• 22 Ιανουαρίου, 2021

Ο Τραμπ απολαμβάνει τον ρόλο του… ανακουφιστή του έθνους


 
Του Κυριάκου Βελισσάριου
 
Η Φλόριντα ήταν η Πολιτεία που επλήγη τις προηγούμενες ημέρες από τυφώνα, και ο Αμερικανός Πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ, μαζί με την Πρώτη Κυρία Μελάνια, έσπευσαν να προσφέρουν χείρα βοηθείας στους κατοίκους.
Οι σχετικές φωτογραφίες έκαναν τον γύρο του διαδικτύου και των social media, με το προεδρικό ζεύγος να προχωρεί στις αναμενόμενες δηλώσεις συμπάθειας, κατανόησης και αγάπης, για τους πολίτες που είδαν τις περιουσίες τους να καταστρέφονται.
Ακόμη πιο σημαντική ωστόσο, είναι η διαπίστωση πληθώρας πολιτικών αναλυτών στην άλλη όχθη του Ατλαντικού, για τον νέο “ρόλο” τον οποίο έχει αποφασίσει να ενδυθεί ο Ντόναλντ Τραμπ, και ο οποίος φαίνεται να τον ενθουσιάζει.
Ο σημερινός ένοικος του Λευκού Οίκου εμφανίζεται ως… ανακουφιστής του αμερικανικού έθνους, ως ο… στοργικός Πρόεδρος, που σπεύδει κοντά σε εκείνους οι οποίοι βρίσκονται στη μεγαλύτερη ανάγκη.
Κάτι που φαίνεται ότι έχει αποτελέσμα στην ψυχολογία της κοινής γνώμης, αν κρίνει κανείς από το γεγονός ότι, στις δημοσκοπήσεις τα ποσοστά του Ντόναλντ Τραμπ ανεβαίνουν σταθερά.
Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες.
 

Κυριάκος Βελισσάριος

Κυριάκος Βελισσάριος

Ο Κυριάκος Βελισσάριος είναι πολιτικός επιστήμονας και αναλυτής

Διαβάστε Ακόμα...