Φ. Κρανιδιώτης: Τσίπρας και Μητσοτάκης, ως… βοηθητικοί της Μέρκελ, θα πάνε στον κάλαθο των αχρήστων


 
Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης
Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Δημοκρατία”
 
Τι είναι, άραγε, αυτό που συνδέει τις γκρούπες των Εξαρχείων, τους επαγγελματίες ΛΟΑΤΚΙ, την Αριστερά, τον Μητσοτάκη, τη Μέρκελ και τη γραφειοκρατία των Βρυξελλών; Εκτός από μια κοινή στάση στο ζήτημα του «δικαιωματισμού», λιώνοντας παπούτσια στα Pride, πάνω κάτω έχουν την ίδια στάση απέναντι στον επιδοτούμενο ισλαμικό εποικισμό, τον οποίο χαριτωμένα ονομάζουν «μεταναστευτικές ροές».
Είναι πιο τσαχπίνικος όρος, διότι έτσι κρύβεις από πίσω δουλεμπόρους, Μπίζνες Καλά Οργανωμένες (ΜΚΟ), αργυρώνητη «φιλανθρωπία», πλιάτσικο εθνικών πόρων και αποστέρησή τους από τους χειμαζόμενους Ελληνες, τους νόμιμους κατοίκους αυτής της χώρας, που στρατεύονται και φορολογούνται ανηλεώς.
Οπως αντίστοιχα ονομάζουν hot spot, κάτι σαν «σημείο G» του διεθνισμού, τους τσαντιρομαχαλάδες που στήσανε στα νησιά και αλλού, όπου σκληροπυρηνικοί ισλαμιστές έχουν κουρελιάσει δικαιώματα παιδιών, γυναικών, των λίγων Χριστιανών και Γιαζίντι που ξέφυγαν από τη Γενοκτονία, αλλά και κάθε ταλαίπωρου που βρίσκουν πιο αδύναμο από αυτούς ή που δεν υποτάσσεται στη φασιστική ιδεολογία τους, γιατί πρωτόγονη ολοκληρωτική ιδεολογία είναι και όχι απλά θρησκεία.
Κι όμως, σε αυτήν την πολιτική στρατεύονται πολλοί, από τους αριστερούς και τους νεοφιλελεύθερους, μέχρι τη Γερμανίδα καγκελάριο. Για τους πολλούς, τους ρομαντικούς «χρήσιμους ηλιθίους» των συλλογικοτήτων, που απλά τσιρίζουν με υστερία στις διαδηλώσεις υπέρ του ξεχαρβαλώματος της χώρας, το συνεκτικό στοιχείο είναι η αντεθνική διεθνιστική ιδεοληψία τους και τους χρησιμοποιούν οι επικεφαλής των «συλλογικοτήτων» και παρατρεχάμενοί τους, που βγάζουν χρήμα, πολύ χρήμα, αφού στελεχώνουν το δίκτυο των ΜΚΟ, που έχουν σχέση με τα αντίστοιχα δίκτυα του Σόρος.
Το χρήμα ενώνει αυτούς με την ευρωγραφειοκρατία, τη χρυσοκάνθαρη διεφθαρμένη ελίτ των Βρυξελλών και επιτήδειους του ΟΗΕ, αφού υλοποιούν ένα σχέδιο φτηνής εργατικής δύναμης και ταυτόχρονα αντικατάστασης των ευρωπαϊκών εθνών από έναν τριτοκοσμικό πολτό, όπου, ιδίως το Ισλάμ, σαν οδοστρωτήρας θα ισοπεδώσει τις εθνικές ταυτότητες κι έτσι θα υλοποιηθεί το «σχέδιο Καλλέργη», αυτού του Αυστριακού διπλωμάτη, ελληνοϊαπωνικής καταγωγής, που πίστευε σε μια ενιαία Ευρώπη με μαζική μετανάστευση από την Ασία και την Αφρική. Ετσι θα δημιουργηθεί μια πολυεθνική και πολυθρησκευτική κουρελού, η Πανευρώπη,στην οποία θα μπορούν πιο εύκολα να επιβληθούν ενιαίοι κανόνες ολοκληρωτικής διακυβέρνησης.
Υπάρχει δε και σήμερα Ιδρυμα Καλλέργη. Μαντέψτε δε ποια βραβεύτηκε τα τελευταία χρόνια από αυτό: η Φράου Μέρκελ. Το σχέδιο αυτό έχει αναλάβει να υλοποιήσει η Γερμανία, η οποία, έχοντας πάρει το μάθημά της, δεν επένδυσε στα όπλα, αλλά έγινε μια τεράστια κεφαλαιουχική δύναμη, η οποία φρόντισε για την αποβιομηχάνιση των υπόλοιπων ευρωπαϊκών χωρών, ενώ εκείνη κράτησε αλώβητη την πιο ποιοτική βιομηχανική παραγωγή της. Στην ουσία η γερμανική ελίτ παίρνει ρεβάνς για τον Β´ Π. Π., έχοντας πάρει το μάθημά της. Οπως λέει δε το ευφυολόγημα που λένε ειρωνικά μεταξύ τους οι πολιτικοί, οι τραπεζίτες, οι βιομήχανοι κι εν γένει τα στελέχη της γερμανικής ελίτ, «τα κεφάλαια και τα τραπεζικά εμβάσματα δεν μπορούν να πάθουν κρυοπαγήματα στη Ρωσία».
Οι καιροί, όμως, πια αλλάζουν, με πρωτοπόρες τις ίδιες τις ΗΠΑ, όπου ο Τραμπ αναπλέει τον ποταμό της αριστερίστικης πολιτικής «ορθότητας», κόντρα στο ρεύμα, και πιάνει όλους τους οικονομικούς και πολιτικούς στόχους έναν έναν, παρά τον χυδαίο πόλεμο των λεγόμενων Δημοκρατικών, που είναι πλέον σε υστερική κρίση.
Στο τέλος της μέρας, άλλωστε, ο αληθινά δυνατός είναι αυτός που έχει αεροπλανοφόρα, χερσαίες και αεροπορικές δυνάμεις σε όλο τον κόσμο, και ο οποίος μπορεί να σβήσει από τον χάρτη κάθε Γερμανία 100 φορές.
Στην Ευρώπη ήδη υλοποιείται το Brexit, χωρίς να έχει εμφανιστεί ο δράκος, ενώ μια άλλη χώρα, μεγάλη δύναμη κι αυτή στη βιομηχανία και στο διεθνές εμπόριο, η Ιταλία, με αληθινό ηγέτη τον Ματέο Σαλβίνι, έναν οδοστρωτήρα πατριωτισμού και κοινής λογικής, βρίσκεται στην πρωτοπορία του κινήματος της Ευρώπης των Εθνών και της Ελευθερίας, μαζί με το Εθνικό Μέτωπο της Γαλλίας, το Κόμμα Ελευθερίας της Αυστρίας και άλλες δυνάμεις που συγκυβερνούν στις χώρες τους ή είναι Αξιωματική Αντιπολίτευση.
Το κύμα αυτό του μαχόμενου πατριωτισμού, υπερασπιστή της πραγματικής Ευρώπης, θα σαρώσει την αυτοκτονική πολιτική του επιδοτούμενου ισλαμικού εποικισμού, του πολέμου κατά της φυσιολογικής οικογένειας και της κανονικότητας. Η Μέρκελ, ο Φέρχοφσταντ και οι βοηθητικοί τους, σαν τους δικούς μας Τσίπρα, Μητσοτάκη και άλλους, θα πάνε στον κάλαθο των αχρήστων. Οι απόστολοι του μαρασμού φεύγουν, θα επιστρέψουν η λογική και οι κανονικοί άνθρωποι…

Best Of

Τα προβλήματα των Ελλήνων μπορούν να περιμένουν. Ο Κασσελάκης… λύνει το Μεσανατολικό

Για τις περισσότερες και μεγαλύτερες από τις ζώσες γενεές...

Οι διαδοχικές γκάφες και τα διαδοχικά… mea culpa του Κασσελάκη

Όσο περισσότερο εκτίθεται στον δημόσιο βίο, τόσο περισσότερο θολώνει...

Ο αμετροεπής Λοβέρδος νομίζει ότι μπορεί να διαγράψει από την Ιστορία τον (κανονικό) Ανδρέα

Για την προνομιακή και ανεξήγητη προβολή από τα συστημικά...

Μητσοτάκης: Έχουμε τη δύναμη να διαπραγματευτούμε το καλύτερο για τους Έλληνες

Ο Πρωθυπουργός και Πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Τα προβλήματα των Ελλήνων μπορούν να περιμένουν. Ο Κασσελάκης… λύνει το Μεσανατολικό

Για τις περισσότερες και μεγαλύτερες από τις ζώσες γενεές...

Η (εικονική) πραγματικότητα την οποία έπλασε για τον εαυτό του ο Κασσελάκης

Η επιστήμη που αρκετοί μελετήσαμε εις βάθος στα ακαδημαϊκά...

Μαρία Δεναξά: Ο εκφυλισμός και η υποβάθμιση της γυναικείας φύσης και υπόστασης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο...

Γιάννης Πρετεντέρης: Το απλοϊκό τροπάριο Κασσελάκη

Γράφει ο Γιάννης Πρετεντέρης Πηγή: εφημερίδα "Το Βήμα"   Δυο εβδομάδες έμειναν...

Λευτέρης Κουσούλης: Η ανάκτηση της πολιτικής ως προϋπόθεση ανασύνταξης της χώρας

Γράφει ο Λευτέρης Κουσούλης Πηγή: εφημερίδα "Το Βήμα"   Δεν απαιτείται και...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Τα προβλήματα των Ελλήνων μπορούν να περιμένουν. Ο Κασσελάκης… λύνει το Μεσανατολικό

Για τις περισσότερες και μεγαλύτερες από τις ζώσες γενεές της ανθρωπότητας, η έννοια "Μεσανατολικό" έχει συνδεθεί και ταυτιστεί με χρονίζοντα, δυσεπίλυτα προβλήματα... Ο Στέφανος...

Η (εικονική) πραγματικότητα την οποία έπλασε για τον εαυτό του ο Κασσελάκης

Η επιστήμη που αρκετοί μελετήσαμε εις βάθος στα ακαδημαϊκά έδρανα, προσφέρει με παθιασμένη συνέπεια απαντήσεις και εξηγήσεις, κάθε φορά που οι γκρίζες γωνίες στο...

Μαρία Δεναξά: Ο εκφυλισμός και η υποβάθμιση της γυναικείας φύσης και υπόστασης

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, η Μαρία Δεναξά σημείωσε τα εξής: Σήμερα είναι η γιορτή της μητέρας στη Γαλλία. Ομως...