• Σεπτέμβριος 24, 2019

Στα χέρια του Βασίλη Φεύγα ο Στρατηγικός Σχεδιασμός και η Επικοινωνία της ΝΔ


 
Του Λάζαρου Καλλιανιώτη
 
Έναν «δικό του άνθρωπο», τον Βασίλη Φεύγα, επέλεξε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, για να του αναθέσει τα ηνία του Στρατηγικού Σχεδιασμού και της Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας.
Ο έμπειρος σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, ο οποίος φιλοτέχνησε επί σειρά ετών ένα προφίλ αξιοπρέπειας και μετριοπάθειας στον χώρο, είναι εδώ και χρόνια στενός συνεργάτης του Κυριάκου Μητσοτάκη, ενώ στις βουλευτικές εκλογές της 7ης Ιουλίου ενίσχυσε τη μάχη της Νέας Δημοκρατίας στην Αιτωλοακαρνανία.
Με τον Βασίλη Φεύγα στο τιμόνι της Γραμματείας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας της Νέας Δημοκρατίας, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσδοκά να δώσει αέρα ανανέωσης στο κόμμα και να καταστήσει τη ΝΔ παρεμβατική και μάχιμη, με φρεσκάρισμα του πολιτικού λόγου της.
Η σχετική επίσημη ανακοίνωση αναφέρει τα εξής:
 
«Με απόφαση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, ορίζεται Γραμματέας Στρατηγικού Σχεδιασμού και Επικοινωνίας ο κ. Βασίλης Φεύγας.
Ο Βασίλης Φεύγας έχει σπουδάσει Πολιτικές Επιστήμες και Διεθνείς Σχέσεις στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και έχει πραγματοποιήσει μεταπτυχιακές σπουδές στην Επιχειρηματική Αριστεία στο Sheffield της Μεγάλης Βρετανίας.
Έχει διατελέσει μέλος της Κεντρικής Γραμματείας της ΔΑΠ και στη συνέχεια μέλος του Εκτελεστικού Γραφείου της ΟΝΝΕΔ. Κατά τη διάρκεια της προεκλογικής εκστρατείας του 1993 συμμετείχε στο Γραφείο Επικοινωνίας και Πολιτικού Σχεδιασμού του Πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.
Το 2003 ξεκίνησε τη συνεργασία με τον σημερινό Πρωθυπουργό και Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη, σε ζητήματα που άπτονται της στρατηγικής και της επικοινωνίας.
Ως διευθύνων έταιρος της “The West Wing” έχει συμβουλεύσει πολιτικά κόμματα, δημόσια πρόσωπα, κρατικούς φορείς, μη κυβερνητικές οργανώσεις και επιχειρήσεις, ενώ έχει συμμετάσχει σε περισσότερες από 100 προεκλογικές εκστρατείες στην Ελλάδα και την Κύπρο ως σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας.
Είναι συγγραφέας του βιβλίου “Ο Δρόμος για τη Νίκη. Στρατηγικές, τακτικές και εργαλεία για μια πετυχημένη προεκλογική εκστρατεία.”
 

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής

Διαβάστε Ακόμα...