2 χρόνια OPAP Store App:

Η καινοτόμος εφαρμογή που απογείωσε το παιχνίδι στα καταστήματα ΟΠΑΠ ξεπέρασε τους 1.000.000 χρήστες

 

Η καινοτόμος εφαρμογή OPAP Store App κλείνει 2 χρόνια λειτουργίας, γιορτάζονταςπερισσότερους από 1 εκατ. χρήστες και περισσότερα από 16 εκατ. κατατεθειμένα δελτία.Η εφαρμογή που σχεδιάστηκε με όραμα την ψηφιακή εμπειρία των πελατών στακαταστήματα ΟΠΑΠ, θέτει νέους, υψηλότερους στόχους. Εμπλουτίζοντας τοπεριεχόμενο του με νέες λειτουργίες και χαρακτηριστικά, το OPAP Store App εξελίσσειτα παιχνίδια, ανεβάζοντας επίπεδο το «ταξίδι» του πελάτη μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ.

«Το OPAP Store App έχει μεγάλη απήχηση στο κοινό των καταστημάτων ΟΠΑΠ. Σε αυτάτα 2 χρόνια λειτουργίας του έχει καταφέρει να ξεπεράσει πολλές από τις προσδοκίεςόλων μας. Η εφαρμογή έχει γίνει αναπόσπαστο κομμάτι σε αρκετούς από τους πελάτεςμας, καθώς μέσω αυτής μπορούν να παίζουν και να ενημερώνονται από το κινητό τους,χωρίς να σηκωθούν καν από την καρέκλα τους. Άλλωστε τα νούμερα μιλάνε από μόνατους. Περισσότερα από 16 εκατ. κατατεθειμένα δελτία μέσω του OPAP Store App, μεταξύ1 εκατ. εγγεγραμμένων χρηστών. Η εφαρμογή κατάφερε να προσφέρει στους παίκτεςμια νέα διάσταση στο παιχνίδι τους και μέσα από πολύ απλές διαδικασίες, να βιώσουν μιαμοναδική εμπειρία στο κινητό τους εντός των καταστημάτων ΟΠΑΠ», αναφέρει οΘοδωρής Βάιος, ιδιοκτήτης καταστήματος ΟΠΑΠ στη Θεσσαλονίκη.

«Μέσω του OPAP Store App διατίθεται στους πελάτες των καταστημάτων ΟΠΑΠ και ηδυνατότητα κατάθεσης δελτίων στο δημοφιλές ευρωπαϊκό παιχνίδι Eurojackpot», υπογραμμίζει.  

Η εφαρμογή που σου λύνει τα χέρια

Μέσα από το OPAP Store App, οι παίκτες παίρνουν το παιχνίδι στα χέρια τους, χωρίς ναείναι απαραίτητη η επίσκεψή τους στον πάγκο εξυπηρέτησης, εντός των καταστημάτωνΟΠΑΠ. Σύμφωνα με τον Στράτο Νικολαΐδη, υπεύθυνο σε κατάστημα ΟΠΑΠ στο Αιγάλεω, «το OPAP Store App προσφέρει άμεση καταβολή κερδών. Επίσης, οι παίκτες μπορούν ναδουν στατιστικά αγώνων, live ενημερώσεις στα παιχνίδια του ΟΠΑΠ, καθώς και ναδέχονται ειδοποιήσεις για τα σκορ των αγώνων σε πραγματικό χρόνο. Στο Πάμε Στοίχημαπροσφέρεται η δυνατότητα για άμεσο cash out, καθώς και live streaming σε κορυφαίουςαγώνες μέσω της εφαρμογής».

OPAP Store App και ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις 

Η διαδικασία τόσο για να παίξει κανείς μέσω της εφαρμογής OPAP Store App όσο και για την εγγραφή είναι πολύ απλή, αρκεί να βρίσκεται μέσα σε ένα κατάστημα ΟΠΑΠ. Ο κ.Νικολαΐδης, συμπληρώνει: «Οι παίκτες δημιουργούν το δικό τους ψηφιακό πορτοφόλι,μέσα σε λίγα λεπτά. Προμηθεύονται ένα voucher με το ποσό που επιθυμούν από τονπάγκο εξυπηρέτησης και στη συνέχεια το σκανάρουν μέσω της εφαρμογής. Παράλληλα,μπορούν να σκανάρουν τα δελτία και τους λαχνούς τους για να δουν αν έχουν κερδίσει,συμμετέχοντας και στο πρόγραμμα «ΟΠΑΠ Επιβραβεύσεις», μέσω του οποίου διεκδικούνπρονόμια και δώρα».

Best Of

Ο Κασσελάκης που απολύει και αναστέλλει την έκδοση εφημερίδων

Μετά τις απολύσεις εργαζομένων στον ΣΥΡΙΖΑ, με πρόφαση το......

Κώστας Μπακογιάννης: Τι πρέπει να κάνει η ΝΔ για να διεκδικήσει (με αξιώσεις) μια τρίτη (αυτοδύναμη) θητεία

Γράφει ο Κώστας Μπακογιάννης Πηγή: εφημερίδα "Το Βήμα"   Οι εκλογές είναι πάντοτε μια...

Κωστής Χατζηδάκης: Είμαστε εδώ για να διασφαλίσουμε την πρόοδο

Η μη διευθέτηση του ζητήματος των προμηθειών δεν προσφέρει...

Η ανυπαρξία των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων

Ανορθογραφίες Γράφει ο… Insider Πηγή: One Voice Στην εποχή της ψηφιοποίησης του...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Ο Κασσελάκης που απολύει και αναστέλλει την έκδοση εφημερίδων

Μετά τις απολύσεις εργαζομένων στον ΣΥΡΙΖΑ, με πρόφαση το......

Η πικρία του Ελπιδοφόρου για όσους τον χτυπούν πισώπλατα

Γράφει Il Preferito (*ο επικρατέστερος διάδοχος του παπικού θρόνου,...

Ανοίγουν (περισσότερα) στόματα για τα… ίχνη διαφθοράς του Μενέντεζ

Σε πολιτικό επίπεδο, η απαξίωσή του είναι εντυπωσιακή. Ο...

ΕΛΙΑΜΕΠ και Παπαστράτος κινητροδότησαν τη συζήτηση για το μέλλον της Ευρώπης

Τις κρίσιμες πτυχές του αποτελέσματος των Ευρωπαϊκών Εκλογών και...

Παιδικά Χωριά SOS: Τα παιδιά που καταφέρνουν να κυνηγήσουν τα όνειρά τους

Τα Παιδικά Χωριά SOS έκαναν την παρακάτω ανάρτηση στους...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Ο Κασσελάκης που απολύει και αναστέλλει την έκδοση εφημερίδων

Μετά τις απολύσεις εργαζομένων στον ΣΥΡΙΖΑ, με πρόφαση το... μισθολογικό κόστος και τον εξορθολογισμό της λειτουργίας του κόμματος, ο Στέφανος Κασσελάκης προχωρεί και στην...

Η πικρία του Ελπιδοφόρου για όσους τον χτυπούν πισώπλατα

Γράφει Il Preferito (*ο επικρατέστερος διάδοχος του παπικού θρόνου, όταν… αδειάζει) Πηγή: One Voice   Ο Αρχιεπίσκοπος Αμερικής κ. Ελπιδοφόρος παραμένει μια από τις σημαντικότερες προσωπικότητες που...

Ανοίγουν (περισσότερα) στόματα για τα… ίχνη διαφθοράς του Μενέντεζ

Σε πολιτικό επίπεδο, η απαξίωσή του είναι εντυπωσιακή. Ο Ρόμπερτ Μενέντεζ τείνει να εξελιχτεί σε συνώνυμο της διαφθοράς για το αμερικανικό πολιτικό σύστημα, με...