(Και) οι γυναίκες στο πλευρό του Αβραμόπουλου στην Ηλεία

Ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος, Υπουργός Εξωτερικών και υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στην Ηλεία, Δ. Αβραμόπουλος, παραχώρησε χθες συνέντευξη στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha και τον Αντώνη Σρόιτερ για τα μεγάλα ζητήματα της Ηλείας και τις αναξιοποίητες δυνατότητες του Νομού.

 

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος τόνισε ότι η ενίσχυση του πρωτογενούς τομέα και η ανάπτυξη της τοπικής παραγωγής καθώς και η ενίσχυση του τουριστικού προϊόντος του Νομού αποτελούν κεντρικές του προτεραιότητες, για την επόμενη τετραετία.

 

Επιπλέον, υπογράμμισε τη σημασία της αναβάθμισης των υποδομών του Νομού και αποτελεσματικής υλοποίησης των μεγάλων έργων, οδικών και άλλων.

 

Τέλος υποστήριξε ότι προϋπόθεση επιτυχίας είναι η ενότητα εντός του Νομού και η συνεργασία όλων των μερών, για την επίτευξη των κοινών στόχων, προς όφελος της Ηλείας εν συνόλω.

Η μεγαλύτερη πολιτική συνάντηση γυναικών που έγινε ποτέ στην Ηλεία φέρει την υπογραφή του Δημήτρη Αβραμόπουλου. Οι αίθουσες και ο περιβάλλων χώρος του Επαρχείου αποδείχτηκαν μικρά, καθώς προκλήθηκε το αδιαχώρητο.

Ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος, Υπουργός και υποψήφιος Bουλευτής Ηλείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος, πραγματοποίησε με ιδιαίτερη επιτυχία, την δεύτερη θεματική εκδήλωσή του, που ως κεντρικό άξονα είχε τις γυναίκες. Στην εκδήλωση ήταν παρούσα και η σύζυγός του Βίβιαν.

Ο κ. Αβραμόπουλος αφού συνομίλησε προσωπικά με όλες τις παρευρισκόμενες, τις  ευχαρίστησε για την παρουσία και την εμπιστοσύνη τους  και αναφέρθηκε στον σημαντικό και πολυσχιδή ρόλο των γυναικών σήμερα.

«Οι Ηλείες φίλες μου με συγκίνησαν. Να είσαι σε μια αίθουσα, με εκατοντάδες ξεχωριστές και σημαντικές γυναίκες, από τον χώρο της αυτοδιοίκησης, της επιστήμης, της τέχνης, του πολιτισμού και της εργασίας, σε κάνει σίγουρα να αισθάνεσαι προνομιούχος. Ευχαριστώ όλες τις κυρίες που ανταποκρίθηκαν σ` αυτή την πρόσκληση. Και χάρηκα ιδιαίτερα που είχαμε την ευκαιρία να τα πούμε. Να ανταλλάξουμε απόψεις, να μοιραστούμε τις ανησυχίες μας και τις ελπίδες μας, για την καθημερινότητα, για την Ηλεία και για την χώρα» τόνισε μεταξύ άλλων.

Ολοκληρώνοντας την τοποθέτησή του ο κ. Αβραμόπουλος  αφού ευχαρίστησε και πάλι τις γυναίκες για τη στήριξη τους, τις κάλεσε να παραμείνουν στον αγώνα για την «ανάταξη» της περιοχής και της χώρας μας.

Η συνάντηση έκλεισε με ουσιαστικά συμπεράσματα  και ευχές  για προσωπική επιτυχία στον προεκλογικό αγώνα του κ. Αβραμόπουλου καθώς και για την ανάδειξη της σημαντικής παρουσίας των γυναικών σε κάθε τομέα της επαγγελματικής ζωής και της καθημερινότητας.

 

Επίσκεψη στο Δήμο Πηνειού και συνάντηση με τον Δήμαρχο κ. Ανδρέα Μαρίνο, πραγματοποίησε ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος και Υπουργός, υποψήφιος βουλευτής ΝΔ Ηλείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος.

Η συνάντηση των δύο ανδρών στο γραφείο του Δημάρχου έγινε σε ιδιαίτερα θερμό κλίμα. Η συζήτηση περιστράφηκε τόσο στα έργα που προγραμματίζει ο Δήμος, όσο και στην αναπτυξιακή πορεία του.

Ακολούθησε ευρεία σύσκεψη στο κτίριο της βιβλιοθήκης στην οποία παραβρέθησαν στελέχη του δήμου, εκπρόσωποι παραγωγικών  φορέων, επιχειρηματίες, καθώς και πρόεδροι και μέλη συλλόγων, οι οποίοι συζήτησαν με τον κ.  Αβραμόπουλο για τα ζητήματα που απασχολούν στην περιοχή τους.

Νωρίτερα στην διάρκεια επισκέψεων στην τοπική αγορά και τις υπηρεσίες ο κ. Αβραμόπουλος  είχε συνομιλία με κατοίκους και εργαζόμενους της περιοχής.

Μια ιδιαίτερα εποικοδομητική συνάντηση είχε ο πρ. Ευρωπαίος Επίτροπος και Υπουργός, υποψήφιος Βουλευτής ΝΔ Ηλείας κ. Δημήτρης Αβραμόπουλος στο Δικηγορικό Σύλλογο Ηλείας. Συναντήθηκε με τον πρόεδρο κ. Δημήτρη Δημητρόπουλο, τον πρ. πρόεδρο του Συλλόγου κ. Πάνο Δασιό και τους νομικούς κα. Δώρα Καλάκου, κα. Μαρίνα Μπεβούδα και κ. Θάνο Καννή.

Στη συζήτηση, που έγινε σε άριστο κλίμα, κυριάρχησαν θέματα που σχετίζονται με την λειτουργία της Δικαιοσύνης, αλλά και ζητήματα τοπικού ενδιαφέροντος.

Ο κ. Αβραμόπουλος  εξήρε το ρόλο του Δικηγορικού Συλλόγου στο νομό “την εξαίρετη αυτή επιστημονική κοινότητα, που από τη δική της σκοπιά συμβάλλει όχι μονάχα στην λειτουργία της δικαιοσύνης, αλλά και στη συλλογική προσπάθεια να πάει αυτός ο τόπος μπροστά”. Και επεσήμανε ότι: “ήταν μία πολύ χρήσιμη, εποικοδομητική συζήτηση, όπου είχα την ευκαιρία να ακούσω τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δικηγορικός κλάδος και βέβαια να δηλώσω την παρουσία μου, με την όποια ιδιότητα μου στο μέλλον στη συλλογική μας αυτή η προσπάθεια που είμαι βέβαιος ότι θα ευδοκιμήσει. Θέλω να συγχαρώ τους δικηγόρους της Ηλείας γιατί πραγματικά επιτελούν κάτω από ιδιαίτερα δύσκολες συνθήκες το υψηλό τους λειτούργημα στο πεδίο της απονομής της Δικαιοσύνης”.

Ο πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ηλείας υπογράμμισε μεταξύ άλλων ότι “είχαμε την τιμή να υποδεχτούμε τον κ. Δημήτρη Αβραμόπουλο και να συζητήσουμε εκτενώς αρκετά από τα ζητήματα που μας απασχολούν όχι μόνο ως πανεπιστημιακό κλάδο, αλλά και ευρύτερα ως πολίτες του τόπου αυτού και ως πολίτες της Ελλάδος. Η συζήτηση μας επεκτάθηκε σε θέματα που ξεφεύγουν από τα όρια του στενού συντεχνιακού ενδιαφέροντος, καθώς και σε αυτά που αφορούν στη λειτουργία της δικαιοσύνης στη χώρα μας, στη θεσμική συγκρότησή της και στα μέτρα τα οποία θα πρέπει να εξετάσουμε στο μέλλον, ώστε να ξεφύγουμε από δεισιδαιμονίες και βαρίδια, τα οποία κρατούν τη χώρα μας καθηλωμένη στη χαμηλή στάθμη από πλευράς απονομής δικαίου σε πανευρωπαϊκό επίπεδο. Πιστεύω η συνάντηση αυτή είναι η απαρχή αντίστοιχων συναντήσεων στο μέλλον, ώστε να συμμετέχουμε σε ένα σχεδιασμό ο οποίος θα είναι χρήσιμος για το νομό μας αλλά και για την πατρίδα ευρύτερα”.

Best Of

Το ΠΑΣΟΚ ποντάρει στην “αλλαγή γενιάς”, με τη Μαρία Μπουτζέτη στο ευρωψηφοδέλτιο

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Η υποψηφιότητα της Μαρίας Μπουτζέτη στο ευρωψηφοδέλτιο...

Κωστής Χατζηδάκης και Όλγα Κεφαλογιάννη σε ρόλο-κλειδί για τις ευρωεκλογές

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Ο Κωστής Χατζηδάκης και η Όλγα Κεφαλογιάννη...

Μανώλης Κοττάκης: Το στρατηγικό βάθος του ελληνισμού

Γράφει ο Μανώλης Κοττάκης Πηγή: newsbreak.gr   Ακουσα προχθές το βράδυ στο...

Κωστής Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας

Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, ολοκλήρωσε...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Παιδικά Χωριά SOS: Πάσχα με μια κίνηση αγάπης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς τους στα...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατομμύρια ευρώ

Στις 21:15 η κλήρωση για το μέγιστο ποσό του...

Ο Κασσελάκης ως (χρυσός) χορηγός του Μητσοτάκη

Η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ...

Γιώργος Χαρβαλιάς: Ένα σκοτεινό, άθλιο και φτηνό παρασκήνιο

Γράφει ο Γιώργος Χαρβαλιάς Πηγή: εφημερίδα "Δημοκρατία" Οσοι επιχειρούν να ερμηνεύσουν...

Είδε κανείς τον Καραμανλή να πεθαίνει;

    Του Μάνου Οικονομίδη Twitter@EmOikonomidis Είναι αλήθεια ότι η Ελλάδα γνώρισε στην...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Παιδικά Χωριά SOS: Πάσχα με μια κίνηση αγάπης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στους επίσημους λογαριασμούς τους στα social media, τα Παιδικά Χωριά SOS στέλνουν το δικό τους μήνυμα για την περίοδο της...

Το Eurojackpot μοιράζει απόψε 120 εκατομμύρια ευρώ

Στις 21:15 η κλήρωση για το μέγιστο ποσό του παιχνιδιού και το μεγαλύτερο έπαθλο όλων των εποχών στην Ελλάδα   Λίγες ώρες απομένουν για τη μεγάλη...

Ο Κασσελάκης ως (χρυσός) χορηγός του Μητσοτάκη

Η παρουσία του Στέφανου Κασσελάκη στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ και συνολικά στην πολιτική ζωή του τόπου, είναι γεμάτη από οξύμωρα. Ένας νέος άνθρωπος, με επικοινωνιακές...