Ο Παπαδήμος ως «μπαλαντέρ» για την Προεδρία

Πηγή: εφημερίδα “Παρασκήνιο”

 

 

Ο Προκόπης Παυλόπουλος, ο Σταύρος Δήμας, ο Παναγιώτης Πικραμμένος, η Μαρία Δαμανάκη, η Άννα Διαμαντοπούλου. Πρακτικά, αυτή είναι η πεντάδα που «παίζει» περισσότερο στα ρεπορτάζ, αναφορικά με το πρόσωπο που θα επιλέξει ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την Προεδρία της Δημοκρατίας.

 

Ο Πρωθυπουργός δεν βιάζεται. Θέλει να κεφαλαιοποιήσει τα αποτελέσματα της συνάντησής του με τον Ντόναλντ Τραμπ στο Οβάλ Γραφείο, και να κλείσει και την πολιτική εκκρεμότητα με την ψήφιση του νέου εκλογικού νόμου, ο οποίος θα αξιοποιηθεί για να «καεί» η απλή αναλογική, με διπλές κάλπες, πιθανότατα στο τέλος της τετραετίας.

 

Στα ονόματα του προλόγου, υπάρχει και ένας μπαλαντέρ. Ο Λουκάς Παπαδήμος. Που επιμελώς μένει μακριά από τη σεναριολογία, ακριβώς για να μην υπάρχουν οι αντιδράσεις που καταγράφονται για περιπτώσεις όπως της Μαρίας Δαμανάκη και της Άννας Διαμαντοπούλου.

 

Μια λύση… έκτακτης ανάγκης, για τους σχεδιασμούς του Κυριάκου Μητσοτάκη για το αξίωμα του Προέδρου της Δημοκρατίας με τον οποίο ο ίδιος θα λειτουργήσει ως πολιτικό δίδυμο, τα επόμενα χρόνια.

Written by Υστερόγραφα Team

Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι