Σταυρό από Χατζηδάκη στον Φεύγα!


 
 
Θερμή υποστήριξη είχε ο υποψήφιος Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας και Σύμβουλος του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Βασίλης Φεύγας, από τον Αντιπρόεδρο του Κόμματος Κωστή Χατζηδάκη.
 
Ο Κωστής Χατζηδάκης προλόγισε τον παλιό του συνεργάτη στην πετυχημένη εκδήλωση του Βασίλη Φεύγα για τους ετεροδημότες της Αιτωλοακαρνανίας. Ο πρόλογος του Κωστή Χατζηδάκη δεν έκρυβε μόνο θερμά λόγια αλλά και εκπλήξεις, καθώς αποκάλυψε πως ο σημερινός Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης «έκλεψε» τον Βασίλη Φεύγα από το γραφείο του στην Ευρωβουλή, το 2003 όταν ξεκινούσε τα πρώτα του βήματα στην πολιτική.
 
 
Ο Αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας ζήτησε από τους Αιτωλοακαρνάνες να «σταυρώσουν» με τη ψήφο τους τον Βασίλη Φεύγα για τρεις λόγους:

  • Για το ήθος του επισημαίνοντας ότι στη σημερινή εποχή χρειαζόμαστε ανθρώπους στην πολιτική με το ήθος του συμβούλου του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.
  • Για τις νέες ιδέες του και την συμβολή του στην ανανέωση του πολιτικού τόπου.
  • Για το πείσμα του, καθώς όπως χαρακτηριστικά ανέφερε:

 
«Ο Βασίλης Φεύγας για να φτάσει σήμερα εδώ διένυσε μια τεράστια απόσταση. Δεν ήταν πλούσιος, δεν ήταν «ευγενής», δεν είχε ευνοϊκό σημείο αφετηρίας στη ζωή του. Ο Βασίλης είναι ένας από εσάς, ένας από εμάς. Ανέβηκε σκαλί-σκαλί μέχρι τον 6 όροφο και όχι με το ασανσέρ. Τέλειωσε με επιτυχία τις σπουδές του εδώ, έκανε το μεταπτυχιακό του στην Αγγλία, παράλληλα με τη δουλειά του στο γραφείο, πέτυχε να τον διαλέξει ως συνεργάτη του ο αρχηγός της Νέας Δημοκρατίας. Είναι ένα πετυχημένος άνθρωπος και ένας πετυχημένος οικογενειάρχης.
Το συμπέρασμα είναι πάρα πολύ απλό: Σταυρώστε τον. Σταυρώστε τον Βασίλη Φεύγα στις εκλογές…Είμαι βέβαιος ότι ο Βασίλης θα είναι ένας καλός βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας, ένας άνθρωπος που θέλει να προσφέρει και θα ανανεώσει την πολιτική ζωή στο νομό του. Αξίζει να τον τιμήσετε με την εμπιστοσύνη σας. Είμαι πολύ χαρούμενος για την επιλογή του Κυριάκου και είμαι σίγουρος ότι θα δικαιωθεί αυτή η επιλογή. Είμαι βέβαιος με τη δύναμη του Θεού και τη δική σας δύναμη ο Βασίλης Φεύγας θα είναι ένας από τους Βουλευτές της κυβερνητικής πλειοψηφίας της Νέας Δημοκρατίας!»

Best Of

Η Αχτσιόγλου… έπαθε Κασσελάκη (ελαφρότητα influencer)

Ξαναβρήκε την... ενέργεια από την οποία είχε αδειάσει. Η...

Χατζηδάκης: Θέτουμε σε λειτουργία ένα ισχυρό εργαλείο για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία η διασύνδεση των POS με τις...

Το “υπερ-εγώ” του Κασσελάκη τον οδηγεί στον… επίλογο

Η ανεξήγητη αυτοπεποίθηση που δείχνει να διακρίνει σε πλεόνασμα...

Κίνηση αμφισβήτησης (και ανατροπής) του Ανδρουλάκη από το… ίδιο βράδυ των ευρωεκλογών κιόλας

Τα δημοσκοπικά νέα προκαλούν μαύρες σκέψεις στη Χαριλάου Τρικούπη,...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Ο μοναχικός περίπατος των δακρύων

  Τα λόγια έχουν πάντα μια φυσική υπεροχή στην αναζήτηση...

Το ταξίδι, λοιπόν. Τίποτα άλλο (δεν έχει σημασία)…

Τη φετινή Μεγάλη Παρασκευή, ακόμη και ο καιρός αποφάσισε...

Η Μισέλ Ομπάμα… δείχνει το μέλλον

Το μέλλον που θα μπορούσε η ίδια να εκφράσει,...

Μαρία Δεναξά: Ο… ζήλος διαπιστευτηρίων των κομματικά στρατευμένων

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στους προσωπικούς λογαριασμούς της στα...

Η… συμπεριληπτική κακοποίηση των γυναικών, με τη φρικώδη προσφώνηση “βουλεύτρια”

Η ωδή στην πρόοδο, που συνοψίζεται στη διαχρονική και...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Ο μοναχικός περίπατος των δακρύων

  Τα λόγια έχουν πάντα μια φυσική υπεροχή στην αναζήτηση της κατάλληλης διαδρομής από το μυαλό στην καρδιά. Ώστε να μην κλονίσουν το αυθόρμητα εύθραυστο...

Το ταξίδι, λοιπόν. Τίποτα άλλο (δεν έχει σημασία)…

Τη φετινή Μεγάλη Παρασκευή, ακόμη και ο καιρός αποφάσισε να περάσει απέναντι. Και αντί της παραδοσιακής, σκοτεινιασμένης και πένθιμης εικόνας του, να μας χαρίσει...

Η Μισέλ Ομπάμα… δείχνει το μέλλον

Το μέλλον που θα μπορούσε η ίδια να εκφράσει, αλλά... το αρνείται. Μιλώντας σε μαθητές σχολείου, στο μεταίχμιο της μετάβασής τους στο Κολλέγιο, η Μισέλ...