Ο Κασσελάκης, που ζει στον κόσμο του, και ο “πολιτικός συνωμότης” Νίκος Παππάς

Πηγή: One Voice

 

Στις δραματικές ώρες που διανύει ο πολύπαθος ΣΥΡΙΖΑ, θα πρέπει να αναφέρουμε κάποιες πικρές αλήθειες.

Ο «πολιτικός συνωμότης» Νίκος Παππάς, στην ουσία ελέγχει τα πιο σημαντικά κομμάτια του ΣΥΡΙΖΑ, έχοντας στα χέρια του και την τύχη του Στέφανου Κασσελάκη.

Ο Σωκράτης Φάμελλος είχε διαφωνήσει ανοιχτά με τον Στ. Κασσελάκη στη διάρκεια της συνεδρίασης της ΚΟΕΣ τον περασμένο Ιούλιο, όταν τέθηκε θέμα αναβολής του Συνεδρίου του Οκτωβρίου. Επιπλέον, το όνομα του Σωκράτη Φάμελλου ακουγόταν έντονα σε περίπτωση που άνοιγε κούρσα διαδοχής του σημερινού προέδρου, μετά από κατάθεση πρότασης μομφής.

Κανείς δεν πίστευε όμως, ότι μετά την καρατόμησή του από τον Κασσελακη θα «σήκωνε το γάντι». Όμως το σήκωσε και δήλωσε στον πρόεδρο, που παρακολουθούσε αποσβολωμένος μέσω «zoom», ότι δεν παραιτείται και ας του γίνει πρόταση μομφής.

Τώρα, είναι εξαιρετικά ισχυρό το ενδεχόμενο ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να συναντηθεί τις επόμενες ημέρες τόσο με τον Παύλο Πολάκη, όσο και με την Αθηνά Λινού, όμως η  καθηγήτρια της Ιατρικής «χάνει» στην κόντρα με τον Πολακη και οδηγείται εκτός ΣΥΡΙΖΑ.

Από πλευράς τους, στελέχη των «87» επισήμαναν με έμφαση πως «ο Κασσελάκης είναι ο ηθικός αυτουργός και ενορχηστρωτής των χυδαίων επιθέσεων από ανώνυμα και επώνυμα τρολ» (περίπτωση Νοτοπούλου), προσθέτοντας πως «οι καταδίκες από τον Κασσελάκη είναι κροκοδείλια δάκρυα». «⁠Άλλωστε ο ίδιος πριν λίγες μέρες στοχοποίησε προσωπικά τα στελέχη που του ασκούν κριτική με πρωτοφανείς προσβολές δίνοντας στην ουσία το σήμα όσων ακολούθησαν» σχολιάζουν, για να καταλήξουν πως «είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για την διαλυτική κρίση που βιώνει ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.».

Και ενώ στην Αθήνα ο ΣΥΡΙΖΑ διαλύεται, ο Στέφανος Κασσελάκης στον δικό του κόσμο, ζει τον μύθο του για τον γάμο του, βγάζοντας επίσημες ανακοινώσεις που ζητούν από τα ΜΜΕ να μην δημοσιοποιήσουν εικόνες. Μάλλον, έχει στο μυαλό του ηθοποιούς του Χόλιγουντ που τους κυνηγούν οι παπαράτσι.

Οι τριήμερες εκδηλώσεις του γάμου θα έχουν σύστημα anti-drone, θα απαγορεύονται τα κινητά, ενώ οι καλεσμένοι θα διασκεδάσουν και σε beach bar. Και όλα αυτά την ώρα που στην πρώτη δημοσκόπηση της νέας σεζόν ο ΣΥΡΙΖΑ καταγράφεται στην… πέμπτη θέση.

Δυο σεβαστά, γηραιά πρόσωπα της Αριστεράς έψαχναν λύση, στο περιβάλλον του Αλέξη Τσίπρα, να δώσει ένα τέλος στον εξευτελισμό του κόμματος που μέχρι σήμερα έχει, τυπικά, τον τίτλο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης.

Τέλος, πληροφορίες μιλούν για μια σημαντική εξέλιξη στην έρευνα που γίνεται για το πόθες έσχες Κασσελάκη από δημόσια Αρχή. Αν οι πληροφορίες επαληθευτούν, οι εξελίξεις θα είναι καταιγιστικές.

Best Of

Η «ψηφιακή»… αποσυναρμολόγηση της Παιδείας

Ανορθογραφίες Γράφει ο… Insider Πηγή: One Voice (Όλα) είναι θέμα Παιδείας   Η πολιτική...

Η… περιφρόνηση του Βενιζέλου από το «όλον ΠΑΣΟΚ»

Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: One Voice Μια από τις πιο...

Ο… έρωτας του Κασσελάκη με την καρέκλα (του προέδρου)

Η στάση και η συμπεριφορά του Στέφανου Κασσελάκη και...

Μουρμούρες… και στη ΔΕΘ για Θεοδωρικάκο

Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι» Πηγή: One Voice    Η φετινή ΔΕΘ ήταν...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Η “μεγάλη αλήθεια” του Τραμπ για τους Προέδρους που… δέχονται σφαίρες

Καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να οργώνει τις μεγάλες...

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο ΟΠΑΠ Game Time

Η αγάπη για τον Ολυμπιακό και η σχέση της...

Το τίμημα της επιπολαιότητας των ψηφοφόρων

Του Μάνου Οικονομίδη Twitter@EmOikonomidis Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "One Voice",...

Η «ψηφιακή»… αποσυναρμολόγηση της Παιδείας

Ανορθογραφίες Γράφει ο… Insider Πηγή: One Voice (Όλα) είναι θέμα Παιδείας   Η πολιτική...

Η Μοσάντ (που δεν ενημερώνει πλέον τον Λευκό Οίκο)… θα σας βρει

Σενάριο βγαλμένο από κινηματογραφική ταινία, με βιωματικό αποτύπωμα στην...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Η “μεγάλη αλήθεια” του Τραμπ για τους Προέδρους που… δέχονται σφαίρες

Καθώς ο Ντόναλντ Τραμπ συνεχίζει να οργώνει τις μεγάλες Πολιτείες-κλειδιά, που θα κρίνουν τη μάχη για την Προεδρία των ΗΠΑ στο Κολλέγιο των Εκλεκτόρων...

Ο Δημήτρης Σκαρμούτσος στο ΟΠΑΠ Game Time

Η αγάπη για τον Ολυμπιακό και η σχέση της μαγειρικής με το ποδόσφαιρο   Το Champions League με το νέο format ξεκίνησε και θυμίζει μια δύσκολη...

Το τίμημα της επιπολαιότητας των ψηφοφόρων

Του Μάνου Οικονομίδη Twitter@EmOikonomidis Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα "One Voice", την Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2024     Μετά την απομάκρυνση… Είτε πρόκειται για ταμείο, είτε για κάλπη, το...