Ισχυρό δίδυμο για την πρόοδο (και) της Αθήνας Μητσοτάκης και Μπακογιάννης

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης, επισκέφθηκε το πρωί, με τον Δήμαρχο Αθηναίων και εκ νέου υποψήφιο, Κώστα Μπακογιάννη, την περιοχή της Πλατείας Βικτωρίας.

Ο Πρωθυπουργός και ο Δήμαρχος Αθηναίων περπάτησαν και συνομίλησαν με κατοίκους και καταστηματάρχες ενώ στη συνέχεια κάθισαν σε καφέ με πολίτες και συζήτησαν για ζητήματα που απασχολούν την πόλη και τους δημότες. Μεταξύ αυτών και για την επιστροφή των κατοίκων σε περιοχές που ήταν υποβαθμισμένες και τώρα ξαναγεννιούνται. «Οι κάτοικοι κατανοούν ότι μπορούν να επιστρέψουν εδώ και να ζήσουν με καλές συνθήκες και με ακόμα πιο λογικά ενοίκια. Αυτό είναι μεγάλο στοίχημα και για εμάς, όχι μόνο για τον Δήμο».

Σε δήλωσή του αμέσως μετά ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, ανέφερε:

Η μάχη για τον Δήμο της Αθήνας έχει πολύ μεγάλη σημασία και βρίσκομαι εδώ για να στηρίξω ανεπιφύλακτα την υποψηφιότητα του Δημάρχου, του Κώστα Μπακογιάννη, για να μπορέσει να συνεχίσει τη δουλειά την οποία έκανε στην προηγούμενή του δημοτική θητεία.

Ο Δήμος της Αθήνας είναι ένας δύσκολος και περίπλοκος Δήμος και η δημοτική αρχή έστρεψε την προσοχή της σε πολλά μικρά και μεγάλα προβλήματα. Κινήθηκε σε όλες τις γειτονιές της πόλης, έλυσε πρακτικά ζητήματα που έχουν να κάνουν με την καθαριότητα, με τον φωτισμό, με το πράσινο, δρομολογώντας ταυτόχρονα και σημαντικά αναπτυξιακά έργα.

Δεν υπάρχει καμία αμφιβολία, κ. Δήμαρχε, ότι η Αθήνα αλλάζει και αλλάζει προς το καλύτερο. Το βλέπει κανείς και σε περιοχές οι οποίες μέχρι πρότινος τις θεωρούσαμε τελείως υποβαθμισμένες.

Η Αθήνα προσελκύει σημαντικά επενδυτικά κεφάλαια, γίνεται τουριστικός προορισμός ολόκληρο τον χρόνο και έτσι πρέπει να συνεχίσει και την επόμενη πενταετία.

Είμαι σίγουρος ότι οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει, αλλά και το θάρρος με το οποίο έγινε η απαραίτητη αυτοκριτική για ορισμένα πράγματα τα οποία δεν πήγαν καλά.

Κι εγώ, εξάλλου, είμαι πάντα ο πρώτος που και στο δικό μας το επίπεδο λέω ότι εμείς οι πολιτικοί πρέπει να αναγνωρίζουμε τα λάθη μας, να μαθαίνουμε από αυτά και να φροντίζουμε να μην τα επαναλαμβάνουμε. Είμαι σίγουρος ότι το ίδιο θα συμβεί και όταν οι δημότες της Αθήνας θα κρίνουν το ποιος πρέπει να είναι ο επόμενος Δήμαρχος.

Εξάλλου, πιστεύω ότι όποιος παρακολούθησε το χθεσινό πολύ ενδιαφέρον debate κατέληξε σε αβίαστα συμπεράσματα, για το ποιος γνωρίζει πραγματικά τα προβλήματα και ποιος στέκεται μόνο στην επικοινωνία και ότι μπόρεσαν να διακρίνουν μεταξύ του περιεχομένου και του περιτυλίγματος.

Καλή επιτυχία Κώστα και είμαι σίγουρος ότι το βράδυ της Κυριακής θα συνεχίσεις την πολύ καλή δουλειά την οποία έχεις κάνει.

Best Of

Η (ταυτοτική) αδυναμία του Κασσελάκη να… σοβαρευτεί, “γιγαντώνει” τον Τσίπρα

Η πλήρης και αυταπόδεικτη αδυναμία του Στέφανου Κασσελάκη να...

Χατζηδάκης: Μια επανάσταση της κοινής λογικής

Δημοσιονομική σοβαρότητα, μείωση φόρων σε συνδυασμό με την αντιμετώπιση...

Ο Γεραπετρίτης… στο στόχαστρο

Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: OneVoice   Το όνομα του Γιώργου Γεραπετρίτη...

Ο Απόστολος Τζιτζικώστας, ως “απάντηση” (;) στην αναζήτηση εναλλακτικής (για την Κεντροδεξιά)

Προσωπογραφίες Γράφει ο… Kingmaker Πηγή: OneVoice   Η Ιστορία έχει τις στιγμές της....

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Η (ταυτοτική) αδυναμία του Κασσελάκη να… σοβαρευτεί, “γιγαντώνει” τον Τσίπρα

Η πλήρης και αυταπόδεικτη αδυναμία του Στέφανου Κασσελάκη να...

Ο Βασίλης Σπανούλης αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ

«Έχουμε όρεξη και κίνητρο να φέρουμε την Εθνική εκεί...

Χατζηδάκης: Μια επανάσταση της κοινής λογικής

Δημοσιονομική σοβαρότητα, μείωση φόρων σε συνδυασμό με την αντιμετώπιση...

Η μονομαχία Γαλλία-Αυστρία παίζει απόψε στα καταστήματα ΟΠΑΠ

Δίνουμε ραντεβού στο κατάστημα ΟΠΑΠ της οδού Κυδωνίων 30...

Πώς ανακοίνωσε το Mega την… (αταίριαστη) απόκτηση της Νατάσας Γιάμαλη

Όπως αναμενόταν, η Νατάσα Γιάμαλη έκλεισε πίσω της την...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Η (ταυτοτική) αδυναμία του Κασσελάκη να… σοβαρευτεί, “γιγαντώνει” τον Τσίπρα

Η πλήρης και αυταπόδεικτη αδυναμία του Στέφανου Κασσελάκη να επιδείξει στοιχειώδη σοβαρότητα, όπως μας την απέδειξε απλόχερα και με σκανδαλιστική αυτοπεποίθηση άγνοιας προεκλογικά, συνεχίζεται...

Ο Βασίλης Σπανούλης αποκλειστικά στον ΟΠΑΠ

«Έχουμε όρεξη και κίνητρο να φέρουμε την Εθνική εκεί που πρέπει» Η υπόσχεση για το Προολυμπιακό Τουρνουά, τα κριτήρια επιλογής των παικτών και το σημείο...

Χατζηδάκης: Μια επανάσταση της κοινής λογικής

Δημοσιονομική σοβαρότητα, μείωση φόρων σε συνδυασμό με την αντιμετώπιση της φοροδιαφυγής και διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις για τη βελτίωση του επιχειρηματικού περιβάλλοντος και την προσέλκυση επενδύσεων...