Στα περίπτερα η εφημερίδα των συνταξιούχων

Από αυτό το Σαββατοκύριακο και κάθε Σαββατοκύριακο, οι συνταξιούχοι θα βρίσκουν στα περίπτερα τη δική τους εφημερίδα!

Η 60+ (60 plus), είναι η εφημερίδα για όλους αυτούς που πέρασαν μία δύσκολη, παραγωγική ζωή και τώρα, με τη σύνταξή τους συνεχίζουν να στηρίζουν την οικογένεια και συνολικά την κοινωνία.

Στην εφημερίδα 60+, οι αναγνώστες άνω των 60 ετών θα μαθαίνουν όλα τα νέα που τους ενδιαφέρουν χάρη σε μία πλειάδα ειδικών που γνωρίζουν όλα τα καυτά θέματα. Διακεκριμένοι εργατολόγοι- εξπέρ του ασφαλιστικού-, αλλά και γνωστοί κι έμπειροι φοροτεχνικοί δίνουν τις συμβουλές τους για ζητήματα που απασχολούν όλες τις οικογένειες. Επίσης εξαίρετοι επιστήμονες δίνουν συμβουλές για καλύτερη υγεία και ευεξία.

Επίσης στην 60+, οι αναγνώστες θα βρίσκουν αφιερώματα για αποδράσεις σε μαγευτικούς προορισμούς της χώρας μας, παραδοσιακές συνταγές από όλη την Ελλάδα, αλλά και νέα για την αθλητική κίνηση.

Στο πρώτο τεύχος που κυκλοφορεί αυτό το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, διαβάστε αποκλειστική συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνη Γεωργιάδη, που αποκαλύπτει ποια μέτρα στήριξης θα λάβει η κυβέρνησης για τα νοικοκυριά και τις επιχειρήσεις. Επίσης ο καθηγητής Πνευμονολογίας Νίκος Τζανάκης στέλνει ένα μήνυμα ελπίδας για τους επόμενους μήνες, ενώ προτρέπει όλους τους πολίτες άνω των 60 ετών να εμβολιαστούν χωρίς φόβο.

Στο πρώτο τεύχος αρθρογραφούν οι:

* Αλέξης Μητρόπουλος, καθηγητής ΕΚΠΑ – Πρόεδρος ΕΝΥΠΕΚΚ,

* Γιώργος Κουτρουμάνης, τ. υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης

* Δημήτρης Μπούρλος, δικηγόρος- εργατολογος

 

* Νίκος Καλάκος, τ. Γεν. Δ/ντής Επικουρικής Ασφάλισης & Εφάπαξ Παροχών

* Κώστας Τσουκαλάς, δικηγόρος-εργατολογος

* Θάνος Ασκητής, ψυχίατρος – Σεξολόγος, Καθηγητής Ψυχιατρικής EUC

Τέλος η δικηγόρος-εργατολόγος Ασπασία Παπαθανασοπούλου απαντά σε ερωτήσεις που στέλνουν οι αναγνώστες.

Written by Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι