Το ERTNEWS θέλει να γίνει… αγαπημένη συνήθεια

Πρεμιέρα με έξι ενημερωτικές εκπομπές κάνει το EΡTNEWS τη Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2022, οι οποίες θα μεταδίδονται κάθε βράδυ στις 11.

Ο Γιώργος Κουβαράς, που τον περασμένο Μάιο εντάχθηκε στον ενημερωτικό τομέα της ΕΡΤ, επιστρέφει με τις εκπομπές «Στο Κέντρο» και «Ανάλυσέ το» από Δευτέρα έως Τετάρτη.
Κάθε Πέμπτη και Παρασκευή τη σκυτάλη παίρνει ο Απόστολος Μαγγηριάδης, που αποτελεί μια από τις μεταγραφές της ΕΡΤ για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με τις εκπομπές «Επίλογος» και «ΕΡΤ Τalks».

Αναλυτικότερα:
Κάθε Δευτέρα και Τετάρτη στις 23:00, δημοσιογράφοι, πολιτικοί αναλυτές και ειδικοί, εμβαθύνουν στα γεγονότα και αποκαλύπτουν άγνωστες πτυχές της επικαιρότητας στην εκπομπή «Ανάλυσέ το», που παρουσιάζει ο Γιώργος Κουβαράς.

Κάθε Τρίτη στις 23:00, πρωταγωνιστές της τρέχουσας επικαιρότητας έρχονται «Στο Κέντρο» με τον Γιώργο Κουβαρά στη λογική της one on one συνέντευξης.

Κάθε Πέμπτη στις 23:00, ο Απόστολος Μαγγηριάδης αναλύει τα γεγονότα και τις προεκτάσεις τους στην Ελλάδα και στον κόσμο στην εκπομπή «Επίλογος», η οποία θα περιλαμβάνει συνεντεύξεις με τα πρόσωπα που διαμορφώνουν την επικαιρότητα, αλλά και συζητήσεις με πολιτικούς, δημοσιογράφους και αναλυτές.

Κάθε Παρασκευή στις 23:00, ο Απόστολος Μαγγηριάδης στην εκπομπή «ΕΡΤ Talks» αναλύει την πολιτική επικαιρότητα, το προσκήνιο και το παρασκήνιο μέσα από τη ματιά των δημοσιογράφων.

Σημειώνεται ότι το EΡTNEWS θα προσφέρει διαρκή ενημέρωση όλο το 24ωρο, επτά ημέρες την εβδομάδα, με δελτία ειδήσεων ανά ώρα.
Επίσης, το ΕΡΤNEWS θα διαθέτει πολλές καινοτομίες (γραπτές ειδήσεις στην οθόνη), αλλά και συνεργασίες όπως με το διεθνές δίκτυο Euronews.
Υπενθυμίζεται, τέλος, ότι τις επόμενες εβδομάδες, οι τηλεθεατές θα μπορούν να παρακολουθούν τα νέο ενημερωτικό κανάλι της ΕΡΤ, στις πρώτες θέσεις του τηλεκοντρόλ τους σε υψηλή ευκρίνεια (HD). Παράλληλα, θα αρχίσει και η μετάδοσή του και από τις συνδρομητικές πλατφόρμες Cosmote και Nova

Best Of

Η Αχτσιόγλου… έπαθε Κασσελάκη (ελαφρότητα influencer)

Ξαναβρήκε την... ενέργεια από την οποία είχε αδειάσει. Η...

Χατζηδάκης: Θέτουμε σε λειτουργία ένα ισχυρό εργαλείο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διασύνδεση των POS με τις...

Το “υπερ-εγώ” του Κασσελάκη τον οδηγεί στον… επίλογο

Η ανεξήγητη αυτοπεποίθηση που δείχνει να διακρίνει σε πλεόνασμα...

Κίνηση αμφισβήτησης (και ανατροπής) του Ανδρουλάκη από το… ίδιο βράδυ των ευρωεκλογών κιόλας

Τα δημοσκοπικά νέα προκαλούν μαύρες σκέψεις στη Χαριλάου Τρικούπη,...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Οι “χαλασμένες” καρδιές που συνεχίζουν…

  Ακόμη ένα «πέρασμα». Από μια εποχή, σε μια άλλη....

Η (αναστάσιμη) ευαγγελική περικοπή που ταξιδεύει την καρδιά στη γαλήνη…

  Της Κατιάνας Ναυπλιώτου Στο Ευαγγέλιο της Ανάστασης, το πρωί του...

Ο μοναχικός περίπατος των δακρύων

  Τα λόγια έχουν πάντα μια φυσική υπεροχή στην αναζήτηση...

Το ταξίδι, λοιπόν. Τίποτα άλλο (δεν έχει σημασία)…

Τη φετινή Μεγάλη Παρασκευή, ακόμη και ο καιρός αποφάσισε...

Η Μισέλ Ομπάμα… δείχνει το μέλλον

Το μέλλον που θα μπορούσε η ίδια να εκφράσει,...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Οι “χαλασμένες” καρδιές που συνεχίζουν…

  Ακόμη ένα «πέρασμα». Από μια εποχή, σε μια άλλη. Το Πάσχα λειτουργεί, ειδικά για όσους δεν έχουν στεγνώσει την καρδιά τους από τη γαλήνη...

Η (αναστάσιμη) ευαγγελική περικοπή που ταξιδεύει την καρδιά στη γαλήνη…

  Της Κατιάνας Ναυπλιώτου Στο Ευαγγέλιο της Ανάστασης, το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου, λίγο μετά το "Ανάστα ο Θεός", μπορεί κανείς να ακουμπήσει την καρδιά του...

Ο μοναχικός περίπατος των δακρύων

  Τα λόγια έχουν πάντα μια φυσική υπεροχή στην αναζήτηση της κατάλληλης διαδρομής από το μυαλό στην καρδιά. Ώστε να μην κλονίσουν το αυθόρμητα εύθραυστο...