Υποφάντης και Βούσουλα έκαναν "πρωταθλητισμό" για τον ΣΚΑΪ


 
Του Μανώλη Κομνηνού
 
Λίγο πριν την επιστροφή του Δημήτρη Οικονόμου και της Μαρίας Αναστασοπούλου, οι οποίοι ολοκλήρωσαν τις καλοκαιρινές διακοπές τους, ο Νίκος Υποφάντης και η Μαρία Βούσουλα ολοκλήρωσαν με απόλυτη επιτυχία τη δική τους παρουσία στην πρωινή ζώνη του ΣΚΑΪ.
Κρατώντας τα ηνία της εκπομπής “Πρωινή Ενημέρωση” καθόλη τη διάρκεια του Αυγούστου, ο Νίκος Υποφάντης και η Μαρία Βούσουλα (μαζί με την Πηνελόπη Γκάλιου την πρώτη εβδομάδα των αδειών) έκαναν πρωταθλητισμό για τον ΣΚΑΪ, χαρίζοντας στο κανάλι του Ομίλου Αλαφούζου εξαιρετικά υψηλά ποσοστά τηλεθέασης και επιτρέποντας στον ΣΚΑΪ να διατηρήσει την παρεμβατικότητά του στο πολιτικό γίγνεσθαι και στη διαμόρφωση της δημόσιας ατζέντας.
Το παράδειγμα της επιτυχίας των δυο καλών δημοσιογράφων, επιβεβαιώνει ότι, ο Όμιλος Αλαφούζου έχει εξελιχθεί τα τελευταία χρόνια σε καλοκουρδισμένη μηχανή, με πλειάδα αξιόλογων στελεχών που μπορούν να κομίσουν εξαιρετικά αποτελέσματα δουλειάς.
Στον επίλογο της σημερινής, τελευταίας εκπομπής τους, ο Νίκος Υποφάντης και η Μαρία Βούσουλα ευχαρίστησαν το σύνολο του δυναμικού του ΣΚΑϊ, που τους βοήθησε όλο αυτό το διάστημα, και φυσικά το τηλεοπτικό κοινό για την εμπιστοσύνη.
Παράλληλα, έκαναν εκτενή αναφορά στον επικείμενο γάμο της Μαρίας Βούσουλα, η οποία παντρεύεται τον εκλεκτό της καρδιάς της.
 

Written by

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος