Το συγκινητικό μήνυμα του Γρηγόρη Ζαφειρόπουλου για τον αδικοχαμένο αδελφό του, Μιχάλη

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

Με ανάρτηση στην προσωπική σελίδα του στο Facebook, ο Γρηγόρης Ζαφειρόπουλος έστειλε ένα συγκινητικό μήνυμα για τομν αδικοχαμένο αδελφό του, Μιχάλη Ζαφειρόπουλο.

Ο πρώην δήμαρχος Χαλανδρίου, έκανε τη σχετική ανάρτηση, με αφορμή τη συμπλήρωση τριών ετών από την άνανδρη δολοφονία του Μιχάλη Ζαφειρόπουλου:

“Ακριβώς πριν από τρία χρόνια ήταν που χτύπησε το τηλέφωνο και έφυγε το χαμόγελο από τα πρόσωπά μας!
Τρία χρόνια που στέρησαν οι άνανδροι δολοφόνοι τον λατρεμένο γιό από την μάνα ,τον εξαίρετο σύζυγο και νοικοκύρη από την γυναίκα του,τον υποδειγματικό πατέρα από τα παιδιά του, τον αδελφό -παράδειγμα- από τα αδέλφια του,τον χαμογελαστό αρχοντάνθρωπο από τους φίλους του,τον ευσυνείδητο επαγγελματία και επιστήμονα από τους συνεργάτες, συναδέλφους του και πελάτες του.
Τρία χρόνια θλίψης για την απώλεια !
Τρία χρόνια οργής για αυτούς, οι οποίοι μέσα και έξω από την φυλακή ευθύνονται για την άδικη και άνανδρη δολοφονία ενός τέτοιου ανθρώπου !
Τρία χρόνια αγωνίας και φόβου για μία ολόκληρη οικογένεια !
Παράλληλα όμως και τρία χρόνια γεμάτα έμπρακτο σεβασμό και αγάπη από συγγενείς ,φίλους, συνεργάτες ,συναδέλφους , από γνωστούς και αγνώστους που μας γέμισαν με δύναμη για να προχωρήσουμε ,υπερηφάνεια για τον άνθρωπό μας και πείσμα για να συνεχίσουμε αυτό που παρέλαβε από τον παππού μας και τον πατέρα μας.
Τρία χρόνια αδελφέ μου που σε πήραν από κοντά μας, όχι όμως από το μυαλό και την ψυχή μας !
Τρία χρόνια που το σκοτάδι απλώθηκε γύρω μας ,αλλά δεν μας νίκησε γιατί το φώς νικάει πάντα το σκοτάδι ,και το δικό σου φώς πάντα θα τους νικάει !
Μας λείπεις !!!!”

 

Written by

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής