• Νοέμβριος 22, 2019

Χέρι-χέρι Τσίπρας και Δούρου στο Αιγάλεω. "Η Ρένα πολεμήθηκε από τα ΜΜΕ όσο κανένας άλλος"

 Χέρι-χέρι Τσίπρας και Δούρου στο Αιγάλεω. "Η Ρένα πολεμήθηκε από τα ΜΜΕ όσο κανένας άλλος"


 
Του Λάζαρου Καλλιανιώτη
 
“Εντός έδρας” ήταν η Ρένα Δούρου στην ομιλία του Αλέξη Τσίπρα στο Αιγάλεω, καθώς η Περιφερειάρχης Αττικής κατάγεται από την περιοχή.
Ο Πρωθυπουργός έσπευσε να μιλήσει στους συγκεντρωθέντες για τη… συντοπίτισσα Ρένα, και να στηρίξει με την ομιλία του την Περιφερειάρχη Αττικής, υποστηρίζοντας ότι στοχοποιήθηκε από τα ΜΜΕ για… συγκεκριμένους λόγους.
Η σχετική αποστροφή της ομιλίας του Αλέξη Τσίπρα:
“Όλα αυτά, φίλες και φίλοι, τα κάνουμε σε μια Περιφέρεια πολύπαθη, στην Περιφέρεια Αττικής, που θα μου επιτρέψετε να πω πως είχε την τύχη τα τελευταία πέντε χρόνια να διοικείται από μια άλλη συντοπίτισσά σας εδώ από το Αιγάλεω, από τη Ρένα Δούρου. Από τη Ρένα που πολεμήθηκε από συγκεκριμένη μερίδα των μέσων ενημέρωσης όσο κανένας άλλος περιφερειάρχης ή υπερνομάρχης που πέρασε από αυτόν τον θώκο.
Οι προηγούμενοι ήταν κάπου στο απυρόβλητο, είχαν την εύνοια των μέσων ενημέρωσης. Η Ρένα, όμως, είχε τον πόλεμο αυτών των μέσων. Η Ρένα σε αυτήν την κάλπη πρέπει να κριθεί όμως για τα έργα της, για τους πόρους που έδωσε στους φτωχότερους δήμους της Αττικής και όχι για τα ρουσφέτια που δεν έκανε στα γνωστά συμφέροντα που την έχουν βάλει στο στόχαστρο και εδώ και τέσσερα χρόνια ό,τι φταίει σε αυτόν τον τόπο, φταίει η Περιφέρεια της Αττικής.
Και έκανε πολλά έργα σε όλη την Αττική.  3,2 δις ευρώ από το ΕΣΠΑ και σχεδόν ένα δις ακόμα από το ΠΔΕ που εγκρίθηκαν για έργα επί των ημερών της. Και γι’ αυτό η Ρένα θα είναι στο τιμόνι της Περιφέρειας και για τα επόμενα 4 χρόνια. Γιατί στο τέλος μιλάει το έργο και όχι η προπαγάνδα”.

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής

Διαβάστε Ακόμα...