Τα "κορίτσια" του Τραμπ… προσεύχονται να είναι και πάλι υποψήφια για τον Λευκό Οίκο η Χίλαρι


 
Της Κατιάνας Ναυπλιώτου
 
Από την πρώτη στιγμή που, πριν από μερικές εβδομάδες, ακούστηκε περισσότερο έντονα η φήμη ότι, η Χίλαρι Κλίντον, υποκύπτει στον… παραλογισμό της ματαιοδοξίας, και επιθυμεί να θέσει, για τρίτη φορά, υποψηφιότητα για την Προεδρία των ΗΠΑ, στη Δυτική Πτέρυγα του Λευκού Οίκου άρχισε το… πανηγύρι.
Η Σάρα Χάκαμπι Σάντερς, εκπρόσωπος Τυπου και στενή συνεργάτης του Ντόναλντ Τραμπ, είχε σπεύσει να καλωσορίσει την είδηση, την ίδια στιγμή που, στις τάξεις των Δημοκρατικών ο εκνευρισμός ήταν έντονος και αυθόρμητος.
Η πρώην Πρώτη Κυρία και τέως Υπουργός Εξωτερικών της υπερδύναμης, παραμένει μια από τις περισσότερο τοξικές προσωπικότητες στην πολιτική ζωή των ΗΠΑ, με αποτέλεσμα οι φιλοδοξίες της να λευτουργούν διαβρωτικά και αποσυνθετικά για την κοινωνική βάση του Δημοκρατικού Κόμματος.
Σήμερα, μετά από δημοσίευμα, που εμφανίζει δυο πρώην στενούς συνεργάτες της να εκτιμούν ότι, η Χίλαρι θα προσπαθήσει ξανά, να κάνει δικό της τον Λευκό Οίκο το 2020, ήταν η σειρά της Κέλιαν Κόνγουεϊ να… ανοίξει σαμπάνιες.
Η σύμβουλος στρατηγικής του Ντόναλντ Τραμπ και επικεφαλής της καμπάνιας που τον οδήγησε στον Λευκό Οίκο το 2016, απέναντι στη Χίλαρι, ανέβασε στον προσωπικό λογαριασμό της στο Twitter τη σχετική είδηση, με δικό της σχολιασμό… προσευχή προς τον Θεό, να επιβεβαιωθεί.
Στα social media ακολούθησε ο… αναμενόμενος χαμός, και στο Δημοκρατικό Κόμμα ξεθάβουν και πάλι το τσεκούρι του πολέμου, απέναντι στη γυναίκα που, κατάφερε να χάσει τον Λευκό Οίκο από έναν… μισογύνη.
Δείτε τη σχετική ανάρτηση της Κέλιαν Κόνγουεϊ στο Twitter:
 

Written by Κατιάνα Ναυπλιώτου

Η Κατιάνα Ναυπλιώτου είναι διεθνολόγος