• 23 Σεπτεμβρίου, 2020

Dracarys… Η Κάμαλα Χάρις έσπασε τον τροχό της Ιστορίας

 Dracarys… Η Κάμαλα Χάρις έσπασε τον τροχό της Ιστορίας

Της Κονδυλίας Ορτανσίου

 

Ευτυχώς… απέφυγε τη γκάφα. Παρά τη φημολογία των τελευταίων ημερών για τη Σούζαν Ράις και τη Γκρέτσεν Ουίτμερ, ο Τζο Μπάιντεν έμεινε πιστός στο… σενάριο.

Η Γερουσιαστής της Καλιφόρνια Κάμαλα Χάρις είναι και επισήμως η υποψήφια Αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, για λογαριασμό του Δημοκρατικού Κόμματος. Προσφέρει στην υποψηφιότητα Μπάιντεν την… ασφάλεια της συνέχειας, διευκολύνει την πολιτική περπατησιά του στην κοινότητα των Αφρο-Αμερικανών, και στερεί από τον Ντόναλντ Τραμπ το επιχείρημα της “αδυναμίας”, την οποία διαρκώς προσάπτει στον επί οκταετία Αντιπρόεδρο των ΗΠΑ, την εποχή του Μπαράκ Ομπάμα.

Στο πρόσωπο της Κάμαλα Χάρις, ο Τζο Μπάιντεν βρήκε το κλειδί για το Οβάλ Γραφείο. Με την επιλογή της ωστόσο, ζούμε κάτι πολύ πιο σημαντικό. Εφόσον επιβεβαιωθούν οι δημοσκοπήσεις και ο Τζο Μπάιντεν γίνει ο 46ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, η Κάμαλα Χάρις θα βρίσκεται μισή ανάσα από το να τον διαδεχθεί, είτε κατά τη διάρκεια της πρώτης θητείας του, είτε στη συνέχεια.

Για να γίνει η πρώτη γυναίκα Πρόεδρος των ΗΠΑ. Η πρώτη Αφρο-Αμερικανή. Όπως θα έλεγε και η Daenerys Targaryen στο “Game of Thrones”… Dracarys. Απόψε έσπασε ο τροχός της Ιστορίας.

 

Κονδυλία Ορτανσίου

Κονδυλία Ορτανσίου

Η Κονδυλία Ορτανσίου είναι συγγραφέας

Διαβάστε Ακόμα...