Πηγή: One Voice
Σε συνέχεια της στρατηγικής επιλογής του Γιάννη Αλαφούζου να… εμπλουτίσει τη δημόσια ρητορική και την εικόνα του ΣΚΑΪ, μετά τα συλλαλητήρια για τα Τέμπη που άλλαξαν την προσέγγιση αρκετών για τις εξελίξεις στον δημόσιο βίο, ο Αντώνης Δελλατόλας… επιστρατεύτηκε για να… διορθώσει την τοξικότητα του τηλεοπτικού σταθμού του Ομίλου.
Ο έμπειρος δημοσιογράφος, με τον ψύχραιμο και εμπεριστατωμένο λόγο, καλείται πλέον πολύ συχνά στην πρωινή εκπομπή των Οικονόμου-Παυλόπουλου, ώστε να παρουσιάζει μια διαφορετική οπτική των γεγονότων.
Η ομάδα πέριξ του Γιάννη Αλαφούζου διαπίστωσε ότι η πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ έχει παγιωθεί ως… πρόβλημα για τον ενημερωτικό τομέα, με την τετράδα Δημήτρη Οικονόμου, Άκη Παυλόπουλου, Άρη Πορτοσάλτε και Βαγγέλη Παπαδημητρίου να… μην τραβάει.