One Voice- NET 24: Ενώνουμε δυνάμεις, αθροίζουμε υπεραξία

Πηγή: OneVoice

 

Η «μάχη» της ενημέρωσης είναι μια διαρκής διαδικασία που πρέπει να έχει -και έχει για εμάς, στον όμιλο της One Voice- ως στόχο την ανάδειξη της πραγματικής είδησης, την ανάλυσή της και την αποκάλυψη όλων των δεδομένων και των παραμέτρων. Χωρίς εκπτώσεις, χωρίς συμβιβασμούς, πιστοί σε αξίες και αρχές επιχειρούμε να φωτίσουμε όλες τις πλευρές του «φεγγαριού».

Σε αυτό το μακρύ και επίπονο, αλλά συνάμα μαγευτικό, δημοσιογραφικό ταξίδι κάποιοι σταθμοί σε επίπεδο συνεργασιών αποτελούν μια μεγάλη πρόκληση, αλλά και μια χρυσή ευκαιρία για ένα ακόμη μεγάλο βήμα στον, ιδιαιτέρως απαιτητικό και συνάμα πολύ ανταγωνιστικό, χώρο της ενημέρωσης.

Σε αυτό το πλαίσιο και εμφορούμενοι από έναν κοινό κώδικα αξιών, εκφράζοντας παράλληλα τις κοινές τους αγωνίες για τα προβλήματα που ταλανίζουν τους Έλληνες πολίτες και τον τόπο, ο όμιλος της One Voice, με επικεφαλής τον Νίκο Μανεσιώτη και ο δημοσιογραφικός συνεταιρισμός ΝΕΤ 24 ήρθαν και ένωσαν με επιτυχία τις δυνάμεις τους, αθροίζοντας υπεραξία, σε μια εποχή, μάλιστα, έντονης αμφισβήτησης της ποιότητας του δημοσιογραφικού αποτυπώματος και διαρκούς αποστασιοποίησης των ενεργών πολιτών από τα ΜΜΕ.

Η συγκεκριμένη μιντιακή σύμπραξη έρχεται να στοχεύσει στην ανάδειξη και διάχυση δημοσιογραφικού περιεχομένου με παρέμβαση στη διαμόρφωση των εξελίξεων, εντός και εκτός συνόρων της χώρας, με έμφαση σε ζητήματα αιχμής για τις τοπικές κοινωνίες και την ξεχασμένη περιφέρεια, στην οικονομία, την πολιτική, την αυτοδιοίκηση, τις διεθνείς εξελίξεις, την Εκκλησία, τον αθλητισμό, τα ειδικά ενδιαφέροντα κάθε κοινωνικής ομάδας και συλλογικότητας.

Η συνεργασία του ομίλου της One Voice με τον συνεταιρισμό ΝΕΤ 24 αποσκοπεί στο να ανοίξει και να καθιερώσει μια αδιαμεσολάβητη και ανοικτή επικοινωνία με την κοινωνία των ενεργών πολιτών, για την ανάδειξη καινούριων αναγκών, αγωνιών και προτεραιοτήτων, μέσα από τα πολυεπίπεδα δημοσιογραφικά «μετερίζια» που αθροίζει.

Σε αυτή τη «δύναμη πυρός» της σύμπραξης One Voice και NET 24 εντάσσονται, μεταξύ άλλων, η κυριακάτικη, πανελλαδικής κυκλοφορίας εφημερίδα One Voice Business & Politics, η καθημερινή εκπομπή στην τηλεόραση, η συνεργασία με τα ενημερωτικά τμήματα πληθώρας περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών ανά την χώρα, τα ενημερωτικά portal στο διαδίκτυο και φυσικά η ανοιχτή και φιλόξενη πλατφόρμα των κοινωνικών δικτύων.

Το πρώτο δείγμα της συνεργασίας έδειξε περίτρανα πως μπορεί και πρέπει να ταράξει τα στάσιμα νερά της ελληνικής δημοσιογραφίας, φέρνοντας τον πολίτη και την πραγματική ενημέρωσή του στο επίκεντρο, ένα σύνθημα που έγινε πράξη από το περασμένο φύλλο της κυριακάτικης One Voice και που, στο βάθος του χρόνου, θα φέρει πολλά και σημαντικά αποτελέσματα.

Άλλωστε, οι υπογραφές και οι πένες των γνωστών συναδέλφων, Βασίλη Ταλαμάγκα και Μάνου Οικονομίδη, αλλά και του υπόλοιπου δημοσιογραφικού επιτελείου που απαρτίζει τον δημοσιογραφικό συνεταιρισμό ΝΕΤ 24 και η μακρά διαδρομή και οι επιτυχίες του ομίλου της One Voice αποτελούν την καλύτερη εγγύηση για τη δημοσιογραφική επιτυχία του νέου εγχειρήματος.

Best Of

Όλγα Κεφαλογιάννη: Το μέλλον του ελληνικού τουρισμού είναι συνδεδεμένο με τη βιώσιμη ανάπτυξη

Στην τηλεόραση της ΕΡΤ και την εκπομπή "Συνδέσεις", με...

Ο Κασσελάκης στον… φυσικό χώρο του. Ένα Fashion Show

Την ώρα που η ελληνική κοινωνία δηλώνει σε όλους...

Η διείσδυση Τσίπρα (και) στους ψηφοφόρους του ΠΑΣΟΚ

Τα ευρήματα της δημοσκόπησης της GPO για την τηλεόραση...

Ο Τσίπρας και… οι άλλοι. Ποιός μπορεί να ενώσει την Κεντροαριστερά

Την ώρα που ακόμη και η άλλοτε υποσχόμενη Ρένα...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Η νέα κρίση της ευρωζώνης. Και τα νέα… Μνημόνια (που έρχονται)

Η... χαρωπή γραφειοκρατία των Βρυξελλών, ένα πολιτικό προσωπικό ακραία...

Η επέτειος της… εκδίκησης της “Μαυριτανίας”

  Η δική μας 24η Ιουνίου. Που ήρθε να διαδεχθεί...

Γιώργος Χαρβαλιάς: Η επιτομή της παράνοιας της ευρωπαϊκής ηγεσίας

Γράφει ο Γιώργος Χαρβαλιάς Πηγή: newsbreak.gr Είναι πραγματικά απίθανο οι λαοί...

Άρης Πορτοσάλτε: Η επιστροφή Τσίπρα θα ανακούφιζε τους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ

Γράφει ο Άρης Πορτοσάλτε Πηγή: liberal.gr   Καθαρά ο Α. Τσίπρας μπροστά,...

Ο τελευταίος βασιλιάς (του ποδοσφαίρου)…

  Ο Λιονέλ Μέσι είναι πιθανότατα ο καλύτερος που ζήσαμε...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Η νέα κρίση της ευρωζώνης. Και τα νέα… Μνημόνια (που έρχονται)

Η... χαρωπή γραφειοκρατία των Βρυξελλών, ένα πολιτικό προσωπικό ακραία κατώτερο της συγκυρίας, δυσκολεύεται ακόμη και να καταλήξει σε συμβιβασμό για το πώς θα μοιραστούν...

Η επέτειος της… εκδίκησης της “Μαυριτανίας”

  Η δική μας 24η Ιουνίου. Που ήρθε να διαδεχθεί την 14η Ιουνίου. Με διαφορά δυο ετών, από το 1987, στο 1989. Εθνική Ελλάδας γειά σου......

Γιώργος Χαρβαλιάς: Η επιτομή της παράνοιας της ευρωπαϊκής ηγεσίας

Γράφει ο Γιώργος Χαρβαλιάς Πηγή: newsbreak.gr Είναι πραγματικά απίθανο οι λαοί της Ευρώπης να ψηφίζουν υπέρ της παγκόσμιας ειρήνης και, την επόμενη μέρα, μια χούφτα διορισμένων γραφειοκρατών να...