• 19 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο Μπουτάρης κατέβηκε από το τρένο, ο Παπαμιμίκος έστειλε μήνυμα…


 
Του Νίκου Φυλάγγελου
 
Την ώρα που ο Γιάννης Μπουτάρης κατέβαινε από το τρένο, επισημοποιώντας την απόφασή του να μην διεκδικήσει μια τρίτη θητεία στον Δήμο Θεσσαλονίκης, ο Ανδρέας Παπαμιμίκος… έβρισκε χώρο, για να στείλει το δικό του πολιτικό μήνυμα, με φόντο το ανοιχτό γήπεδο που διαμορφώθηκε πλέον στη συμπρωτεύουσα.
Ο πρώην πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, και τέως Γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας, την περίοδο Σαμαρά, φέρεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα αλλά και παρασκηνιακές ζυμώσεις, να ενδιαφέρεται για τον Δήμο Θεσσαλονίκης, ώστε να εκφράσει ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις, με αφετηρία τον χώρο της Κεντροδεξιάς.
Μέχρι σήμερα, η ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας δεν έχει ξεκαθαρίσει τη στάση της, ενώ ο πρώην υπουργός των κυβερνήσεων Καραμανλή, Γιώργος Ορφανός, είναι εκείνος που κινείται περισσότερο δραστήρια.
Το μήνυμα του Ανδρέα Παπαμιμίκου έχει ως εξής:
“Η Ιστορία θα αποτιμήσει τη δημαρχιακή διαδρομή του Γιάννη Μπουτάρη, καταγράφοντας ευδιάκριτα τις επιτυχίες του και τα λάθη του. Και τα δυο διδάσκουν.
Η πόλη μας δεν αλλάζει απλώς σελίδα, αλλάζει εποχή. Και οι μεγάλες ευκαιρίες που ανοίγονται για πρώτη φορά μπροστά της, δεν πρέπει να χαθούν.
Είναι στο χέρι μας, όλοι μαζί να τις κερδίσουμε”.
 
 

 
 

Νίκος Φυλάγγελος

Νίκος Φυλάγγελος

Ο Νίκος Φυλάγγελος είναι πολιτικός αναλυτής

Διαβάστε Ακόμα...