Ο "πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον πλανήτη"… τρολάρει τον Τραμπ, μέσω "Game of Thrones"


 
Της Μαρίκας Λυσιάνθη
 
Τα περί κινδύνου από τη Βόρεια Κορέα και το καθεστώς του Κιμ Γιονγκ Ουν, αφορούν φυσικά… παιδάκια.
Ο πραγματικά “πιο επικίνδυνος άνθρωπος στον πλανήτη” σεργιανίζει στην Τεχεράνη, και ηγείται του μοναδικού στρατού στον κόσμο, που ανησυχεί το Ισραήλ.
Ο στρατηγός Κασίμ Σολεϊμανί, ηγέτης των Φρουρών της Επανάστασης στο Ιράν, έχει απασχολήσει αρκετές φορές τα τελευταία χρόνια την Ουάσινγκτον.
Όταν βρέθηκε στη Συρία, για να ενθαρρύνει τις δυνάμεις που μάχονταν στο πλευρό του Μπαράρ αλ Άσαντ… όλες οι Μυστικές Υπηρεσίες του πλανήτη μπήκαν στον πειρασμό να σχεδιάσουν τη δολοφονία του.
Ο… θείος Βλαδίμηρος ωστόσο, άπλωσε ένα δίχτυ ασφαλείας για τον στρατιωτικό (και πολιτικό) διοικητή του ισχυρότερου συμμάχου της Ρωσίας στη Μέση Ανατολή, και έτσι, χάρη στον Πούτιν, ο στρατηγός Σολεϊμανί είναι σήμερα σε θέση να… τρολάρει τον Ντόναλντ Τραμπ, χρησιμοποιώντας το “game of Thrones”.
Την αρχή έκανε ο 45ος Πρόεδρος των ΗΠΑ, παραφράζοντας το επικό μότο της θρυλικής σειράς “Winter is coming”, σε… “Sanctions are coming”, για τις κυρώσεις που ανακοίνωσε ότι θα επιβάλλει στο Ιράν.
Τα social media, καθώς και οι παραγωγοί του “Game of Thrones” αντέδρασαν, κανείς ωστόσο δεν μπορούσε να προβλέψει την απάντηση της Τεχεράνης.
Έτσι, ο αρχηγός των Φρουρών της Επανάστασης ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram τη σχετική φωτογραφία, που τον παρουσιάζει ως… White Walker, δηλαδή “αθάνατο” μέλος του στρατού των νεκρών, του Night King, με την… απειλητική προειδοποίηση προς τον Τραμπ:
“Έλα. Περιμένουμε. Εγώ είμαι ο εχθρός σου. Οι Φρουροί της Επανάστασης είναι ο εχθρός σου. Θα σε αντιμετωπίσουμε”.
Τα social media… χαμογέλασαν.
 

Written by

Η Μαρίκα Λυσιάνθη είναι ψυχολόγος