Η δράση δεν σταματά ποτέ με τους Tipsters του Πάμε Στοίχημα

 Προβλέψεις από τους κορυφαίους παίκτες, αθλητικά νέα και απίθανα δώρα μέσα από το OPAP Store App

Το Πάμε Στοίχημα είναι πιο πλούσιο από ποτέ με τους Πάμε Στοίχημα Tipsters, τηνκορυφαία ψηφιακή κοινότητα παικτών στην Ελλάδα. Μέσω του OPAP Store App, οι χρήστεςτης εφαρμογής δημιουργούν το δικό τους προφίλ και αλληλοεπιδρούν μεταξύ τους σε έναμοντέρνο, ψηφιακό περιβάλλον, όπου μοιράζονται τις στοιχηματικές προβλέψεις τους γιατα αθλητικά γεγονότα.

«Οι παίκτες μοιράζονται τις στοιχηματικές προβλέψεις τους παίζοντας ή σκανάρονταςμέσω του OPAP Store App, βλέπουν τις στοιχηματικές προτάσεις και τα ανοιχτά στοιχήματαάλλων tipsters τα οποία μπορούν και να αντιγράψουν, ενώ ενημερώνονται και για τηναθλητική επικαιρότητα. Επιπλέον, όσοι συμμετέχουν στην κοινότητα των Tipsters, μαζεύουν πόντους και ανεβαίνουν θέσεις στον μηναίο πίνακα κατάταξης, με τους 10πρώτους κάθε μήνα να κερδίζουν απίθανα δώρα. Ήδη περισσότεροι από 60.000 παίκτες τουΠάμε Στοίχημα έχουν εγγραφεί στην κοινότητα των Tipsters», αναφέρει η κα ΟυρανίαΓεωργίτση, ιδιοκτήτρια καταστήματος ΟΠΑΠ στα Γρεβενά.

Οι πίνακες κατάταξης

Εκτός από τον συνολικό πίνακα κατάταξης, οι παίκτες που συμμετέχουν στην κοινότητατων Tipsters μπορούν να ανταγωνίζονται μεταξύ τους και στο κατάστημα ΟΠΑΠ τηςγειτονιάς τους.

 

Η κα Γεωργίτση εξηγεί: «Παίζοντας μέσα από το ΟPAP Store App ή σκανάροντας εντός 30λεπτών το δελτίο μετά την τοποθέτησή του, ανεβαίνει στην κοινότητα των Tipsters. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να μην έχει ολοκληρωθεί η διευθέτησή των δελτίων πουσκανάρονται. Για να διεκδικήσουν οι παίκτες ένα από τα 10 έπαθλα θα πρέπει να έχουνσυμπληρώσει 5 δελτία. Ο συνολικός πίνακας κατάταξης, αφορά τους συνολικούς πόντουςπου έχει συγκεντρώσει ο παίκτης από την στιγμής της εγγραφής του. Ο μηνιαίος πίνακαςκατάταξης αφορά τους πόντους που έχει συγκεντρώσει σε χρονικό διάστημα ενός μήνα. Οπίνακας κατάταξης καταστήματος ΟΠΑΠ, αφορά την κατάταξη του παίκτη ανάμεσα στουςάλλους Tipsters που βρίσκονται εντός καταστήματος ΟΠΑΠ. Μάλιστα, μέσα από τις ειδικάδιαμορφωμένες οθόνες μπορούν να δουν τα hot bets και τον πίνακα κατάταξης τουεκάστοτε καταστήματος, την Πανελλήνια κατάταξη, καθώς και τα hot bets Πανελλαδικά».

Επιστροφή στη δράση για την Euroleague. Τι προτείνουν οι κορυφαίοι tipsters;

 

Στη «μάχη» της κανονικής περιόδου επιστρέφουν οι ομάδες της Euroleague, λίγες στροφέςπριν την έναρξη των πλέι οφ. Το Πάμε Στοίχημα προσφέρει πολλές στοιχηματικές επιλογέςγια όλα τα παιχνίδια της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης στο μπάσκετ, με super αποδόσεις και bet builder.

«Το ενδιαφέρον σήμερα στρέφεται στον αγώνα της Ρέαλ Μαδρίτης με τον Παναθηναϊκό.Οι στοιχηματικές επιλογές για τα ματς της Euroleague είναι πάρα πολλές και οι προβλέψειςστην κοινότητα των Tipsters δεν σταματούν. Οι παίκτες βλέπουν τα hot bets, δηλαδή το ποιαστοιχήματα επιλέγουν οι περισσότεροι και ανεβάζουν τα δικά τους δελτία. Δεν είναι μόνοοι ομάδες που μάχονται για την τελική κατάταξη ενόψει των πλέι οφ, καθώς το ίδιοσυμβαίνει και με τους θαμώνες του καταστήματος μας που προσπαθούν να ανέβουν στην μεταξύ τους βαθμολογία των Tipsters», τονίζει η κα Γεωργίτση.

Best Of

Ο Τσίπρας θα… λείπει από τα ψηφοδέλτια του «κόμματος Κασσελάκη»

Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: One Voice Ακόμη και πολιτικά… άβγαλτοι...

Η… παράσταση «Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντά πολίτες… προσωπικά στο γραφείο του»

Ανορθογραφίες Γράφει ο… Insider Πηγή: One Voice   Παλαιοί πολιτικοί, με ειδικό βάρος...

Ο… Φλωρίδης θα πάει να ψηφίσει στο ΠΑΣΟΚ;

Μαύρη Λίστα Πηγή: One Voice Η Άννα Διαμαντοπούλου εναντίον του Μητσοτάκη…...

Χατζηδάκης: Αν η Ευρώπη θέλει παραπάνω επενδύσεις, πρέπει να έχει και αντίστοιχα υψηλές φιλοδοξίες

Στη σημερινή συνεδρίαση του ECOFIN, στην οποία την Ελλάδα...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Ο Τσίπρας θα… λείπει από τα ψηφοδέλτια του «κόμματος Κασσελάκη»

Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: One Voice Ακόμη και πολιτικά… άβγαλτοι...

Ο παρουσιαστής που αντιμετωπίζεται από τα social media ως «φερέφωνο»

  Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: One Voice   Στα χρόνια της εθνικής...

Η Ευρώπη θα είναι πάντα… γυναίκα

  Η εικόνα στον καθρέφτη θα έχει πάντα γυναικείο χαμόγελο...

Οι λαοί που σέβονται τον εαυτό τους… δεν αράζουν στον καναπέ

Του Μάνου Οικονομίδη Twitter@EmOikonomidis Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "One Voice",...

Η… παράσταση «Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντά πολίτες… προσωπικά στο γραφείο του»

Ανορθογραφίες Γράφει ο… Insider Πηγή: One Voice   Παλαιοί πολιτικοί, με ειδικό βάρος...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Ο Τσίπρας θα… λείπει από τα ψηφοδέλτια του «κόμματος Κασσελάκη»

Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: One Voice Ακόμη και πολιτικά… άβγαλτοι καταλαβαίνουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, για όσο διάστημα τον… ανέχονται ως πολιτικό, επιδιώκει να αντικαταστήσει...

Ο παρουσιαστής που αντιμετωπίζεται από τα social media ως «φερέφωνο»

  Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: One Voice   Στα χρόνια της εθνικής καταστροφής των Μνημονίων, η Δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ είναι οι δυο «Θεσμοί» που έχουν απαξιωθεί...

Η Ευρώπη θα είναι πάντα… γυναίκα

  Η εικόνα στον καθρέφτη θα έχει πάντα γυναικείο χαμόγελο και γοητεία. Η Ευρώπη θα είναι πάντα... γυναίκα. Συνθέτοντας αντιθέσεις και πληθυντικά αφηγήματα. Επιχειρώντας να...