Φ. Κρανιδιώτης: Εθνική κυβέρνηση και ατσάλινο χέρι για "κάθαρση" στον χώρο των ΜΜΕ


 
Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης
Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Δημοκρατία”
 
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την πλειονότητα υπάρχει όταν επιθετικές μειονότητες καταλαμβάνουν τους χώρους διαμόρφωσης του δημόσιου λόγου και την ίδια την εξουσία και επιβάλλουν τις απόψεις τους στην κοινωνία. Αυτού του είδους ο φασισμός, που διακρίνεται από πολύ επιθετική ρητορική, κατασυκοφάντηση των αντιπάλων και αυταρχισμό, όταν έχει «προοδευτικό» μανδύα είναι ο πιο επικίνδυνος, διότι, ως τραβεστί φασισμός, ντυμένος με τα ρούχα της δημοκρατίας, διεισδύει πιο εύκολα και μολύνει τις συνειδήσεις και το κράτος. Ο πολιτισμικός μαρξισμός μετά τη Μεταπολίτευση, με την ανοχή της χαζοχαρούμενης Δεξιάς, αλλά κυρίως μετά την περίοδο διακυβέρνησης του Σημιταρά του Κουρδοφάγου, γέννησε πολλά αβγά, τα οποία εναπόθεσε στην Παιδεία, στις Τέχνες, στα ΜΜΕ.
Τα αβγά αυτά γέννησαν πολλά δηλητηριώδη φίδια, τα οποία δαγκώνουν πλέον μέρα μεσημέρι το Εθνος και τις συνειδήσεις, ειδικά των παιδιών. Βασικός χώρος επώασης, το υπουργείο Παιδείας, το οποίο πλέον ανταποκρίνεται πλήρως στο ξήλωμα από το όνομά του του επιθέτου «Εθνικής» και το οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση δεν αποκατέστησε, μπας και παρεξηγηθεί ο Βενιζέλος, που δεν γουστάρει τέτοια πράγματα, όπως δεν γουστάρει και την προϋπόθεση ελληνικού γένους για εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές, την οποία επίσης δεν τόλμησε να αποκαταστήσει η προηγούμενη κυβέρνηση, πάλι για τα γούστα των εξ αριστερών εταίρων της.
Εκεί λοιπόν, στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, απεργάζονται εργωδώς διάφορα, όπως τις τελευταίες αλλαγές στην Ιστορία, όπου τα παιδιά θα διδάσκονται λιγότερο ’21 αλλά θα φάνε συνδικαλισμό και άλλα αριστερίζοντα σκουπίδια με το κουτάλι. Μαζί με αυτά που γίνονται για τα Θρησκευτικά, που μετατρέπονται σε ένα είδος θρησκειολογίας, και άλλα εξόχως αντεθνικά, το άρθρο 156 του Συντάγματος, που λέει πως χρέος της Παιδείας είναι η εθνική, ηθική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των παιδιών, γίνεται πλέον επισήμως κουρελού, για να σκουπίζουν τα πόδια τους όσοι ασελγούν σε βάρος της δημόσιας Παιδείας.
Από κοντά και τα πανεπιστήμια, όπου διάφοροι απίθανοι τύποι και κυριούλες, με «περγαμηνές» στον μηδενισμό και πλάκα τα γαλόνια στους «αγώνες» του αριστερού αυτοάνοσου νοσήματος της ανθρωπότητας, έχουν διαβρώσει τους τομείς των ανθρωπιστικών σπουδών, αλληλοπροωθούνται, διανέμουν μεταπτυχιακά και διδακτορικά σε ομόφρονα φιντάνια τους και τα προωθούν, μετατρέποντας έτσι τους χώρους που πληρώνονται από τον λαό σε θερμοκήπια ανθελληνισμού και μηδενιστικής παρακμής.
Αλλα φίδια της ίδιας ράτσας γεννήσανε αβγά στα ΜΜΕ, όπου η λαθρολαγνεία, η υπερπροβολή των ΛΟΑΤΚΙ και των δήθεν κινδυνευόντων «δικαιωμάτων» τους πάει σύννεφο, μαζί με την αλλεργία σε καθετί ελληνικό, εθνικό. Στην πρωτοπορία κάτι παρακμιακά αλλά αφειδώς διανεμόμενα free press, η δημόσια τηλεόραση και η πλειονότητα των ιδιωτικών καναλιών κάνουν κανονική προπαγάνδα, ηρωποιούν σκουπίδια, προβάλλουν πρότυπα που θα έκαναν ακόμη και τον Ηλιογάβαλο να νιώσει λίγη ντροπή. Προσθέστε σε αυτό και τις άλλες φιδοφωλιές των λεγόμενων Ανεξάρτητων Αρχών, καταβόθρες κονδυλίων και μηδενικού έργου, με νοσφισμό δικαστικής εξουσίας, χωρίς καμία από τις εγγυήσεις της κανονικής Δικαιοσύνης και μαζί με τα εγκληματικά δίκτυα των ΜΚΟ, έχετε όλο το πλέγμα των εστιών μόλυνσης, από τις οποίες νοσεί κυρίως η Πατρίδα.
Η αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης, όπου με πρακτικές πολιτικές, εργώδη τρόπο, προωθούνται ο αφελληνισμός των γηγενών νόμιμων πολιτών και η αντικατάσταση μεγάλου μέρους τους διά του επιδοτούμενου ισλαμικού εποικισμού, δεν μπορεί να γίνει με τσάι και συμπάθεια, με ημίμετρα και «διάλογο». Απαιτείται μια εκτεταμένη και δραστική πολιτική καταστολής, με εφαρμογή με αυστηρότητα των συνταγματικών επιταγών για Εθνική Παιδεία και με βασικότερο μέτρο την εκδίωξη των επίορκων φορέων του ανθελληνισμού από την εκπαίδευση όλων των βαθμίδων και τα κέντρα χάραξης της πολιτικής Παιδείας, το πέταγμα στα σκουπίδια των κατάπτυστων μισελληνικών σχολικών βιβλίων και η αντικατάστασή τους με βιβλία που θα ανατρέφουν πάλι Ελληνες και όχι μηδενιστικά ανδράποδα.
Το δε τελευταίο μεγάλο ζήτημα είναι τα ΜΜΕ, ειδικά οι τηλεοπτικοί και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί. Η ΕΡΤ οφείλει να γίνει προστάτης και προαγωγός του λαϊκού πολιτισμού και της παράδοσής μας, λειτουργώντας με ποιοτικά κριτήρια και όχι ως αντηχείο για κομματόσκυλα, ενώ πρέπει να μπουν κανόνες και στα ιδιωτικά μέσα, οι επιχειρηματίες των οποίων δεν μπορούν να έχουν στήσει μαγαζιά στην περιουσία του λαού, τις συχνότητες, και να αφελληνίζουν τον λαό. Ολα αυτά απαιτούν εθνική κυβέρνηση και ατσάλινο χέρι που θα εφαρμόσει τις συνταγματικές επιταγές και θα χρησιμοποιήσει ως εργαλεία κάθαρσης, απολύμανσης από τον μηδενισμό και ανασυγκρότησης τα αρμόδια θεσμικά όργανα. Αλλιώς τα φίδια και το δηλητήριό τους θα σκοτώσουν την Ελλάδα, αφού ήδη σκοτώνουν την ελληνική συνείδηση των παιδιών της..

Best Of

Κωστής Χατζηδάκης και Όλγα Κεφαλογιάννη σε ρόλο-κλειδί για τις ευρωεκλογές

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Ο Κωστής Χατζηδάκης και η Όλγα Κεφαλογιάννη...

Κωστής Χατζηδάκης: Η Ελλάδα είναι η ευχάριστη έκπληξη της ευρωπαϊκής οικονομίας

Ο Υπουργός Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών, Κωστής Χατζηδάκης, ολοκλήρωσε...

Μητσοτάκης: Δεν θα τους ακολουθήσουμε στη λάσπη

Χαιρετισμός του Πρωθυπουργού και Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη...

Όλγα Κεφαλογιάννη: Προωθούμε επιχειρηματικές και επενδυτικές συνεργασίες στον τομέα του τουρισμού

Η Υπουργός Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη έκανε την παρακάτω ανάρτηση...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Κωστής Χατζηδάκης και Όλγα Κεφαλογιάννη σε ρόλο-κλειδί για τις ευρωεκλογές

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Ο Κωστής Χατζηδάκης και η Όλγα Κεφαλογιάννη...

Ο Ερντογάν ως… σκηνοθέτης της διεθνούς σκακιέρας

Το πακέτο βοήθειας προς την Ουκρανία, το Ισραήλ, και...

Δημήτρης Βέργαδος: Να διατηρηθεί η ανταγωνιστικότητα της ευρωπαϊκής και κατ’ επέκταση της ελληνικής βιομηχανίας

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Ο Διευθυντής Επικοινωνίας του ΣΕΒ Δημήτρης Βέργαδος...

Οι (ανεξάντλητες) αντοχές της Δημοκρατίας

  Το λιγότερο ατελές πολίτευμα, το οποίο μας κληρονόμησε η...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Κωστής Χατζηδάκης και Όλγα Κεφαλογιάννη σε ρόλο-κλειδί για τις ευρωεκλογές

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη   Ο Κωστής Χατζηδάκης και η Όλγα Κεφαλογιάννη είναι δυο από τους υπουργούς της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, που αναλαμβάνουν να διαδραματίσουν ρόλο-κλειδί...

Ο Ερντογάν ως… σκηνοθέτης της διεθνούς σκακιέρας

Το πακέτο βοήθειας προς την Ουκρανία, το Ισραήλ, και την Ταϊβάν που ψήφισε η Βουλή των Αντιπροσώπων στις ΗΠΑ, προσέφερε στον Ταγίπ Ερντογάν ακόμη...

Το μεγάλο (μας) τσίρκο… Η βοήθεια των ΗΠΑ στον Ζελένσκι (κατόπιν εορτής) και οι πανηγυρισμοί της “παιδικής χαράς” των Βρυξελλών

Η επιλογή ενός τμήματος των Ρεπουμπλικανών να συνταχθεί με τους Δημοκρατικούς, ώστε να περάσει από τη Βουλή των Αντιπροσώπων το πακέτο βοήθειας προς την...