Το ΤΖΟΚΕΡ κληρώνει απόψε 13,4 εκατομμύρια ευρώ στο μεγαλύτερο τζακ ποτ της επταετίας

Κατάθεση δελτίων στα καταστήματα ΟΠΑΠ ή στο opaponline.gr

 

 

Το μεγαλύτερο έπαθλο των τελευταίων 7 ετών διεκδικούν απόψε οι παίκτες τουΤΖΟΚΕΡ, με το δημοφιλές παιχνίδι του ΟΠΑΠ να μοιράζει 13,4 εκατ. ευρώ στουςνικητές της πρώτης κατηγορίας.

 

Όσοι επιθυμούν να συμμετάσχουν στην κλήρωση για το mega τζακ ποτ των 13,4 εκατ. ευρώ μπορούν να καταθέτουν τα δελτία τους έως τις 21:30 στα καταστήματα ΟΠΑΠ σεόλη την Ελλάδα, ή διαδικτυακά μέσω του opaponline.gr και του Opaponline App. Ηκλήρωση για το ποσό ρεκόρ θα πραγματοποιηθεί στις 22:00 και θα μεταδοθεί ζωντανάαπό το κανάλι του ΟΠΑΠ στο YouTube.

 

«Πρόκειται για το υψηλότερο τζακ ποτ που έχει σημειωθεί στο παιχνίδι από τον Φεβρουάριο του 2017, όταν ένας υπερτυχερός είχε κερδίσει 16,4 εκατ. ευρώ καταθέτοντας το δελτίο του σε κατάστημα ΟΠΑΠ. Η αποψινή κλήρωση αποτελεί θέμα συζήτησης όχι μόνο μεταξύ των πελατών του καταστήματος μας αλλά και ολόκληρης της πόλης μας. Όπου και να σταθείς κάποιον θα ακούσεις να συζητάει το τι θα έκανε με 13,4 εκατ. ευρώ», αναφέρει ο Στέλιος Φούντας, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στην Ερμούπολη Σύρου.

Κάθε τυχερό 5άρι κερδίζει 100.000 ευρώ

Εκτός από τα 13,4 εκατ. ευρώ της πρώτης κατηγορίας, οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ διεκδικούν και έπαθλα των 100.000 ευρώ, ποσό που μοιράζει το παιχνίδι σε κάθε νικητή της δεύτερης κατηγορίας, σε όλες τις κληρώσεις, κάθε Τρίτη, Πέμπτη και Κυριακή.

Το ΤΖΟΚΕΡ έχει ήδη αναδείξει 139 τυχερούς 5άρηδες μέχρι σήμερα, με έναν εξ’αυτών να καταθέτει το δελτίο του στο κατάστημα ΟΠΑΠ του κ. Φούντα. «Τόσο οικάτοικοι του νησιού όσο και οι επισκέπτες που έρχονται για διακοπές, συμμετέχουν στις κληρώσεις, ειδικά σε μεγάλα τζακ ποτ όπως το σημερινό. Στην προηγούμενη κλήρωση μάλιστα ένας πελάτης του καταστήματός μας κέρδισε 100.000 ευρώ στη δεύτερη κατηγορία. Μακάρι να φέρουμε τύχη και σε έναν υπερτυχερό της πρώτης κατηγορίας», αναφέρει ο κ. Φούντας.

 

Ομαδικά δελτία σε καταστήματα ΟΠΑΠ και στο opaponline.gr

 

Τόσο στα καταστήματα ΟΠΑΠ όσο και στο opaponline.gr οι παίκτες έχουν τηδυνατότητα να συμμετέχουν και σε ομαδικά δελτία ΤΖΟΚΕΡ.

Ο Σπύρος Σαλταμπούρας, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στους Αγίους Αναργύρους, τονίζει: «Με τα ομαδικά δελτία, οι παίκτες του ΤΖΟΚΕΡ έχουν τη δυνατότητα να μοιράζονται το παιχνίδι και τη διασκέδαση, αυξάνοντας τις πιθανότητες για κέρδη. Φίλοι, ζευγάρια, συγγενείς, αρκετοί είναι αυτοί που καταθέτουν ομαδικά δελτία ΤΖΟΚΕΡ. Είναι κάτι πολύ δημοφιλές μεταξύ των πελατών του καταστήματος μας, που μαζί με τους τυχερούς 5άρηδες έχουν ανανεώσει το ενδιαφέρον του κοινού για τοπαιχνίδι. Ο τυχερός 5άρης που κέρδισε 100.000 ευρώ στο κατάστημά μας στηνκλήρωση της Τρίτης ήταν η αφορμή για να αυξηθούν οι συμμετοχές στο παιχνίδι. Οκόσμος που ήρθε για να δοκιμάσει την τύχη του εν όψει της αποψινής κλήρωσης για τα13,4 εκατ. ευρώ ήταν περισσότερος».

 

18+ επίγειο, 21+ ψηφιακό |Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | ΓΡΑΜΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗΣ 1114 | Παίξε Υπεύθυνα

Best Of

Η ενόχληση του Μαξίμου για τις… χαρωπές φωτογραφίες στη ΔΕΘ

Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: One Voice    Σε αντίθεση με άλλες...

Η «ψηφιακή»… αποσυναρμολόγηση της Παιδείας

Ανορθογραφίες Γράφει ο… Insider Πηγή: One Voice (Όλα) είναι θέμα Παιδείας   Η πολιτική...

Η… περιφρόνηση του Βενιζέλου από το «όλον ΠΑΣΟΚ»

Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: One Voice Μια από τις πιο...

Ο… έρωτας του Κασσελάκη με την καρέκλα (του προέδρου)

Η στάση και η συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη και...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Οι αιχμές του Αλεξανδρουπόλεως κατά της κυβέρνησης

Γράφει Il Preferito (*ο επικρατέστερος διάδοχος του παπικού θρόνου,...

Η ενόχληση του Μαξίμου για τις… χαρωπές φωτογραφίες στη ΔΕΘ

Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: One Voice    Σε αντίθεση με άλλες...

Λευτέρης Κουσούλης: Οι πολιτικά χρήσιμες εσωτερικές διαδικασίες

Γράφει ο Λευτέρης Κουσούλης Πηγή: εφημερίδα "Το Βήμα" Αφού μετεκλογικά τα...

Αντώνης Καρακούσης: Η καθήλωση της κυβέρνησης

Γράφει ο Αντώνης Καρακούσης Πηγή: εφημερίδα "Το Βήμα"   Ο Πρωθυπουργός ανέβηκε το...

Η “μεγάλη αλήθεια” του Τραμπ για τους Προέδρους που… δέχονται σφαίρες

Καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να οργώνει τις μεγάλες...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Οι αιχμές του Αλεξανδρουπόλεως κατά της κυβέρνησης

Γράφει Il Preferito (*ο επικρατέστερος διάδοχος του παπικού θρόνου, όταν… αδειάζει) Πηγή: One Voice   Δεν πέρασε απαρατήρητη η σκληρή κριτική την οποία άσκησε ο Μητροπολίτης Αλεξανδρουπόλεως...

Η ενόχληση του Μαξίμου για τις… χαρωπές φωτογραφίες στη ΔΕΘ

Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: One Voice    Σε αντίθεση με άλλες φορές, παρατηρήθηκε… εγκράτεια. Ή τουλάχιστον, οι περισσότερο υποψιασμένοι γνώριζαν τι έπρεπε να κάνουν για να...

Λευτέρης Κουσούλης: Οι πολιτικά χρήσιμες εσωτερικές διαδικασίες

Γράφει ο Λευτέρης Κουσούλης Πηγή: εφημερίδα "Το Βήμα" Αφού μετεκλογικά τα δύο κόμματα, ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ, δεν μπόρεσαν να κερδίσουν την προσοχή μας ως αντιπολιτευτικές δυνάμεις απέναντι στην Κυβέρνηση, δηλαδή...