Η συλλογική Δύση… πουλάει τον “διεφθαρμένο” Ζελένσκι για τον… πυγμάχο (Δήμαρχο Κιέβου)

Το πεπρωμένο έρχεται καλπάζοντας. Ίσως νωρίτερα από ό, τι θα προέβλεπαν και οι περισσότερο ασυμβίβαστοι επικριτές του Βολοντίμιρ Ζελένσκι, εκείνοι δηλαδή που δεν έχουν πάθει… συλλογική αμνησία, για τη διαφθορά που καλλιέργησε δίπλα και γύρω του ο Ουκρανός Πρόεδρος επί σειρά ετών, και μέχρι τη βάρβαρη εισβολή της Ρωσίας του Βλαντιμίρ Πούτιν απέτρεπε κάθε ηγέτη της Δύσης, και ειδικά της Ευρώπης, να τον συναντήσει.

Στη σκιά της αποτυχίας της ουκρανικής αντεπίθεσης, που κόστισε τεράστια χρηματικά ποσά στη Δύση και δεν είχε αποτέλεσμα στο πεδίο της μάχης, με το Κιέβο να χάνει και άλλα εδάφη στα ανατολικά, αντί να ανακτήσει μέρος εκείνων που είχε χάσει από τη Ρωσία, η συλλογική Δύση προετοιμάζει ήδη την επόμενη μέρα.

Το αμερικανικό Κογκρέσο καθυστερεί επιδεικτικά να εγκρίνει τη συνέχιση της οικονομικής βοήθειας προς την Ουκρανία, εδώ και αρκετούς μήνες, ο Γενς Στόλτενμπεργκ του ΝΑΤΟ… προετοιμάζει ψυχολογικά τις δυτικές κοινωνίες για αρνητικές εξελίξεις στο ουκρανικό μέτωπο, και ο Δήμαρχος Κιέβου και πάλαι ποτέ επαγγελματίας πυγμάχος, Βιτάλι Κλίτσκο προωθείται ως η εναλλακτική λύση, για να… πουληθεί ο Ζελέσνκι.

Την ώρα που στα δυτικά ΜΜΕ, κυρίως τα αμερικανικά, πολλαπλασιάζονται τα αποκαλυπτικά δημοσιεύματα για οργιώδη φαινόμενα διαφθοράς στην Ουκρανία, με επίκεντρο τον ίδιο τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, την αυλή του και όσους έχει διορίσει σε κυβερνητικά αξιώματα, ο Βιτάλι Κλίτσκο προχώρησε σε μια απρόσμενη δημόσια κριτική προς τον Ουκρανό Πρόεδρο, με αιχμές περί “αυταρχισμού” στην άσκηση της εξουσίας.

Τα βέλη του Κλίτσκο μοιάζουν να έχουν ως εμπνευστή τον αμερικανικό παράγοντα, και θυμίζουν ότι, με πρόφαση τον πόλεμο, ο Ζελένσκι κυβερνά με στρατιωτικό νόμο, έχοντας καταργήσει το Κοινοβούλιο και τις υπόλοιπες λειτουργίες του δημοκρατικού πολιτεύματος, την ώρα που ακόμη και τα αθλητικά πρωταθλήματα συνεχίζονται κανονικά.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο του Κιέβου, μια σειρά από επιλογές του Βολοντίμιρ Ζελένσκι σέρνουν την Ουκρανία στον βούρκο της διαφθοράς και της ανυποληψίας, και στο τέλος θα θυμίζει τη… Ρωσία του Βλαντιμίρ Πούτιν.

Η παρέμβαση Κλίτσκο έρχεται σε μια εξαιρετικά δύσκολη στιγμή για τον… πρώην ηθοποιό Πρόεδρο της Ουκρανίας, καθώς ο αμερικανικός παράγοντας τον πιέζει παρασκηνιακά να οδηγηθεί σε συνθηκολόγηση με τη Ρωσία, από τη στιγμή που η ουκρανική αντεπίθεση απέτυχε, η Μόσχα κερδίζει κι άλλα εδάφη, και ο Λευκός Οίκος του Τζο Μπάιντεν υφίσταται πολιτικές απώλειες, ενόψει των εκλογών του Νοεμβρίου του 2024 για την Προεδρία των ΗΠΑ και για τα δυο Σώματα του Κογκρέσου, τη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων.

Μετά και το… φονικό χτύπημα του πρώην πυγμάχου Δημάρχου Κιέβου προς τον “διεφθαρμένο” Ζελένσκι, μοιάζει… φαιδρή η εικόνα της Προέδρου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, να επαινεί πρόσφατα το προεδρικό περιβάλλον για τις… μεταρρυθμίσεις που έχει προωθήσει στη χώρα.

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου

Best Of

Ο… αγιογράφος που έφαγε πόρτα για τη διαδοχή Τσιόδρα στο Μαξίμου

Πηγή: One Voice Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι»   Από την ημέρα που...

Ο Ανδρουλάκης δεν σκοπεύει να διευκολύνει τις εξελίξεις στο ΠΑΣΟΚ, αποχωρώντας από την ηγεσία του

Οι εκτιμήσεις για μοιραία χαμηλή πτήση του ΠΑΣΟΚ στις...

Όλγα Κεφαλογιάννη: Ένα σημαντικό κομμάτι της κληρονομιάς μας

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε την παρακάτω ανάρτηση...

Κωστής Χατζηδάκης: Δεν συζητάμε πια για τις εκκρεμείς συντάξεις, επειδή το πρόβλημα αντιμετωπίστηκε

Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών Κωστής Χατζηδάκης έκανε...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Όταν συλληφθεί ο Νετανιάχου, να μας το πείτε, να… γυρίσουμε πλευρό

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης συνεχίζει την αυτογελοιοποίησή...

Ο ΟΠΑΠ αγκαλιάζει τις τοπικές κοινωνίες μέσα από το πρόγραμμα «Μαζί για καλό σκοπό»

  33 κοινωνικές δράσεις σε 21 νομούς από τον ΟΠΑΠ...

Ο… αγιογράφος που έφαγε πόρτα για τη διαδοχή Τσιόδρα στο Μαξίμου

Πηγή: One Voice Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι»   Από την ημέρα που...

Το απόλυτο… πανηγύρι με σενάρια συνωμοσίας στα διεθνή social media για το “ατύχημα Ραϊσί”

Η συντριβή του ελικοπτέρου που τον μετέφερε και οδήγησε...

Χωρίς τον Ραϊσί… στη ζωή, ο γιος του Χαμενεϊ… έρχεται

Ο θάνατος του Ιμπραήμ Ραϊσι διαμορφώνει καινούρια δεδομένα στη...
Κατιάνα Ναυπλιώτου
Κατιάνα Ναυπλιώτου
Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος

Όταν συλληφθεί ο Νετανιάχου, να μας το πείτε, να… γυρίσουμε πλευρό

Το Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο της Χάγης συνεχίζει την αυτογελοιοποίησή του. Μετά το ένταλμα σύλληψης κατά του Βλαντιμίρ Πούτιν για τη βάρβαρη εισβολή στην Ουκρανία,...

Ο ΟΠΑΠ αγκαλιάζει τις τοπικές κοινωνίες μέσα από το πρόγραμμα «Μαζί για καλό σκοπό»

  33 κοινωνικές δράσεις σε 21 νομούς από τον ΟΠΑΠ και τους πράκτορες του δικτύου του Μια ακόμα σημαντική πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας, η οποία δίνει...

Ο… αγιογράφος που έφαγε πόρτα για τη διαδοχή Τσιόδρα στο Μαξίμου

Πηγή: One Voice Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι»   Από την ημέρα που ο Δημήτρης Τσιόδρας ανακοίνωσε και επίσημα την υποψηφιότητά του για τις ευρωεκλογές, και παρόλο που...