Ο Τραμπ ονειρεύεται τον Σόρος… στο ίδιο κελί με τη Χίλαρι


 
Της Μαρίκας Λυσιάνθη
 
Ένα… θεματάκι με τις φυλακές και τα κελιά, το έχει.
Από την προεκλογική μάχη του 2016, όταν συμφωνούσε, με… υψωμένες γροθιές, με την προτροπή των οπαδών του σε προεκλογικές συγκεντρώσεις, να κλείσει στη φυλακή τη Χίλαρι Κλίντον, ο Ντόναλντ Τραμπ επανέλαβε τον εαυτό του, εντός Λευκού Οίκου.
Σε πρόσφατη εκδήλωση για τις νεώτερες γενιές Αφρο-Αμερικανών, που στηρίζουν το Ρεπουμπλικανικό Κόμμα, και στο περιθώριο της έρπουσας φημολογίας για παρασκηνιακό ρόλο του Τζορτζ Σόρος κατά της κυβέρνησης Τραμπ, προκειμένου να επικρατήσουν οι Δημοκρατικοί στις Ενδιάμεσες Εκλογές του Νοεμβρίου για τα δυο Σώματα του Κογκρέσου, τη Γερουσία και τη Βουλή των Αντιπροσώπων, αρκετοί από τους συμμετέχοντες προέτρεψαν τον σημερινό ένοικο του Λευκού Οίκου να προχωρήσει στα… περαιτέρω.
Δηλαδή, να οδηγήσει στη φυλακή τον Τζορτζ Σόρος, ίσως για να κάνει… παρέα στη Χίλαρι Κλίντον, όπως του επισημαίνουν αρκετά συντηρητικά ΜΜΕ στις ΗΠΑ.
Και ο σημερινός ένοικος του Οβάλ Γραφείου… επανέλαβε τον εαυτό του. Χαμογέλασε με νόημα, και… έκλεισε το μάτι, αντί αυτή τη φορά να υψώσει τις γροθιές του.
Η επέλαση του λαϊκισμού στο πιο… επώνυμο Γραφείο της ανθρωπότητας, συνεχίζεται.

Μαρίκα Λυσιάνθη

Μαρίκα Λυσιάνθη

Η Μαρίκα Λυσιάνθη είναι ψυχολόγος

Διαβάστε Ακόμα...