Φεύγας: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αγκαλιάζει όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές καταβολές και τα πιστεύω τους

Ως χώρα, έχουμε μπροστά μας πολλές προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε και ο ΣΥΡΙΖΑ, αντί να βάζει πλάτη, ασχολείται με επικοινωνιακά παιχνίδια, υποστήριξε σε συνέντευξη που παραχώρησε στον ραδιοφωνικό σταθμό της Θεσσαλονίκης Status FM, ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας Βασίλης Φεύγας.

Αναφερόμενος στον χθεσινό ανασχηματισμό, ο κ. Φεύγας υποστήριξε ότι πέρασε ένα τριπλό μήνυμα. Το πρώτο σκέλος του μηνύματος, έχει να κάνει με το ότι έδωσε νέα πνοή σε κρίσιμους τομείς, οι οποίοι τα τελευταία χρόνια, επιβαρύνθηκαν ιδιαίτερα, όπως ο τομέας της υγείας. Το δεύτερο σκέλος, έχει να κάνει με την προσήλωση που επιδεικνύει η παρούσα κυβέρνηση, στις μεταρρυθμίσεις, ιδιαίτερα εκείνες που αφορούν το μέλλον του τόπου, τη νέα γενιά. Ενώ, το τρίτο σκέλος, έχει να κάνει με ακλόνητη πίστη της παρούσας κυβέρνησης και της Ν.Δ. στην εθνική συνεννόηση, κάτι που ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας δεν ενστερνίζεται και έκαναν ότι μπορούσαν προκειμένου να το τορπιλίσουν. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε την ευκαιρία να αποδείξει ότι είναι αξιόπιστος!

Ο Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας στη συνέχεια δήλωσε ότι κανείς δεν περίμενε ότι ακολούθησε την ανακοίνωση των αλλαγών στο κυβερνητικό σχήμα με την άρνηση του κ. Αποστολάκη να αποδεχτεί την υπουργοποίηση του, όταν ο ίδιος βρισκόταν σε επαφή τόσο με τον πρωθυπουργό, όσο και με τους συνεργάτες του, προκειμένου να ρυθμιστούν όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το θέμα αυτό. Ο κ. Φεύγας, εκτίμησε δε, ότι ο κ. Αποστολάκης, δεν άντεξε την πίεση που του ασκήθηκε από τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα, επιλέγοντας εν τέλει το κομματικό, από το εθνικό συμφέρον.

Επιπροσθέτως, ο κ. Φεύγας, για ακόμα μια φορά υποστήριξε πως η Νέα Δημοκρατία. στέκεται πάντα και από επιλογή, αναφανδόν υπέρ της εθνικής συναίνεσης στην πράξη, σε αντίθεση με τον ΣΥΡΙΖΑ και τον κ. Τσίπρα, οι οποίοι από τη μία στηρίζουν το εμβολιαστικό πρόγραμμα και από την άλλη, κορυφαία στελέχη όπως ο γιατρός και πρώην υφυπουργός υγείας κ. Πολάκης, κλείνει το μάτι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα. Από τη μία λέει πως «βάζει πλάτη» στα μέτρα για τον έλεγχο της πανδημίας και παράλληλα οργανώνει πορείες και συγκεντρώσεις. Η Ελλάδα καιγόταν από άκρη σε άκρη και ο ΣΥΡΙΖΑ και τα στελέχη του, σαμπόταραν την προσπάθεια των πυροσβεστών, χλευάζοντας παράλληλα το σύστημα των εκκενώσεων και το 112.

Τέλος, Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας υποστήριξε πως η παράταξη που υπηρετεί, ασφαλώς και διαθέτει πάρα πολλά ικανά στελέχη, αλλά επανέλαβε ότι επιλογή της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, είναι να αγκαλιάσει όλους τους πολίτες, ανεξάρτητα από τις πολιτικές καταβολές και τα πιστεύω τους.

Best Of

Η… παράσταση «Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντά πολίτες… προσωπικά στο γραφείο του»

Ανορθογραφίες Γράφει ο… Insider Πηγή: One Voice   Παλαιοί πολιτικοί, με ειδικό βάρος...

Ο… Φλωρίδης θα πάει να ψηφίσει στο ΠΑΣΟΚ;

Μαύρη Λίστα Πηγή: One Voice Η Άννα Διαμαντοπούλου εναντίον του Μητσοτάκη…...

Χατζηδάκης: Αν η Ευρώπη θέλει παραπάνω επενδύσεις, πρέπει να έχει και αντίστοιχα υψηλές φιλοδοξίες

Στη σημερινή συνεδρίαση του ECOFIN, στην οποία την Ελλάδα...

Ο Τζιτζικώστας (άτυπος) διάδοχος του Μητσοτάκη

Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: One Voice   Η επικείμενη μετακίνηση του...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Ο παρουσιαστής που αντιμετωπίζεται από τα social media ως «φερέφωνο»

  Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: One Voice   Στα χρόνια της εθνικής...

Η Ευρώπη θα είναι πάντα… γυναίκα

  Η εικόνα στον καθρέφτη θα έχει πάντα γυναικείο χαμόγελο...

Οι λαοί που σέβονται τον εαυτό τους… δεν αράζουν στον καναπέ

Του Μάνου Οικονομίδη Twitter@EmOikonomidis Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "One Voice",...

Η… παράσταση «Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντά πολίτες… προσωπικά στο γραφείο του»

Ανορθογραφίες Γράφει ο… Insider Πηγή: One Voice   Παλαιοί πολιτικοί, με ειδικό βάρος...

Ο… Φλωρίδης θα πάει να ψηφίσει στο ΠΑΣΟΚ;

Μαύρη Λίστα Πηγή: One Voice Η Άννα Διαμαντοπούλου εναντίον του Μητσοτάκη…...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Ο παρουσιαστής που αντιμετωπίζεται από τα social media ως «φερέφωνο»

  Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: One Voice   Στα χρόνια της εθνικής καταστροφής των Μνημονίων, η Δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ είναι οι δυο «Θεσμοί» που έχουν απαξιωθεί...

Η Ευρώπη θα είναι πάντα… γυναίκα

  Η εικόνα στον καθρέφτη θα έχει πάντα γυναικείο χαμόγελο και γοητεία. Η Ευρώπη θα είναι πάντα... γυναίκα. Συνθέτοντας αντιθέσεις και πληθυντικά αφηγήματα. Επιχειρώντας να...

Οι λαοί που σέβονται τον εαυτό τους… δεν αράζουν στον καναπέ

Του Μάνου Οικονομίδη Twitter@EmOikonomidis Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "One Voice", την Κυριακή 14 Ιουλίου 2024     Το χλιμίντρισμα της Ιστορίας που ακούγεται στην ανάμνηση της επετείου της...