισχυρό φαβορί για το προεδρικό χρίσμα του Δημοκρατικού Κόμματος, και ο Πιτ Μπούτετζετζ προβάλλει ως μοναδική αντικειμενική απειλή για τη σημερινή Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ.

Ωστόσο, η λάμψη και η επικοινωνιακή υπεροχή της… πρώην ηθοποιού Μέγκαν Μαρκλ, προφανώς και αλλάζουν εύκολα τα δεδομένα. Ειδικά αν καταφέρει να κερδίσει… μεγάλους χορηγούς.

Written by

Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος