Χ. Μπικηρόπουλος: Οι πολιτικοί πρέπει να έχουν… γερό στομάχι

Γράφει ο Χάρης Μπικηρόπουλος

Πηγή: olymposvoice.blogspot.com

ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ…με τον Θεοχάρη Μπικηρόπουλο

Με -1,-2,-3,-4, βαθμούς κάτω από το μηδέν κύλησε η εβδομάδα στην Κατερίνη, με τσουχτερό κρύο τις πρωινές ώρες αλλά η ηλιοφάνεια ως αντίβαρο ήταν ευεργετική. Στην καρδιά του χειμώνα είμαστε ας μην έχουμε παράπονο φέτος οι Βόρειοι, ως τα τώρα…!
 
*****

ΟΠΩΣ ήταν αναμενόμενο, πολύ θόρυβο έκανε η συνέντευξη του Νομάρχη Πιερίας Γιώργου Παπαστεργίου. Όσοι ξέρουν γράμματα και διαβάζουν πήραν τα μηνύματα από έναν Παπαστεργίου ο οποίος έφυγε με το κεφάλι ψηλά κι επειδή ο νόμος δεν επέτρεπε 4η θητεία…Αλλιώς μέχρι σήμερα Νομάρχης θα ήταν…Όχι δεν έχει κάτι κατά νου ο Παπαστεργίου για το πολιτικό μέλλον του…Αλλά και να έχει θα μας το έλεγε τώρα; Αυτά έχουν το σωστό τάιμιγκ.
ΜΗΝ ανησυχείτε…Γιατί ανησυχείτε;
ΈΝΑΣ έμπειρος αυτοδιοικητικός είναι χρήσιμος για όλους…Πως λέγανε παλιότερα η επιτροπή των σοφών; Κάπως έτσι…Γι αυτό ήταν η καλύτερη επιλογή για συνέντευξη στο blog… συνέντευξη η οποία αναδημοσιεύθηκε από αρκετά blogs και διαβάστηκε από όλους όσο και να τους ενοχλεί η αποδοχή του γεγονότος….

 
****

ΑΥΤΟ ήταν μόνο η αρχή, “γατάκια” που θα πάθετε καμιά δηλητηρίαση από τη χολή που φτύνεται εδώ κι εκεί… Και οι τοίχοι έχουν αυτιά…Δε σας έχουν πει ότι αν  “είσαι ευγενικός  εννοείται ότι δεν είσαι μ#@$@$%…?”
 Αν δε σας το έχουν πει σας το λέω εγώ…ΚΑΙ η φίλη μου η ΣΜΑΡΩ μπορεί να σας το έχει πει…ΜΑΖΙ της…

 
*****
Ακολουθούν συνεντεύξεις που επίσης θα κάνουν θόρυβο…
 
******

Οι φίλοι που στηρίζουν το OlymposVoice.blogspot.com ΚΑΙ είναι πολλοί και ΕΚΛΕΚΤΟΙ, μας στέλνουν εξαιρετικό υλικό για πολλά θέματα και ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ αφιερώματα και γεγονότα, από κάθε μέρος της Ελλάδας και το εξωτερικό…Ένα ένα θα τα παρουσιάζουμε πρώτα ο θεός…
ΤΟΥΣ ευχαριστούμε που μας εμπιστεύονται για την ΠΟΙΟΤΗΤΑ του blog και των ΑΝΑΓΝΩΣΤΩΝ ΜΑΣ….και αυτό είναι ΤΙΜΗ ΜΑΣ…Είτε το θέλετε είτε ΟΧΙ… Κι εσείς που λέτε διάφορα εδώ κι εκεί, ( οι Μετριοτίποτες που λέει ο Δημήτρης Κεραηλίδης) δε χρειάζεται να μας λέτε καλημέρα….Δε θέλουμε να μας λέτε καλημέρα…Εμείς θα σας λέμε καλημέρα επειδή έτσι μας αρέσει. Εσείς όμως να αλλάζετε δρόμο. Μακριά. Εντάξει; Συνεννοηθήκαμε; Είναι καλύτερο για σας, ακούστε που σας λέω…ΟΚ?

 

Σύμφωνα με απόφαση που αναρτήθηκε στην Διαύγεια, το υπουργείο ενέκρινε τη δέσμευση πίστωσης ύψους 12.000,00 ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης σε βάρος της πίστωσης του Προϋπολογισμού εξόδων του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Ειδικός φορέας 1029 – 101. – 0000000, Λογαριασμός 2420906001- οικ. έτους 2020 για την «κάλυψη της δαπάνης της εκδήλωσης για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για το προσωπικό και τα στελέχη της πολιτικής ηγεσίας του ΥΠΑΑΤ οικ. έτους 2020».

Αυτό έχει να κάνει με την περιβόητη πίτα Βορίδη.

*****

ΚΡΑΤΑΜΕ λοιπόν τις 12.000 ευρώ και φέρνουμε στο μυαλό μας έναν άλλο Υπουργό που μας βάζει να σκεφτόμαστε πρακτικά και βγάζουμε το εξής συμπέρασμα:
60 άτομα ζούνε με τις 12.000 ευρώ που στοίχισε η τελετή της κοπής βασιλόπιτας…!
Και λέω 60 γιατί τόσο βγαίνει ο πολλαπλασιασμός: 60 άτομα από 200 ευρώ( ο ικανοποιητικός μισθός επιβίωσης του ΑΔΩΝΙΔΟΣ)…!

Θα μου πείτε βασιλόπιτα μπορεί να έφαγαν πολλαπλάσιοι υπάλληλοι στο Υπουργείο…Δε θα έχει 600 άτομα το Υπουργείο; 20 ευρώ η πίτα με γλυκό και αναψυκτικό, βγαίνει…
ΑΡΑ….ΑΔΙΚΑ ΦΩΝΑΖΕΤΕ σύντροφοι…

Φέρνετε την καταστροφή…
****

Κοιτάξτε τη φωτογραφία:
Βλέπουμε ότι απέμεινε από ένα μήλο, και ο “δράστης” αντί να το πετάξει στον κάλαθο των σκουπιδιών 2 μέτρα δίπλα του, μας το άφησε ως έκθεμα σε υπερρεαλιστική γκαλερύ…

Δείγμα πολιτισμού και κουλτούρας, δε νομίζετε;

Πληθαίνουν τα πρωτοσέλιδα που μιλάνε για πόλεμο με την Τουρκία…

Όχι πως δεν το φανταζόμαστε με τους γείτονες που έχουμε για γείτονες….αλλά μήπως ξέρουν κάτι παραπάνω και προετοιμάζουν τον λαό…
Θα μου πείτε, ποιος διαβάζει εφημερίδες…
Ποιος βγαίνει από το ινσταγκραμ και το Νετ φλιξ…για να πάρει χαμπάρι τι γίνεται…στον έξω κόσμο!

 
 
****
Όλα τα ΜΜΕ αναφέρονται στο αξιοσημείωτο γεγονός της …“πρώτης γυναίκας Προέδρου»…
Ισότητα δεν έχουμε; Γιατί να είναι αξιοπρόσεκτο το φύλλο και  όχι η αξιοσύνη της;
Αν η τοποθέτηση της στο ΣτΕ υπέρ των Μνημονίων, της κλοπής των Συντάξεων και στο Μακεδονικό ήταν διαφορετική, θα την εξέλεγαν για Πρόεδρο της Δημοκρατίας; Πως;
ΑΠΟΡΙΑ ψάλτου βηξ…!
 
****

Ξέρετε, οι καλές κριτικές πάντα αρέσουν σε όλους, είναι καλοδεχούμενες και σκορπούν χαμόγελα. Καμιά φορά δε σημαίνουν και τίποτα για κάποιους. Οι αρνητικές κριτικές, στεναχωρούν, εκνευρίζουν, τσατίζουν…. Λογικό είναι…. Μόνοι οι ώριμοι άνθρωποι αντέχουν σε κάθε είδους καλόβουλη ή κακόβουλη κριτική….
Οι ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ όμως πρέπει να έχουν γερό στομάχι και να αντέχουν σε όσα τους προσάπτουν. Είτε τα “ακουνε” για δικό τους θέμα, δικό τους λάθος είτε του γραφείου είτε ακόμη ακόμη του κόμματος που ανήκουν.Κανόνας.

 
*****
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ πάνω στη φωτογραφία να μεγαλώσει να δείτε καλύτερα:
Εσείς που ταξιδεύετε συχνά στο εξωτερικό, πείτε στους συνδημότες μας αν βρίσκετε όσο και να ψάξετε μία, έστω μία γόπα στον πεζόδρομο ευρωπαϊκής πόλης…
Ξέρετε γιατί δεν πρόκειται να βρείτε ούτε ΜΙΑ γόπα σε πεζόδρομο στο εξωτερικό; Γιατί έχουν έρθει όλες στην πόλη μας….!!! Τόσο απλό…!
Σα δε ντρεπόμαστε λέω εγώ…
 
****
Φώντα…! Αγαπητέ Φώντα…Διάβαζα τα άρθρα σου στον τύπο και ήταν εξαιρετικά….Προ Βουλής.  Τώρα οι δηλώσεις σου στα Social Media μου προκαλούν εντύπωση. 
Θα μεταβιβάσεις, θα εγκαινιάσεις, ότι θα ανακύπτει, θα διερευνήσεις…Θαενημερώσεις, θα βοηθήσεις….Μην κάνεις ομιλία στη βουλή με τόσα ΘΑ κινδυνεύεις να  σε χαρακτηρίσουν “Μαυρογιαλούρο”…Μου θύμισες τον Ανδρέα Παπανδρέου. Να μην πω τον ξεπέρασες…!
 
*****


ΟΧΙ δεν ξέχασα….
Σας χρωστάω 2 θέματα από τη στήλη…. Το ένα έχει να κάνει με την Πλατεία Ελευθερίας και το σχόλιο του Κρις Σπύρου και το άλλο έχει να κάνει με τους 33 που κατέθεσαν αίτηση για “υποψήφιοι διοικητές” στο νοσοκομείο Κατερίνης…Τα χρωστάω…και δε μου αρέσει να χρωστάω….Προσεχώς.

ΠΟΛΥ μου αρέσει το νέο πολιτιστικό κέντρο που ξεκίνησε ο Χιονίδης και ελπίζω να ολοκληρωθεί από τον Κουκοδήμο το συντομότερο δυνατό. Να έχει στέγη ο πολιτισμός, τα γράμματα….Αν και παραπάνω σας είπα και σας έδειξα τι είναι “πολιτισμός” και δεν έχει στέγη.

ΓΙΑ να μην πάει χαμένη η φωτογραφία τη δημοσιεύω…Πριν 2-3 μήνες bloggers είχαν αναφερθεί στο θέμα ξανά και ξανά….Πρόσφατα διερχόμενος την οδό προς Παραλία αντίκρισα το θέαμα και το φωτογράφισα για να τα  “χώσω” κι εγώ με τη σειρά μου…Και Ω ΤΟΥ ΘΑΥΜΑΤΟΣ…πριν χάσω την αστική μου ευγένια ΒΛΕΠΩ σήμερα τα συνεργία του δήμου να αποκαθιστούν τις ζημιές σε ένα “κομβικό σημείο” προς την τουριστικότατη ΠΑΡΑΛΙΑ μας. Επιτέλους, ΕΥΓΕ…

Best Of

Ο Τσίπρας, η Δούρου και ο Παππάς έχουν να πουν κάτι για το φλερτ Κασσελάκη με την Κωνσταντοπούλου;

Το φλερτ του Στέφανου Κασσελάκη με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου...

Αναζητείται… παρκάρισμα του Μαργαρίτη Σχοινά σε ΔΕΚΟ

Πηγή: OneVoice Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι»   Από τον Γιώργο Γεραπετρίτη στον...

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας «πληρώνει» την… αγκαλιά με τον Σαμαρά

Πηγή: One Voice Γράφει Il Preferito (*ο επικρατέστερος διάδοχος του...

Η συντριβή Κασσελίστας-Τζανακόπουλων στους μηχανικούς

Πηγή: OneVoice Μαύρη Λίστα   Σχόλασε ο γάμος Κουμουνδούρου- Νέας Αριστεράς στους...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Ο Τσίπρας, η Δούρου και ο Παππάς έχουν να πουν κάτι για το φλερτ Κασσελάκη με την Κωνσταντοπούλου;

Το φλερτ του Στέφανου Κασσελάκη με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου...

Αναζητείται… παρκάρισμα του Μαργαρίτη Σχοινά σε ΔΕΚΟ

Πηγή: OneVoice Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι»   Από τον Γιώργο Γεραπετρίτη στον...

Ο Μητροπολίτης Μεσσηνίας «πληρώνει» την… αγκαλιά με τον Σαμαρά

Πηγή: One Voice Γράφει Il Preferito (*ο επικρατέστερος διάδοχος του...

Η συντριβή Κασσελίστας-Τζανακόπουλων στους μηχανικούς

Πηγή: OneVoice Μαύρη Λίστα   Σχόλασε ο γάμος Κουμουνδούρου- Νέας Αριστεράς στους...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Ο Τσίπρας, η Δούρου και ο Παππάς έχουν να πουν κάτι για το φλερτ Κασσελάκη με την Κωνσταντοπούλου;

Το φλερτ του Στέφανου Κασσελάκη με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι από τις τελευταίες... παραστάσεις του διαδόχου του Αλέξη Τσίπρα στην ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ. Και...

Μια (σοκαριστικά) μεγάλη αποχή στις ευρωεκλογές, μπορεί να πυροδοτήσει ασύμμετρες (πολιτικές) εξελίξεις

Η Δημοκρατία και η γοητεία της αγωνίας της... Με φόντο τις επικείμενες ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, τα κομματικά επιτελεία συνεχίζουν να προσπερνούν με ανεξήγητο...

Αναζητείται… παρκάρισμα του Μαργαρίτη Σχοινά σε ΔΕΚΟ

Πηγή: OneVoice Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι»   Από τον Γιώργο Γεραπετρίτη στον Θόδωρο Σκυλακάκη, και πιθανότατα… σε κανέναν άλλο. Η διαδρομή στο μυαλό του Κυριάκου Μητσοτάκη για...