Το Λαϊκό Λαχείο κληρώνει ένα ολοκαίνουριο σπίτι αξίας 400.000 ευρώ

  Την Παρασκευή 7 Ιουνίου η 2η ειδική κλήρωση

O χρόνος μετρά αντίστροφα για την 2η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου, καθώς αυτή την Παρασκευή θα κληρώσει ένα ολοκαίνουριο σπίτι αξίας 400.000 ευρώ. Οι λαχνοί για την 2η  ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου είναι διαθέσιμοι στα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας, σε λαχειοπώλες, περίπτερα, μίνι μάρκετ και επιλεγμένα πρατήρια υγρών καυσίμων. Το κόστος των λαχνών ανέρχεται στα 2 ευρώ, ενώ η 5άδα κοστίζει 10 ευρώ.

«Όσο πλησιάζουμε στην ημέρα της κλήρωσης το ενδιαφέρον του κοινού αυξάνεται. Οι ειδικές κληρώσεις του Λαϊκού Λαχείου τραβάνε πάντα το ενδιαφέρον, ωστόσο η συγκεκριμένη έχει αυξήσει κατακόρυφα τη συμμετοχή του κόσμου. Αρκετοί από τους πελάτες μας πληρώνουν ενοίκιο, οπότε το να αποκτήσουν το δικό τους σπίτι αποτελεί… όνειρο. Για πρώτη φορά το Λαϊκό Λαχείο κληρώνει ένα τέτοιο εγγυημένο έπαθλο. Πρόκειται για μια νεόδμητη μεζονέτα στο Νομό Αττικής, αξίας 400.000 ευρώ, μεγέθους116 τ.μ., με 3 δωμάτια και θέση πάρκινγκ. Ακούγεται σαν ψέμα, ωστόσο σε λίγες ημέρες θα γίνει πραγματικότητα και κάποιος υπερτυχερός θα αποκτήσει ένα ολοκαίνουργιο σπίτι», αναφέρει ο Βαγγέλης Πέτρου, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στον Κολωνό.

Η 2η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 7 Ιουνίου,στις 19:00, και θα μεταδοθεί ζωντανά από το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

Το Λαϊκό Λαχείο στο OPAP Store App

Μέσα από την εφαρμογή OPAP Store App, οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να σκανάρουν τους λαχνούς και της 2ης ειδικής κλήρωσης στο κινητό τους, για να δουν αν  έχουν κερδίσει. «Κάθε λαχνός που σκανάρεται παίρνει μέρος στο πρόγραμμα πιστότητας «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις, δίνοντας τη δυνατότητα συμμετοχής σε κληρώσεις όπου μπορεί κανείς να διεκδικήσει προνόμια και δώρα», υπογραμμίζει ο κ. Πέτρου.

Τα μικρότερα κέρδη

Εκτός από το εγγυημένο έπαθλο της ολοκαίνουργιας κατοικίας, η 2η ειδική κλήρωση του Λαϊκού Λαχείου θα μοιράσει στους παίκτες και άλλα, μικρότερα έπαθλα. Ο Γιάννης Σαμπάς, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Νέα Ιωνία, εξηγεί: «Από 1.000 ευρώ θακερδίσουν οι λαχνοί που διαθέτουν τον ίδιο αριθμό με τον τυχερό λαχνό σε όλες τιςάλλες σειρές. Από τους 119 λαχνούς κάθε σειράς που προκύπτουν αυτόματα από τοντυχερό λαχνό της κλήρωσης, οι πρώτοι 10 κερδίζουν από 500 ευρώ ο καθένας και οιυπόλοιποι 109 κερδίζουν από 200 ευρώ ο καθένας. Επίσης, 5 ευρώ θα κερδίσουν όσες πεντάδες έχουν τον ίδιο τελευταίο αριθμό με το τελευταίο ψηφίο του κληρωθέντατυχερού λαχνού».

Δυνατότητα εκτυπωμένης μορφής

Διαθέσιμη για την 2η ειδική κλήρωση στις 7 Ιουνίου είναι και η νέα εκτυπωμένη μορφή με δυνατότητα επιλογής λήγοντα και χιλιάδας. Ο κ. Σαμπάς τονίζει: «Οι παίκτες του Λαϊκού Λαχείου μπορούν να διαλέξουν συγκεκριμένο λήγοντα από το μηδέν έως το εννιά,  συγκεκριμένη χιλιάδα, τον συνδυασμό λήγοντα και χιλιάδας, καθώς και τον τυχαίο μονό ή ζυγό λήγοντα».

Best Of

Ο Κασσελάκης που απολύει και αναστέλλει την έκδοση εφημερίδων

Μετά τις απολύσεις εργαζομένων στον ΣΥΡΙΖΑ, με πρόφαση το......

Κώστας Μπακογιάννης: Τι πρέπει να κάνει η ΝΔ για να διεκδικήσει (με αξιώσεις) μια τρίτη (αυτοδύναμη) θητεία

Γράφει ο Κώστας Μπακογιάννης Πηγή: εφημερίδα "Το Βήμα"   Οι εκλογές είναι πάντοτε μια...

Κωστής Χατζηδάκης: Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε την πρόοδο

Η μη διευθέτηση του ζητήματος των προμηθειών δεν προσφέρει...

Η ανυπαρξία των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

Ανορθογραφίες Γράφει ο… Insider Πηγή: One Voice Στην εποχή της ψηφιοποίησης του...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Ο Κασσελάκης που απολύει και αναστέλλει την έκδοση εφημερίδων

Μετά τις απολύσεις εργαζομένων στον ΣΥΡΙΖΑ, με πρόφαση το......

Η πικρία του Ελπιδοφόρου για όσους τον χτυπούν πισώπλατα

Γράφει Il Preferito (*ο επικρατέστερος διάδοχος του παπικού θρόνου,...

Ανοίγουν (περισσότερα) στόματα για τα… ίχνη διαφθοράς του Μενέντεζ

Σε πολιτικό επίπεδο, η απαξίωσή του είναι εντυπωσιακή. Ο...

ΕΛΙΑΜΕΠ και Παπαστράτος κινητροδότησαν τη συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης

Τις κρίσιμες πτυχές του αποτελέσματος των Ευρωπαϊκών Εκλογών και...

Παιδικά Χωριά SOS: Τα παιδιά που καταφέρνουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους

Τα Παιδικά Χωριά SOS έκαναν την παρακάτω ανάρτηση στους...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Ο Κασσελάκης που απολύει και αναστέλλει την έκδοση εφημερίδων

Μετά τις απολύσεις εργαζομένων στον ΣΥΡΙΖΑ, με πρόφαση το... μισθολογικό κόστος και τον εξορθολογισμό της λειτουργίας του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης προχωρεί και στην...

Η πικρία του Ελπιδοφόρου για όσους τον χτυπούν πισώπλατα

Γράφει Il Preferito (*ο επικρατέστερος διάδοχος του παπικού θρόνου, όταν… αδειάζει) Πηγή: One Voice   Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος παραμένει μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που...

Ανοίγουν (περισσότερα) στόματα για τα… ίχνη διαφθοράς του Μενέντεζ

Σε πολιτικό επίπεδο, η απαξίωσή του είναι εντυπωσιακή. Ο Ρόμπερτ Μενέντεζ τείνει να εξελιχτεί σε συνώνυμο της διαφθοράς για το αμερικανικό πολιτικό σύστημα, με...