Φαήλος Κρανιδιώτης: Η συντριβή του μηδενισμού

Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης

Πηγή: newsbreak.gr

 

Ο Επισμηναγός (Ι) Επαμεινώνδας Κωστέας και ο Αστυνομικός Γιώργος Λυγγερίδης, υπηρετούντες ο ένας στην Εξωτερική και ο άλλος στην Εσωτερική Φρουρά της Δημοκρατίας, πότισαν με το αίμα τους το δέντρο της ελευθερίας μας, όπως στρατιές ολόκληρες πίσω τους στα βάθη της Ιστορίας.

Ο ένας κατά την εκπαίδευση, για να είναι πάντα έτοιμος και να εκπαιδεύει και άλλους απέναντι στον εξωτερικό εχθρό, και ο άλλος καταδιώκοντας κοινωνικούς «λύκους», από αυτούς που λεηλατούν με αίσθημα ατιμωρησίας την περιουσία των πολιτών και απολαμβάνουν της υποστήριξης των Αποστόλων του Μαρασμού και του μηδενιστικού συρφετού, που σέρνουν πίσω τους. Δεν θα δείτε πορείες και συγκεντρώσεις. Δεν θα δείτε οργίλους σχολιαστές στα ΜΜΕ και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Δεν θα πάνε με τσαμπουκά αναμαλλιασμένοι όχλοι να αλλάξουν παράνομα ονόματα δρόμων προς τιμήν τους.

Δεν ήταν παρενδυτικοί, ΛΟΑΤΚΙ, ψευτοευπαθείς επιδοματίες, κλεφτρόνια, τρομοκράτες, αναρχικοί χομπίστες, μηδενιστές ράπερ. Δεν ανήκαν σε καμία υπαρκτή ή ανύπαρκτη κοινωνική μειονότητα, σαν αυτές που κατασκευάζει η ψυχοπάθεια του δικαιωματισμού, του πολιτισμικού μαρξισμού. Παιδιά μιας Μάνας, της Ελλάδας, υγιείς, σωματικά και ψυχικά, με αγάπη για τη γη που πατούν, την οικογένειά τους, το Εθνος τους, τη στολή τους, έθεσαν τον εαυτό τους στην υπηρεσία όλων μας, θυσιάζοντας για μας, ακόμη και για όσους τους μισούν ή τους αμφισβητούν, ό,τι πολυτιμότερο είχαν: Τη ζωή τους.

Ελάχιστο καθήκον μας να τους αποδώσουμε και εμείς, ως σύνολο, ως Εθνος αλλά και θεσμικά ως κράτος, όχι μόνον τις νενομισμένες τιμές αλλά εμπράκτως να φροντίσουμε για το σύνολο των συναδέλφων τους να έχουν τα καλύτερα μέσα εκτέλεσης της αποστολής τους, αμοιβές και άλλες παροχές, που θα διασφαλίζουν τις καλύτερες συνθήκες διαβίωσης για τους ίδιους και τις οικογένειές τους. Κυρίως όμως οφείλουμε να μαστιγώσουμε ανελέητα την αισχρή μηδενιστική νοοτροπία μίσους και συκοφαντίας κατά των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, την οποία καλλιεργεί επιμελώς και διαχρονικά ο κόκκινος φασισμός.

Συστατικό του μίσους τους κατά του Εθνους και του αστικοδημοκρατικού κράτους είναι και το μίσος κατά των συμβόλων και των θεσμών τους. Εξ ου και η χυδαία στάση τους με επικρότηση κάθε προσβολής κατά της Σημαίας, το μίσος τους και η αμφισβήτηση της διαχρονικής συνέχειας του Εθνους, οι ιταμές ψευδοεπιστημονικές επιθέσεις κατά ιστορικών γεγονότων και εθνικών ηρώων, που αποτελούν πυλώνες της ταυτότητάς μας, του προσώπου μας στον κόσμο και στην Ιστορία.

Πώς λοιπόν να μη μισούν τον σκληρό πυρήνα της εθνικής κυριαρχίας, αυτούς που τους συνέτριψαν, όταν αποπειράθηκαν να καταστρέψουν το κράτος μας, να το διχοτομήσουν, εκχωρώντας έδαφος σε ξένους και επιβάλλοντας σταλινική δικτατορία. Η Κεντροδεξιά μπορεί να ξέχασε, αυτοί όμως, οι μηδενιστές, δεν ξέχασαν. Γι’ αυτό και σε κάθε ευκαιρία χύνουν δηλητήριο και μίσος και ταυτίζονται με κάθε εγκληματικό, αντικοινωνικό στοιχείο ή εχθρό της χώρας. Πανεύκολο δε να τους εντοπίσεις.

Οπου κείται το εθνικό συμφέρον, κοιτάς απέναντι και θα τους βρεις εκεί. Πάντα απέναντι στην Ελλάδα, πάντα απέναντι στις Ενοπλες Δυνάμεις της, την Αστυνομία της, τη Σημαία της και τα συμφέροντα. Το καλύτερο, λοιπόν, μνημόσυνο στους πεσόντες μας, ο καλύτερος φόρος Τιμής, θα είναι η συντριβή του μηδενισμού και των Αποστόλων του Μαρασμού.

*Δικηγόρος, Πρόεδρος της ΝΕΑΣ ΔΕΞΙΑΣ

Best Of

Ο Τσίπρας θα… λείπει από τα ψηφοδέλτια του «κόμματος Κασσελάκη»

Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: One Voice Ακόμη και πολιτικά… άβγαλτοι...

Η… παράσταση «Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντά πολίτες… προσωπικά στο γραφείο του»

Ανορθογραφίες Γράφει ο… Insider Πηγή: One Voice   Παλαιοί πολιτικοί, με ειδικό βάρος...

Ο… Φλωρίδης θα πάει να ψηφίσει στο ΠΑΣΟΚ;

Μαύρη Λίστα Πηγή: One Voice Η Άννα Διαμαντοπούλου εναντίον του Μητσοτάκη…...

Χατζηδάκης: Αν η Ευρώπη θέλει παραπάνω επενδύσεις, πρέπει να έχει και αντίστοιχα υψηλές φιλοδοξίες

Στη σημερινή συνεδρίαση του ECOFIN, στην οποία την Ελλάδα...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Ο Τσίπρας θα… λείπει από τα ψηφοδέλτια του «κόμματος Κασσελάκη»

Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: One Voice Ακόμη και πολιτικά… άβγαλτοι...

Ο παρουσιαστής που αντιμετωπίζεται από τα social media ως «φερέφωνο»

  Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: One Voice   Στα χρόνια της εθνικής...

Η Ευρώπη θα είναι πάντα… γυναίκα

  Η εικόνα στον καθρέφτη θα έχει πάντα γυναικείο χαμόγελο...

Οι λαοί που σέβονται τον εαυτό τους… δεν αράζουν στον καναπέ

Του Μάνου Οικονομίδη Twitter@EmOikonomidis Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "One Voice",...

Η… παράσταση «Ο Στέφανος Κασσελάκης συναντά πολίτες… προσωπικά στο γραφείο του»

Ανορθογραφίες Γράφει ο… Insider Πηγή: One Voice   Παλαιοί πολιτικοί, με ειδικό βάρος...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Ο Τσίπρας θα… λείπει από τα ψηφοδέλτια του «κόμματος Κασσελάκη»

Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: One Voice Ακόμη και πολιτικά… άβγαλτοι καταλαβαίνουν ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, για όσο διάστημα τον… ανέχονται ως πολιτικό, επιδιώκει να αντικαταστήσει...

Ο παρουσιαστής που αντιμετωπίζεται από τα social media ως «φερέφωνο»

  Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: One Voice   Στα χρόνια της εθνικής καταστροφής των Μνημονίων, η Δικαιοσύνη και τα ΜΜΕ είναι οι δυο «Θεσμοί» που έχουν απαξιωθεί...

Η Ευρώπη θα είναι πάντα… γυναίκα

  Η εικόνα στον καθρέφτη θα έχει πάντα γυναικείο χαμόγελο και γοητεία. Η Ευρώπη θα είναι πάντα... γυναίκα. Συνθέτοντας αντιθέσεις και πληθυντικά αφηγήματα. Επιχειρώντας να...