Τη μυωπική θεώρηση των πραγμάτων και αντιληπτική ικανότητα στελεχών του κεντρικού συστήματος εξουσίας στην Ελλάδα, επιβεβαίωσε η επίδειξη δύναμης που έκανε ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος, δίπλα στον Αμερικανό Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, στο πλαίσιο της καθιερωμένης γιορτής για την Ελληνική Επανάσταση του 1821, στον Λευκό Οίκο.
Ο κ. Ελπιδοφόρος βρίσκεται πολύ κοντά στο σημερινό σύστημα εξουσίας των ΗΠΑ. Διατηρώντας παράλληλα και σχέση αμοιβαίας εκτίμησης με την ηγεσία του Δημοκρατικού Κόμματος και τα προβεβλημένα στελέχη του.
Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής θα μπορούσε να προσφέρει πολλά στην κοινή εθνική προσπάθεια και στην προώθηση των δικαίων του Ελληνισμού. Κάποιοι στην Αθήνα ωστόσο, έκαναν… επαναστατική γυμναστική, προσπαθώντας να τον «κοντύνουν» το προηγούμενο διάστημα.
Πηγή: One Voice