• 22 Σεπτεμβρίου, 2020

Ο Ιβάν Σαββίδης σχεδιάζει σαρωτικές αλλαγές στο Open


 
Του Μανώλη Κομνηνού
 
 
Σαρωτικές αλλαγές στον τρόπο λειτουργίας αλλά και… τα πρόσωπα του Open, με έμφαση στον ενημερωτικό τομέα, σχεδιάζει ο Ιβάν Σαββίδης, σύμφωνα με πληροφορίες των “Υστερόγραφων”.
Ο επιχειρηματίας που είδε τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί στο ελληνικό ποδόσφαιρο, με την επένδυσή του στην Τούμπα να πιάνει τόπο, δεν βλέπει το τηλεοπτικό “παιδί” του να προχωράει όπως ο ίδιος θα επιθυμούσε.
Η εξέλιξη αυτή ήταν μάλλον αναμενόμενη, καθώς αρκετοί είχαν εντοπίσει από την αρχή σοβαρά λάθη στον σχεδιασμό του ενημερωτικού τομέα, ενώ είχαν ενστάσεις και για τα πρόσωπα που κλήθηκαν να σηκώσουν το βάρος, τόσο σε επίπεδο διοικητικής πυραμίδας όσο και δημοσιογραφικού δυναμικού.
Η πρόθεση του Ιβάν Σαββίδη ήταν να καλύψει το Open το κενό που άφησε πίσω του το Mega, υποτιμήθηκε ωστόσο από την πλευρά του ομογενούς επιχειρηματία, η ιδιαιτερότητα της τρέχουσας συγκυρίας, και το γεγονός ότι, το Μεγάλο Κανάλι έγινε μεγάλο, όχι χάρη στις.,.. βεντέτες και τους ακριβοπληρωμένους αστέρες του, αλλά χάρη στη δομική λειτουργία του, με συγκεκριμένη ραχοκοκκκαλιά, προτεραιότητες και δημοσιογραφικά αντανακλαστικά.
Με τη σεζόν να ρίχνει αυλαία, και τις πολιτικές εξελίξεις να κορυφώνονται… καλπάζοντας, όσοι γνωρίζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο Ιβάν Σαββίδης, στοιχηματίζουν ότι, οι θεαματικές αλλαγές για τις οποίες όλοι συζητούν στο Open, δεν θα αφορούν τον ψυχαγωγικό τομέα, αλλά τον ενημερωτικό.
Παρέμβαση ψάχνει ο άνθρωπος. Και δεν την έχει (ακόμη)…
 

Μανώλης Κομνηνός

Μανώλης Κομνηνός

Ο Μανώλης Κομνηνός είναι δημοσιογράφος

Διαβάστε Ακόμα...