Αντίστροφη μέτρηση για τη νέα έκδοση του Εθνικού Λαχείου

 Πρώτη κλήρωση την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου και εγγυημένο έπαθλο 1.000.000 ευρώ

 

Λίγα 24ωρα έχουν απομείνει για την έναρξη των κληρώσεων της 261ης έκδοσης του Εθνικού Λαχείου, η οποία θα μοιράσει το μεγάλο εγγυημένο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ και πολλά ενδιάμεσα κέρδη. Η πρώτη κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Σεπτεμβρίου, ενώ η τελευταία στις 31 Οκτωβρίου.

«Το Εθνικό Λαχείο είναι ένα ιστορικό παιχνίδι στο οποίο κάθε παίκτης έχει τον δικό του προσωπικό αριθμό και τον ακολουθεί για όσο χρονικό διάστημα επιθυμεί. Oι παίκτες διεκδικούν το μεγάλο εγγυημένο έπαθλο του 1.000.000 ευρώ και πολλά ενδιάμεσα κέρδη, μόλις με 4 ανανεώσεις. Οι κληρώσεις της νέας έκδοσης ξεκινούν την Τετάρτη, με τους λαχνούς να είναι διαθέσιμοι στα καταστήματα ΟΠΑΠ σε όλη την Ελλάδα», εξηγεί η κα Στέλλα Οικονόμου, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στην Καλαμαριά Θεσσαλονίκης.

«Η πρώτη κλήρωση για την 261 έκδοση ξεκινά στις 13 Σεπτεμβρίου, ακολουθεί η Β΄ κλήρωση στις 26 Σεπτεμβρίου, έπεται η Γ΄ κλήρωση στις 6 Οκτωβρίου και ολοκληρώνεται με την Δ’ κλήρωση, από τις 20 έως και τις 31 Οκτωβρίου», συμπληρώνει χαρακτηριστικά.

Πώς παίζεται

 

Σε κάθε έκδοση του παιχνιδιού πραγματοποιούνται τέσσερις διαδοχικές κληρώσεις, οι οποίες περιλαμβάνουν υπό-κληρώσεις όπου αναδεικνύονται ένας ή περισσότεροι τυχεροί αριθμοί, με πολλά ενδιάμεσα έπαθλα. «Κάθε αριθμός που κληρώνεται βγαίνει από το παιχνίδι αυξάνοντας τις πιθανότητες των λαχνών που απομένουν μέχρι και την τελευταία κλήρωση κάθε έκδοσης, στην οποία κληρώνεται ο Μεγάλος  Λαχνός του 1.000.000 ευρώ», αναφέρει η κα Οικονόμου, ενώ σχετικά με το κόστος των λαχνών, σημειώνει: «Οι λαχνοί πωλούνται συνήθως ανά δεκάδες αξίας 40 ευρώ η κάθε μια, ενώ κάθε τεμάχιο ανέρχεται στα 4 ευρώ».

Οι ανανεώσεις

Αν μετά το πέρας μιας κλήρωσης  δεν κληρωθεί ο αριθμός του παίκτη ή η χιλιάδα στην οποία ανήκει, ο παίκτης συνεχίζει στο παιχνίδι με τον ίδιο αριθμό. Προμηθεύεται το λαχείο της επόμενης κλήρωσης, το αργότερο μια μέρα πριν από αυτή. Έτσι, καθένας μπορεί με μόλις τέσσερις ανανεώσεις, να συμμετάσχει σε ακόμα περισσότερες κληρώσεις για ενδιάμεσα κέρδη πριν τη μεγάλη κλήρωση του πρώτου λαχνού.

Τα κέρδη

Το έπαθλο του Μεγάλου Λαχνού ύψους 1.000.000 ευρώ κληρώνεται την τελευταία ημέρα της Δ’ κλήρωσης, ενώ τα κέρδη των πρώτων λαχνών κάθε κλήρωσης κυμαίνονται από 10.000 μέχρι 100.000 ευρώ.

«Τα κέρδη των μεσαίων λαχνών κυμαίνονται μεταξύ 300 και 5.000 ευρώ, ενώ οι λήγοντες αριθμοί μπορούν να προσφέρουν κέρδη από 80 μέχρι και 160 ευρώ, ανάλογα με την κλήρωση. Επιπλέον, οι μισοί περίπου παίκτες που δεν κέρδισαν στις κληρώσεις μιας έκδοσης, μπορούν να κερδίσουν δωρεάν ανανέωση της Α’ κλήρωσης για τη επόμενη έκδοση του Εθνικού λαχείου με την απαραίτητη προϋπόθεση να έχουν λήγοντα μονό ή ζυγό αριθμό ανάλογα με τον λήγοντα του Μεγάλου Λαχνού και να έχουν συμμετοχή και στις 4 κληρώσεις κάθε έκδοσης», υπογραμμίζει η κα Οικονόμου.

Τα τυχερά καταστήματα ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη

 

 

Χαραγμένος στην μνήμη δύο υπερτυχερών θα μείνει ο αριθμός 173850, καθώς αποτελεί το νούμερο του Μεγάλου Λαχνού που μοίρασε 1.000.000 ευρώ στην τελευταία κλήρωση της 260ης έκδοσης του Εθνικού Λαχείου.

Οι νικητές είχαν προμηθευτεί τους λαχνούς τους από τα καταστήματα ΟΠΑΠ των κ.κ. Λιόκα Βασίλη και Οικονόμου Στέλλας, αμφότερα στην περιοχή της Θεσσαλονίκης.

«Χαίρομαι ιδιαίτερα που το κατάστημα μας έφερε τύχη σε έναν από τους τακτικούς πελάτες μας, ο οποίος προμηθεύεται εδώ και χρόνια τον ίδιο αριθμό στο Εθνικό Λαχείο. Είναι πραγματικά συγκλονιστικό το πώς μπορεί να αλλάξει η ζωή σου μέσα σε λίγα λεπτά. Αγοράζοντας μια πεντάδα των 20 ευρώ κέρδισε 500.000 ευρώ. Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που είχαμε μια μεγάλη επιτυχία στο κατάστημά μας, καθώς στο παρελθόν υπήρξαν νικητές τόσο στο Λαϊκό Λαχείο όσο και στο ΠΡΟΠΟ», τόνισε η κα Οικονόμου.

Best Of

Γιάννης Γκίκας: Για ένα νέο μοντέλο διοίκησης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα...

Ίρις Ζαφειροπούλου: Οι νέοι ασχολούνται με τα κοινά

Πηγή: marieclaire.gr   «Σε έναν κόσμο που αλλάζει, εμείς, η νέα...

Η Αθήνα αλλάζει. Κάθε μέρα. Σε κάθε γειτονιά…

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ένα βίντεο ο οποίο ανάρτησε στους...

Χριστίνα Κεφαλογιάννη: Να ανταποκριθούμε με υπευθυνότητα μπροστά στις μεγάλες ανάγκες και προκλήσεις

Της Χριστίνας Κεφαλογιάννη,  Υποψήφια περιφερειακή σύμβουλος στον Κεντρικό Τομέα Αθηνών,...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Γιάννης Γκίκας: Για ένα νέο μοντέλο διοίκησης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα...

Ίρις Ζαφειροπούλου: Οι νέοι ασχολούνται με τα κοινά

Πηγή: marieclaire.gr   «Σε έναν κόσμο που αλλάζει, εμείς, η νέα...

Η Αθήνα αλλάζει. Κάθε μέρα. Σε κάθε γειτονιά…

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ένα βίντεο ο οποίο ανάρτησε στους...

Ένα (συμβολικό) λουκέτο σε μια χώρα εγκλωβισμένη στην παρακμή

Το λουκέτο στο Ολυμπιακό Στάδιο λόγω... στατικών προβλημάτων που...

Ο απολαυστικός Αλέξανδρος Τσουβέλας στο ΟΠΑΠ Game Time

  Ο γνωστός κωμικός σχολιάζει το ντέρμπι Τότεναμ-Λίβερπουλ και απαντά...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Γιάννης Γκίκας: Για ένα νέο μοντέλο διοίκησης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media, ο Δήμαρχος Αιγάλεω Γιάννης Γκίκας παρουσίασε το στρατηγικό σχέδιό του για ένα διαφορετικό...

Ίρις Ζαφειροπούλου: Οι νέοι ασχολούνται με τα κοινά

Πηγή: marieclaire.gr   «Σε έναν κόσμο που αλλάζει, εμείς, η νέα γενιά, οφείλουμε να διεκδικούμε λόγο και ρόλο για το μέλλον μας, που διαμορφώνεται κάθε στιγμή»....

Η Αθήνα αλλάζει. Κάθε μέρα. Σε κάθε γειτονιά…

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ένα βίντεο ο οποίο ανάρτησε στους προσωπικούς λογαριασμούς του στα social media, ο Κώστας Μπακογιάννης κωδικοποιεί τις παρεμβάσεις καμπής που άλλαξαν...