Η Ζωή… που δεν ζήσαμε. Η θυελλώδης επέλαση της Ζωής Κωνσταντοπούλου σε όλες τις δημοσκοπήσεις των τελευταίων δυο μηνών, δεν εξηγείται μονοδιάστατα στη βάση της προχωρημένης δημοσιότητας λόγω της τραγωδίας των Τεμπών.
Η επικεφαλής της Πλεύσης Ελευθερίας μοιάζει με… παιδί της συγκυρίας. Ενώ βρίσκεται πολλά χρόνια στον δημόσιο βίο, με οδυνηρή και ζωηρή την εμπειρία της θητείας της ως Προέδρου της Βουλής στη δύσκολη πρώτη περίοδο της διακυβέρνησης Τσίπρα, μετά τις εκλογές του 2015, έχει καταφέρει να πλασάρει το αποτύπωμα της ως… νέα είσοδο.
Έχει στο πλευρό της δυο φυσικούς και ισχυρούς συμμάχους. Τη συγκυρία και τα κοινωνικά δίκτυα.
Η συγκυρία ευνοεί τα αντισυστημικά ρεύματα, επειδή η απογοήτευση των πολιτών από την κυβέρνηση Μητσοτάκη και τα άλλα δυο κόμματα που έχουν ασκήσει εξουσία στη χώρα μας, το ΠΑΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, διαμορφώνει τις προϋποθέσεις και τον οδικό χάρτη για την αναζήτηση προσώπων και ρητορικής… απέναντι στο σύστημα.
Και μέσω των social media, η Ζωή Κωνσταντοπούλου φτάνει ανεμπόδιστα σε κοινωνικά ακροατήρια νέων ανθρώπων, στα οποία ούτε μπορούν να… πλησιάσουν τα παραδοσιακά κόμματα εξουσίας. Αν αυτοί οι νέοι άνθρωποι πάρουν την απόφαση να φτάσουν στην κάλπη, θα το κάνουν για να ψηφίσουν τη Ζωή Κωνσταντοπούλου. Και μπορούν να ανατρέψουν τα δεδομένα.
Είναι λες και ο… Αλέξης Τσίπρας το 2015 είναι μέσα στη Ζωή Κωνσταντοπούλου το 2025. Ο συνδυασμός… εκρηκτικός.
Πηγή: εφημερίδα One Voice