Προγραμματικές συμβάσεις από Βασιλειάδη για έργα σε Αλεξανδρούπολη, Καλαμάτα, Σπάρτη και Μοσχάτο


 
Ο υφυπουργός Πολιτισμού αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε προγραμματικές συμβάσεις για έργα στην Αλεξανδρούπολη, την Καλαμάτα, τη Σπάρτη και το Μοσχάτο.
Στις σχετικές ανακοινώσεις αναφέρονται τα εξής:
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμαρχο Μοσχάτου – Ταύρου Ανδρέα Γ. Ευθυμίου για το έργο: «Προμήθεια Υλικών για την αντικατάσταση των κερκίδων των γηπέδων ποδοσφαίρου και μπάσκετ του Δημοτικού Γηπέδου Μοσχάτου της ΔΚ Μοσχάτου».
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμαρχο Σπάρτης Ευάγγελο Βαλιώτη για το έργο: «Προσθήκη γηπέδου τένις στις αθλητικές εγκαταστάσεις Παρορίου».
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμαρχο Αλεξανδρούπολης Ευάγγελο Λαμπάκη για το έργο: «Επισκευή – Συντήρηση Υπαίθριων και μη αθλητικών εγκαταστάσεων ποδοσφαίρου Δήμου Αλεξανδρούπολης» παρουσία των Βουλευτών Έβρου, Γιώργου Καΐσα, Νατάσα Γκαρά και Δημήτρη Ρίζου.
Ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης υπέγραψε προγραμματική σύμβαση με τον Δήμαρχο Καλαμάτας, Παναγιώτη Νίκα για το έργο: «Ανακατασκευή (retoppping) Στίβου Δημοτικού Σταδίου Καλαμάτας Ν. Μεσσηνίας» παρουσία του βουλευτή Μεσσηνίας, Πέτρου Κωνσταντινέα.
 

Written by

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι