Φ. Κρανιδιώτης: Εθνική κυβέρνηση και ατσάλινο χέρι για "κάθαρση" στον χώρο των ΜΜΕ


 
Γράφει ο Φαήλος Κρανιδιώτης
Το άρθρο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα “Δημοκρατία”
 
Ο μεγαλύτερος κίνδυνος για την πλειονότητα υπάρχει όταν επιθετικές μειονότητες καταλαμβάνουν τους χώρους διαμόρφωσης του δημόσιου λόγου και την ίδια την εξουσία και επιβάλλουν τις απόψεις τους στην κοινωνία. Αυτού του είδους ο φασισμός, που διακρίνεται από πολύ επιθετική ρητορική, κατασυκοφάντηση των αντιπάλων και αυταρχισμό, όταν έχει «προοδευτικό» μανδύα είναι ο πιο επικίνδυνος, διότι, ως τραβεστί φασισμός, ντυμένος με τα ρούχα της δημοκρατίας, διεισδύει πιο εύκολα και μολύνει τις συνειδήσεις και το κράτος. Ο πολιτισμικός μαρξισμός μετά τη Μεταπολίτευση, με την ανοχή της χαζοχαρούμενης Δεξιάς, αλλά κυρίως μετά την περίοδο διακυβέρνησης του Σημιταρά του Κουρδοφάγου, γέννησε πολλά αβγά, τα οποία εναπόθεσε στην Παιδεία, στις Τέχνες, στα ΜΜΕ.
Τα αβγά αυτά γέννησαν πολλά δηλητηριώδη φίδια, τα οποία δαγκώνουν πλέον μέρα μεσημέρι το Εθνος και τις συνειδήσεις, ειδικά των παιδιών. Βασικός χώρος επώασης, το υπουργείο Παιδείας, το οποίο πλέον ανταποκρίνεται πλήρως στο ξήλωμα από το όνομά του του επιθέτου «Εθνικής» και το οποίο η προηγούμενη κυβέρνηση δεν αποκατέστησε, μπας και παρεξηγηθεί ο Βενιζέλος, που δεν γουστάρει τέτοια πράγματα, όπως δεν γουστάρει και την προϋπόθεση ελληνικού γένους για εισαγωγή στις Στρατιωτικές Σχολές, την οποία επίσης δεν τόλμησε να αποκαταστήσει η προηγούμενη κυβέρνηση, πάλι για τα γούστα των εξ αριστερών εταίρων της.
Εκεί λοιπόν, στο Ινστιτούτο Εκπαιδευτικής Πολιτικής, απεργάζονται εργωδώς διάφορα, όπως τις τελευταίες αλλαγές στην Ιστορία, όπου τα παιδιά θα διδάσκονται λιγότερο ’21 αλλά θα φάνε συνδικαλισμό και άλλα αριστερίζοντα σκουπίδια με το κουτάλι. Μαζί με αυτά που γίνονται για τα Θρησκευτικά, που μετατρέπονται σε ένα είδος θρησκειολογίας, και άλλα εξόχως αντεθνικά, το άρθρο 156 του Συντάγματος, που λέει πως χρέος της Παιδείας είναι η εθνική, ηθική και θρησκευτική διαπαιδαγώγηση των παιδιών, γίνεται πλέον επισήμως κουρελού, για να σκουπίζουν τα πόδια τους όσοι ασελγούν σε βάρος της δημόσιας Παιδείας.
Από κοντά και τα πανεπιστήμια, όπου διάφοροι απίθανοι τύποι και κυριούλες, με «περγαμηνές» στον μηδενισμό και πλάκα τα γαλόνια στους «αγώνες» του αριστερού αυτοάνοσου νοσήματος της ανθρωπότητας, έχουν διαβρώσει τους τομείς των ανθρωπιστικών σπουδών, αλληλοπροωθούνται, διανέμουν μεταπτυχιακά και διδακτορικά σε ομόφρονα φιντάνια τους και τα προωθούν, μετατρέποντας έτσι τους χώρους που πληρώνονται από τον λαό σε θερμοκήπια ανθελληνισμού και μηδενιστικής παρακμής.
Αλλα φίδια της ίδιας ράτσας γεννήσανε αβγά στα ΜΜΕ, όπου η λαθρολαγνεία, η υπερπροβολή των ΛΟΑΤΚΙ και των δήθεν κινδυνευόντων «δικαιωμάτων» τους πάει σύννεφο, μαζί με την αλλεργία σε καθετί ελληνικό, εθνικό. Στην πρωτοπορία κάτι παρακμιακά αλλά αφειδώς διανεμόμενα free press, η δημόσια τηλεόραση και η πλειονότητα των ιδιωτικών καναλιών κάνουν κανονική προπαγάνδα, ηρωποιούν σκουπίδια, προβάλλουν πρότυπα που θα έκαναν ακόμη και τον Ηλιογάβαλο να νιώσει λίγη ντροπή. Προσθέστε σε αυτό και τις άλλες φιδοφωλιές των λεγόμενων Ανεξάρτητων Αρχών, καταβόθρες κονδυλίων και μηδενικού έργου, με νοσφισμό δικαστικής εξουσίας, χωρίς καμία από τις εγγυήσεις της κανονικής Δικαιοσύνης και μαζί με τα εγκληματικά δίκτυα των ΜΚΟ, έχετε όλο το πλέγμα των εστιών μόλυνσης, από τις οποίες νοσεί κυρίως η Πατρίδα.
Η αντιμετώπιση αυτής της κατάστασης, όπου με πρακτικές πολιτικές, εργώδη τρόπο, προωθούνται ο αφελληνισμός των γηγενών νόμιμων πολιτών και η αντικατάσταση μεγάλου μέρους τους διά του επιδοτούμενου ισλαμικού εποικισμού, δεν μπορεί να γίνει με τσάι και συμπάθεια, με ημίμετρα και «διάλογο». Απαιτείται μια εκτεταμένη και δραστική πολιτική καταστολής, με εφαρμογή με αυστηρότητα των συνταγματικών επιταγών για Εθνική Παιδεία και με βασικότερο μέτρο την εκδίωξη των επίορκων φορέων του ανθελληνισμού από την εκπαίδευση όλων των βαθμίδων και τα κέντρα χάραξης της πολιτικής Παιδείας, το πέταγμα στα σκουπίδια των κατάπτυστων μισελληνικών σχολικών βιβλίων και η αντικατάστασή τους με βιβλία που θα ανατρέφουν πάλι Ελληνες και όχι μηδενιστικά ανδράποδα.
Το δε τελευταίο μεγάλο ζήτημα είναι τα ΜΜΕ, ειδικά οι τηλεοπτικοί και οι ραδιοφωνικοί σταθμοί. Η ΕΡΤ οφείλει να γίνει προστάτης και προαγωγός του λαϊκού πολιτισμού και της παράδοσής μας, λειτουργώντας με ποιοτικά κριτήρια και όχι ως αντηχείο για κομματόσκυλα, ενώ πρέπει να μπουν κανόνες και στα ιδιωτικά μέσα, οι επιχειρηματίες των οποίων δεν μπορούν να έχουν στήσει μαγαζιά στην περιουσία του λαού, τις συχνότητες, και να αφελληνίζουν τον λαό. Ολα αυτά απαιτούν εθνική κυβέρνηση και ατσάλινο χέρι που θα εφαρμόσει τις συνταγματικές επιταγές και θα χρησιμοποιήσει ως εργαλεία κάθαρσης, απολύμανσης από τον μηδενισμό και ανασυγκρότησης τα αρμόδια θεσμικά όργανα. Αλλιώς τα φίδια και το δηλητήριό τους θα σκοτώσουν την Ελλάδα, αφού ήδη σκοτώνουν την ελληνική συνείδηση των παιδιών της..

Best Of

Κικίλιας: Οι προσπάθειές μας συνεχίζουν να αποδίδουν καρπούς

Στα φετινά εντυπωσιακά επίπεδα των ταξιδιωτικών εσόδων, στη ψήφο...

Μάχες χαρακωμάτων για τον Δήμο Χαλανδρίου, ενόψει εκλογών

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη Ο Δήμος Χαλανδρίου εξελίσσεται σε έναν από...

Η νεολαία δίπλα στον Κικίλια

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη Την άνεση που τον διακρίνει στη σχέση...
spot_img

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

Η ντροπιαστική… υπόκλιση της ισχυρότερης χώρας της Ενωμένης Ευρώπης στο καθεστώς των “δολοφόνων”

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου   Που είσαι Άνγκελα (Μέρκελ)... Η ντροπιαστική εικόνα...

Το “ευχαριστώ” της Κατερίνας Παναγοπούλου για την πρωτιά που της χάρισαν οι τηλεθεατές

Του Μανώλη Κομνηνού Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο...

Ακόμη να παραιτήσει κάποιος τη διορισμένη που υποδεικνύει στον ιταλικό λαό τι να ψηφίσει;

Του Νίκου Φυλάγγελου   Καμία αμφιβολία να μην έχετε. Ο ιστορικός...

Ο Γιάννης Παπαγιάννης για το εκσυγχρονιστικό μέτρο κατά των αποδείξεων-μαϊμού

Του Μανώλη Κομνηνού   Ο Γιάννης Παπαγιάννης ήταν καλεσμένος του Γιώργου...

Μαρία Καρακλιούμη και Διονύσης Μαρίνος συζητούν για το πώς μπορούμε να φρενάρουμε την (εθνική) φθορά

Του Μανώλη Κομνηνού   Μια συζήτηση που έδωσε αφορμές για τα...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Η ντροπιαστική… υπόκλιση της ισχυρότερης χώρας της Ενωμένης Ευρώπης στο καθεστώς των “δολοφόνων”

Της Κατιάνας Ναυπλιώτου   Που είσαι Άνγκελα (Μέρκελ)... Η ντροπιαστική εικόνα του Γερμανού Καγκελαρίου Όλαφ Σολτς στον Οίκο των Σαούντ, συνιστά μια ντροπιαστική υπόκλιση της ισχυρότερης...

Το “ευχαριστώ” της Κατερίνας Παναγοπούλου για την πρωτιά που της χάρισαν οι τηλεθεατές

Του Μανώλη Κομνηνού Με ανάρτηση στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter, η Κατερίνα Παναγοπούλου είπε ένα μεγάλο "ευχαριστώ", στους τηλεθεατές που της χάρισαν μια ακόμη...

Ακόμη να παραιτήσει κάποιος τη διορισμένη που υποδεικνύει στον ιταλικό λαό τι να ψηφίσει;

Του Νίκου Φυλάγγελου   Καμία αμφιβολία να μην έχετε. Ο ιστορικός του μέλλοντος δεν θα είναι επιεικής με την εποχή μας. Με την ατυχή συγκυρία να...