Το Action 24 ενώνει. Και πρωταγωνιστεί

 

Του Μανώλη Κομνηνού

 

Το respect απευθύνεται στον Γιώργο Κουβαρά, φυσικά τον Διονύση Παναγιωτάκη, καθώς και το σύνολο των συντελεστών του Action 24, που καλωσόρισαν ουσιαστικά την καινούρια τηλεοπτική σεζόν, με μια ξεχωριστή βραδιά στο κέντρο της Αθήνας.

Το κανάλι που διακρίνεται για το ποιοτικό αποτύπωμά του και τις εις βάθος πολιτικές αναλύσεις, που “γεννούν” από μόνες τους θέματα και απασχολούν για καιρό την επικαιρότητα, κάνει το πρώτο βήμα στη νέα τηλεοπτική σεζόν, με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Ο Γιώργος Κουβαράς ήταν εκείνος που ανέλαβε να υλοποιήσει με αισθητική και αντοχή στον χρόνο το μιντιακό όραμα του Διονύση Παναγιωτάκη για έναν διαφορετικό τηλεοπτικό σταθμό, και η ανταπόκριση του κοινού δείχνει ότι η συνταγή λειτουργεί αποτελεσματικά.

Ενδεικτικό της απήχησης του Action 24 και της πρωταγωνιστικής περπατησιάς του, το γεγονός ότι στην εκδήλωση για το νέο πρόγραμμά του, βρέθηκε πλήθος επωνύμων. Από τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, υπουργούς όπως τον Μάκη Βορίδη, τη Νίκη Κεραμέως και τον Κώστα Καραμανλή, στελέχη από το σύνολο του πολιτικού φάσματος, δημοσιογράφους και καλλιτέχνες, μέχρι ανθρώπους του επιχειρείν και του τραπεζικού κλάδου, όπως τους κ.κ. Περιστέρη και Σάλλα.

Καλή αρχή.

ΥΓ: Στη φωτογραφία, ο Γιώργος Κουβαράς και ο Διονύσης Παναγιωτάκης, με τη γενική διευθύντρια του Action 24, Τζένη Αθανασοπούλου.

Written by Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος