• Σεπτέμβριος 23, 2019

Παπαδημούλης: Να δημιουργηθεί μια συμμαχία εντίμων, και να μην καλυφθούν οι ένοχοι


 
Υπαρκτό και μεγάλο σκάνδαλο, χαρακτήρισε την υπόθεση του C4l, ο αντιπρόεδρος του Ευρωπαικού Κοινοβουλίου Δημήτρης Παπαδημούλης, μιλώντας στη Βάλια Πετούρη και εκπομπή ΕΠΤΑ της ΕΤ-1.

Όταν η Βάλια Πετούρη, ρώτησε τον κ.Παπαδημούλη για την πληροφορία που δημοσιεύει το enikos.gr,ότι έρχεται ο σχετικός φάκελος στη Βουλή, ο ευρωβουλευτής, ο οποιος υπήρξε και μέλος της σχετικής εξεταστικής επιτροπής, μίλησε για μίζες που δόθηκαν για τους Ολυμπιακούς Αγώνες και κάλεσε τον κ.Σημίτη να κάνει την αυτοκριτική του, τα δε κόμματα της σντιπολίτευσης να συμβάλουν στην δημιουργία μιας συμμαχίας εντίμων, μη καλύπτοντας τους ένοχους.
Για το θέμα με την Εκκλησία, ο κΠαπαδημούλης κατηγόρησε τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ότι προσπαθεί να ανατρέψει και τον Τσίπρα και τον Ιερώνυμο.
Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά τη συνάντησή του με τον Μητροπολίτη Πειραιώς Σεραφείμ.
Για τους δε κληρικούς, πρότεινε την συνταγματική θέσπιση της μισθοδοσίας και των εργασιακών-συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων τους.
Ο Ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δεν απέκλεισε διπλές εκλογές τον Μάιο. Εθνικές μαζί με τις Ευρωεκλογές, παρότι δήλωσε, ότι εκείνος τις εισηγείται στον πρωθυπουργό για τον Οκτώβριο του 2019.
Υστερόγραφα Team

Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

Διαβάστε Ακόμα...