Χ. Μπικηρόπουλος: Τι πρέπει να κάνουμε για να μην ζήσουμε την τραγωδία της Ιταλίας

Του Χάρη Μπικηρόπουλου

Πηγή: olymposvoice.blogspot.com

 

Οι νέοι από τη φύση τους αντιδρούν. Δε φοβούνται, δε νοιάζονται. ΓΙ΄ΑΥΤΟ ας τους προστατέψουν οι ιδιοκτήτες των καφέ και των club. Ας κλείσουν 2 βδομάδες….

Το olymposVoice.blogspot.com ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ:“Η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί είναι δύσκολη….Κυβέρνηση, αντιπολίτευση, πολύ σωστά ΜΑΖΙ στέκονται απέναντι στο πρόβλημα του κορονοιού. Τα μέτρακαι οι αποφάσεις δύσκολες αλλά φαίνεται πως θα έχουν αποτέλεσμα. Μόνη παραφωνία η έξοδος των νέων στα στέκια…Τα άγρια νιάτα δε νοιάζονται, δεν τιθασεύονται, δεν ακούνε, δε φοβούνται. Χαρακτηριστικό των εφήβων να αντιδρούν. ΓΙ ΑΥΤΌ ας αναλάβουν το μερίδιο της ευθύνης και οι καταστηματάρχες…Ας δείξουν υπευθυνότητα. Δύσκολο να κλείσεις μια επιχείρηση, 

γιατί είναι εις βάρος των οικονομικών τους και οι υποχρεώσεις τρέχουν….ΝΑΙ ΑΛΛΆ Η ΥΓΕΊΑ είναι πάνω απ΄όλα…Και αυτό πρέπει να είναι προτεραιότητά όλων. Η ΥΓΕΙΑ. 

ΕΙΔΙΚΑ αυτή τη στιγμή…. 

ΑΣ ΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ. ΓΙΑΤΙ  ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ να το αποφασίσει η κυβέρνηση…;Γιατί και αυτό πρέπει να το κάνει και θα το κάνει. Να μη γίνουμε Ιταλία.ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΥΝ-ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ. ΑΝ σέβονται λοιπόν τους πελάτες τους, τους νέους μας…όσο δε μπορούμε να τους τιθασεύσουμε εμείς, ΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ 2 ΒΔΟΜΑΔΕΣ.”
Θεοχάρης ΜπικηρόπουλοςΣυγγραφέας-blogger

Written by Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι