Όσα είπε πρόσφατα ο Χρήστος Ροζάκης για τις διεθνείς εξελίξεις, με επίκεντρο τις ελληνοτουρκικές σχέσεις, επέτρεψαν στον Νίκο Χατζηνικολάου να δείξει, για ακόμη μια φορά, πόσο… ισχυρή μνήμη διαθέτει.
Ο κορυφαίος άνκορμαν της ελληνικής τηλεόρασης… δεν χαρίστηκε σε έναν από τους θεωρητικούς της «νοοτροπίας Σημίτη», που οδήγησε σε εθνικές ήττες και το επώδυνο γκριζάρισμα του Αιγαίου, την περίοδο της πρωθυπουργίας του.
Ο Νίκος Χατζηνικολάου, μέσα από τις εκπομπές του στο ραδιόφωνο του Real Fm, θύμισε εκείνες τις δύσκολες εποχές, τον ρόλο αλλά και τη ρητορική του Χρήστου Ροζάκη δίπλα στον Κώστα Σημίτη.
Ο επικεφαλής του Ομίλου Real έχει εκμυστηρευτεί στα μικρόφωνα των ερτζιανών, ότι την εποχή που παρουσίαζε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Mega, ο ίδιος ο Κώστας Σημίτης είχε ζητήσει από την τότε ιδιοκτησία του Μεγάλου Καναλιού την… απόλυσή του.
Πηγή: One Voice