Όλγα Κεφαλογιάννη: Στην πρώτη γραμμή για την πολιτική αλλαγή που έχει ανάγκη η Ελλάδα


 
Του Λάζαρου Καλλιανιώτη
 
Η βουλευτής Α’ Αθηνών της Νέας Δημοκρατίας, και εκ των δημοφιλέστερων στελεχών της Κεντροδεξιάς, Όλγα Κεφαλογιάννη, ήταν καλεσμένη του Γιώργου Πιέρρου και του Σταμάτη Ζαχαρού, το βράδυ της Τετάρτης, στην εκπομπή “BrainStorming” του Action 24, και σχολίασε τις τρέχουσες εξελίξεις.
Μεταξύ άλλων, η Όλγα Κεφαλογιάννη επεσήμανε τα εξής:
“Είμαι στην πρώτη γραμμή της μάχης της Α’ Αθήνας και της μεγάλης προσπάθειας για την πολιτική αλλαγή. Η Ν.Δ. πρέπει να επικρατήσει όχι μόνον στις εθνικές εκλογές αλλά και σε όλες τις εκλογικές αναμετρήσεις που έχουμε μπροστά μας: ευρωεκλογές, περιφερειακές και δημοτικές εκλογές.
Έχουμε ζητήσει την παρουσία του κ. Παππά στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής, διότι αυτό που συμβαίνει στην ΕΡΤ δεν μπορεί να περάσει έτσι. Η ΕΡΤ έχει μετατραπεί σε κυβερνητικό φερέφωνο.
Η εικόνα του κ. Καμμένου στις ΗΠΑ ήταν εικόνα υπουργού προτεκτοράτου. Άλλο να είσαι φιλοδυτικός και άλλο υποτακτικός. Το μείζον ερώτημα είναι εάν ο κ. Καμμένος είχε εντολή από τον Πρωθυπουργό να μιλήσει για Plan B στο Σκοπιανό.
Ως τι τοποθετήθηκε για Plan B; Ως εκπρόσωπος της κυβερνήσεως ή ως εκπρόσωπος του 3,5% που είχε πάρει στις εκλογές. Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Το μόνον Plan B που υπάρχει είναι να γίνουν εκλογές, για να μπορέσει η χώρα να σταθεί στα πόδια της”.

Written by

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής