• 24 Οκτωβρίου, 2020

28 λέξεις… για την επανεκλογή Τραμπ

 28 λέξεις… για την επανεκλογή Τραμπ

Της Κονδυλίας Ορτανσίου

 

Τα αμερικανικά ΜΜΕ θεωρούν ότι βρήκαν τον πυρήνα του κεντρικού επιχειρήματος για την επανεκλογή του Ντόναλντ Τραμπ στην Προεδρία των ΗΠΑ, τουλάχιστον όπως προσδοκά ο σημερινός ένοικος του Λευκού Οίκου.

“I recognize that my dad’s communication style is not to everyone’s taste. And I know his tweets can feel a bit … unfiltered. But the results speak for themselves.”

Αυτό είναι το… επίμαχο απόσπασμα από την ομιλία της Ιβάνκα Τραμπ, που έμοιαζε βγαλμένο από το εγχειρίδιο επιτυχίας της Κέλιαν Κόνγουεϊ το 2016, με την “ξεχασμένη κοινωνία”, την οποία κλήθηκε να εκφράσει ο Ντόναλντ Τραμπ.

Το Οβάλ Γραφείο θέλει να περάσει στην κοινωνία, το μήνυμα της αυθεντικότητας Τραμπ, ως αντίβαρο γοητείας στην… κόπωση των σχεδόν 5 δεκαετιών παρουσίας του Τζο Μπάιντεν στην πολιτική ζωή της Ουάσινγκτον.

Και ο εκλογικός μηχανισμός του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος, αναλαμβάνει να υλοποιήσει τον σχεδιασμό, στις Πολιτείες-κλειδιά, που και πάλι, όπως το 2016, θα κρίνουν τη μάχη στο Κολλέγιο των Εκλεκτόρων. Και μαζί την Προεδρία.

 

Κονδυλία Ορτανσίου

Κονδυλία Ορτανσίου

Η Κονδυλία Ορτανσίου είναι συγγραφέας

Διαβάστε Ακόμα...