Ο Μπουτάρης εύχεται να αναλάβει ο Ορφανός τον Δήμο Θεσσαλονίκης


 
 
Πηγή: makthes.gr
Για τα όσα είναι προσχεδιασμένα μέσα στα επόμενα χρόνια από το δήμο Θεσσαλονίκης, ενημέρωσε ο Γιάννης Μπουτάρης σήμερα τον υποψήφιο δήμαρχο Γιώργο Ορφανό.
Μάλιστα, ο Γιάννης Μπουτάρης ευχήθηκε να είναι ο Γιώργος Ορφανός αυτός που θα αναλάβει να ολοκληρώσει τα σχέδια της νυν διοίκησης.
«Του είπα ποια πράγματα είναι σε φάση ολοκλήρωσης, ποια είναι σε φάση σχεδιασμού, κάποια πράγματα που θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικά να κρατηθούν και στην επόμενη δημαρχία, όπως είναι οι κοινωνικές δομές είτε αφορά εξαρτημένα άτομα είτε αφορά άλλα άτομα, τα οποία έχουν γενικώς κοινωνικά προβλήματα, κάποιες εκδηλώσεις οι οποίες είναι για το 2020, το Europride και τα έργα που είναι προγραμματισμοί δικοί μας, τα οποία είναι σε φάση προσχέδιων. Από εκεί και πέρα όποιος αναλάβει, και εύχομαι να είναι ο κύριος Ορφανός αυτός που θα αναλάβει, να το προχωρήσει και να βάλει τη δική του σφραγίδα σε αυτήν τη δημαρχία» δήλωσε ο Γιάννης Μπουτάρης μετά τη συνάντησή του με τον Γιώργο Ορφανό στο γραφείο του.

Ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξης «Η Θεσσαλονίκη είναι το μέλλον» ανέφερε πως συμφώνησαν με τον Γιάννη Μπουτάρη ότι θα ήταν χρήσιμος ένας κατάλογος με όλα τα προαναφερόμενα θέματα για τους υποψήφιους δημάρχους. «Από εθιμοτυπική επίσκεψη, εξελίχθηκε σε μια συζήτηση για όλα τα μεγάλα θέματα που απασχολούν το δήμο Θεσσαλονίκης. Πράγματα τα οποία η διοίκηση Μπουτάρη τα έχει σε εξέλιξη, εκείνα που σχεδιάζει ως κινήσεις» σημείωσε για τη συνάντηση.
Με συνεργασίες και αποφάσεις μπορούν να λυθούν οι δυσχέρειες που φέρνει ο «Κλεισθένης», σύμφωνα με τον Γιώργο Ορφανό, ο οποίος προτρέπει «να βάλουμε στο πλάι πολλά από τα προσωπικά μας και να επιλέξουμε εκείνα τα οποία βοηθούν την πόλη να αλλάξει κατεύθυνση, να βελτιώσει την εικόνα της, να δοθούν απαντήσεις σε προβλήματα. Σε αυτήν την πορεία εγώ είμαι ιδιαίτερα θετικός».

Best Of

 Η (διακριτική)… απόσυρση Αυτιά (που σαρώνει)

Πηγή: OneVoice Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι»   Όλες οι δημοσκοπήσεις που έχουν...

Το νέο δόγμα για τον ελληνικό στρατό

Πηγή: OneVoice     Το νέο Ελληνικο  δόγμα για τον  στρατο αφορά...

Τα προβλήματα των Ελλήνων μπορούν να περιμένουν. Ο Κασσελάκης… λύνει το Μεσανατολικό

Για τις περισσότερες και μεγαλύτερες από τις ζώσες γενεές...

Ο Χαρδαλιάς φτιάχνει «ομάδα»… για το μέλλον

Πηγή: OneVoice Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι»   Το νήμα με τον προ…...

Newsletter

spot_img

Δείτε επίσης...

One Voice- NET 24: Ενώνουμε δυνάμεις, αθροίζουμε υπεραξία

Πηγή: OneVoice   Η «μάχη» της ενημέρωσης είναι μια διαρκής διαδικασία...

Διασκέδαση 24/7 στο opaponline.gr

Διαδικτυακή κατάθεση δελτίων με αποκλειστικές προσφορές*   Το ποσό των 1,4...

Σαν έτοιμες από καιρό (για να πάρουν την Ευρώπη στα χέρια τους)

Η "εγκάρδια συνεννόηση" της Μαρίν Λεπέν με τη Τζόρτζια...

Ο Μενέντεζ… περίγελος στα αμερικανικά ΜΜΕ

Η φωτογραφία του θέματος, έχει γίνει viral στα social...

 Η (διακριτική)… απόσυρση Αυτιά (που σαρώνει)

Πηγή: OneVoice Γράφει το «Βαθύ Λαρύγγι»   Όλες οι δημοσκοπήσεις που έχουν...
Υστερόγραφα Team
Υστερόγραφα Team
Η δημοσιογραφική ομάδα των Υστερόγραφων... κάνει παιχνίδι

One Voice- NET 24: Ενώνουμε δυνάμεις, αθροίζουμε υπεραξία

Πηγή: OneVoice   Η «μάχη» της ενημέρωσης είναι μια διαρκής διαδικασία που πρέπει να έχει -και έχει για εμάς, στον όμιλο της One Voice- ως στόχο...

Διασκέδαση 24/7 στο opaponline.gr

Διαδικτυακή κατάθεση δελτίων με αποκλειστικές προσφορές*   Το ποσό των 1,4 εκατομμυρίων ευρώ μοιράζει απόψε το ΤΖΟΚΕΡ στους νικητές της πρώτης κατηγορίας. Όσοι επιθυμούν, μπορούν να...

Σαν έτοιμες από καιρό (για να πάρουν την Ευρώπη στα χέρια τους)

Η "εγκάρδια συνεννόηση" της Μαρίν Λεπέν με τη Τζόρτζια Μελόνι, εξελίσσεται σε ασύμμετρη απειλή για το αρτηριοσκληρωτικό σύστημα της γραφειοκρατίας των Βρυξελλών. Η Ιταλίδα πρωθυπουργός...