• 23 Ιανουαρίου, 2020

Το Open "φλερτάρει" τους τηλεθεατές… με τα μάτια της Έλλης (Στάη)


 
Του Μανώλη Κομνηνού
 
Σε εποχές… άνοιξης για τα ελληνικά ΜΜΕ, κατάφερε να αφήσει το αποτύπωμά της, με το μικρό όνομά της.
Που έγινε μέρος της ταυτότητας εκπομπών, με την ίδια στην ευθύνη της παρουσίασης, και της επέτρεψε να καθιερωθεί ως η πιο αναγνωρίσιμη παρουσιάστρια δελτίου ειδήσεων.
Καμία έκπληξη λοιπόν για το γεγονός ότι, εδώ και αρκετό καιρό, ο Ιβάν Σαββίδης είχε αποφασίσει να ποντάρει στην Έλλη Στάη, ώστε το Open να αποκτήσει άμεσα, διακριτά και ανταγωνιστικά στοιχεία ταυτότητας.
Με την Έλλη Στάη στην παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του σταθμού, και αργότερα στα ηνία πολιτικής εκπομπής, το επιτελείο Σαββίδη προσδοκά ότι, θα καταφέρει σύντομα να διεκδικήσει και να κερδίσει ζωτικό χώρο έναντι του ανταγωνισμού, με φόντο και τις πολλαπλές εκλογικές αναμετρήσεις του 2019.
Το Open “φλερτάρει” τους τηλεθεατές… με τα μάτια της Έλλης (Στάη).
 
ΥΓ: Για… την Ιστορία, η ανακοίνωση του Open για την Έλλη Στάη:
 
“Η Έλλη Στάη έρχεται στο OPEN.
Από τις 24 Οκτωβρίου θα παρουσιάζει το Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στην ελληνική τηλεόραση πιο δυναμική από ποτέ και αναλαμβάνει την παρουσίαση του Κεντρικού Δελτίου Ειδήσεων του OPEN.
Με την εμπειρία της, την αντικειμενική και αμερόληπτη ματιά της, το χάρισμά της να αναδεικνύει την πραγματική είδηση και φυσικά με την τόσο ξεχωριστή προσωπικότητά της είναι βέβαιο πως θα βάλει την προσωπική της σφραγίδα στο Δελτίο Ειδήσεων του σταθμού.  Η Έλλη Στάη δε χρειάζεται συστάσεις… Στη νέα εποχή του OPEN, η παρουσία της αποτελεί την καλύτερη εγγύηση για αντικειμενική, αμερόληπτη και ασυμβίβαστη ενημέρωση”.

Μανώλης Κομνηνός

Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος

Διαβάστε Ακόμα...