Ο Robert De Niro υποστηρίζει ότι, βρήκε… τον άνθρωπο που θα νικήσει τον Τραμπ το 2020


 
Της Δέσποινας Βενέδικτου
 
Στον απόηχο της παρουσίας του Kanye West στον Λευκό Οίκο, και της… δωρεάν διαφήμισης που προσέφερε στον Ντόναλντ Τραμπ, ο  Robert De Niro, ένας από τους πλέον επώνυμους και… έντονους επικριτές του σημερινού Προέδρου των ΗΠΑ, παραδέχτηκε ότι, η φιλελεύθερη Αμερική πρέπει να αλλάξει στρατηγική, ώστε να καταφέρει να… ξεφορτωθεί τον παρόντα ένοικο του Οβάλ Γραφείου.
Ο De Niro, σημείωσε με έμφαση ότι, καθήκον κάθε Αμερικανού πολίτη είναι να δώσει μια σκληρή και συνεπή μάχη συνείδησης, για να… απαλλαγεί η Ουάσινγκτον από τον Ντόναλντ Τραμπ, αρχικά με την ενίσχυση των Δημοκρατικών στις Ενδιάμεσες Εκλογές του Νοεμβρίου, και στη συνέχεια στην τελική ευθεία για τις προεδρικές εκλογές του 2020.
Σύμφωνα με τον διάσημο ηθοποιό και σκηνοθέτη, θα πρέπει να βρεθεί ένα πρόσωπο, νέο και άφθαρτο, χωρίς τοξικά βάρη από το παρελθόν, που να μπορεί να χτυπήσει τον Ντόναλντ Τραμπ στο ίδιο το παιχνίδι του.
“Αυτός ο Ο’ Ρούρκ φαίνεται… ενδιαφέρουσα περίπτωση”, προσέθεσε ο Robert De Niro, αναφερόμενος στον Μπέτο Ο’ Ρουρκ, το 46χρονο ανερχόμενο αστέρι του Δημοκρατικού Κόμματος, που έχει αγχώσει τον Τεντ Κρουζ, διεκδικώντας σχεδόν επί ίσοις όροις την έδρα της Πολιτείας του Τέξας στη Γερουσία.
Οι παλαιοί πολιτικοί αναλυτές στις ΗΠΑ έλεγαν ότι… το Τέξας δεν πέφτει, δηλαδή δεν χάνεται από τον έλεγχο των Ρεπουμπλικανών, και το γεγονός ότι ο Μπετ Ο’ Ρουρκ έχει μετατρέψει την εκλογική αναμέτρηση σε θρίλερ, δείχνει στον Robert De Niro ότι… ο μικρός το έχει.

Written by Δέσποινα Βενέδικτου

Η Δέσποινα Βενέδικτου είναι δημοσιογράφος