Πηγή: One Voice
Στα όρια του… πανικού βρίσκονται εκπρόσωποι και… σουλατσαδόροι «ενσωματωμένων» ΜΜΕ στη χώρα μας, λόγω των αποκαλύψεων για τα… χαρτζιλίκια της USAid σε δημοσιογράφους και μιντιακά μαγαζιά ανά τον κόσμο, με έμφαση στην Ευρώπη.
Οι πρώτες διαρροές και οι φήμες που συνοδεύουν το σκάνδαλο προκαλούν σοκ, καθώς φέρονται να εμπλέκονται γνωστές «γραφίδες», κυρίως «ακροκεντρώοι», τα ονόματα των οποίων βρίσκονται στις σχετικές λίστες.
Τα… χαρτζιλίκια από την πλευρά της διακυβέρνησης Μπάιντεν και του συστήματο εξουσίας των Δημοκρατικών, αφορούσαν την προώθηση επιχειρηματολογίας και ρητορικής για τον πόλεμο στην Ουκρανία, τη woke agenda, τη Συμφωνία των Πρεσπών και επιμέρους στήριξη συγκεκριμένων «συστημάτων» εντός της Ελλάδας.
Οι πρώτες νύξεις από την πλευρά του αμερικανικού παράγοντα έχουν γίνει και προς τις αρμόδιες δημοσιογραφικές Ενώσεις, ώστε οι διοικήσεις τους να… προετοιμάζονται ψυχολογικά.
Το… κουμπί των αποκαλύψεων με διευθύνσεις και τηλέφωνα, αναμένεται να πατηθεί μετά την έλευση της Κίμπερι Γκίλφοϊλ στην Ελλάδα, και την επίσημη ανάληψη καθηκόντων στην αμερικανική πρεσβεία στην Αθήνα.