Ο… τρόμος ότι η Disney θα καταστρέψει (κι άλλο) τον “Πόλεμο των Άστρων”

Της Δέσποινας Βενέδικτου

 

Την ώρα που η τηλεοπτική σειρά “The Mandalorian” ξανακερδίζει τις καρδιές του κινηματογραφικού κοινού, αποκαθιστώντας την αγάπη για τον “Πόλεμο των Άστρων”, οι πρόσφατες ανακοινώσεις της Disney για μια σειρά από νέα τηλεοπτικά εγχειρήματα προκάλεσαν… τρόμο στους πιστούς οπαδούς του πιο πετυχημένου κινηματογραφικού έπους όλων των εποχών.

Μεταξύ των σχεδίων της Disney βρίσκεται και σειρά για τη ζωή του Obi Wan Kenobi, μετά τα γεγονότα της ταινίας “Revenge of the Sith”, και πριν από την ταινία “A New Hope”, πρώτη της αρχικής τριλογίας του “Star Wars”.

Σύμφωνα με τις αποκαλύψεις της Disney, ενδέχεται να υπάρξει και συνάντηση του Obi Wan Kenobi με τον Anakin Skywalker, ως Darth Vader, κάτι που αλλοίωνε τη σημειολογία της συνάντησής τους στην ταινία “A New Hope”, με τους Ewan McGregor και Hayden Christensen να επιστρέφουν στους εμβληματικούς ρόλους.

Γι’ αυτό και στα social media στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού εκτοξεύονται ήδη οι πρώτες… απειλές προς τη Disney, για το πώς θα χειριστεί τον θησαυρό που έχει στα χέρια της.

 

Written by Δέσποινα Βενέδικτου

Η Δέσποινα Βενέδικτου είναι δημοσιογράφος