Ο Δημήτρης Καιρίδης δίπλα στους αστυνομικούς που δίνουν τη μάχη για την ασφάλεια των πολιτών

 

Του Λάζαρου Καλλιανιώτη

 

Δίπλα στους αστυνομικούς που δίνουν καθημερινά και με αυταπάρνηση τη μάχη για την ασφάλεια των πολιτών, βρίσκεται ο Δημήτρης Καιρίδης, η παρουσία του οποίου δίνει ποιοτικό αποτύπωμα στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Βόρειο Τομέα της Β’ Αθηνών.

Ο γνωστός καθηγητής πέτυχε ένα αξιοπρεπές αποτέλεσμα με την υποψηφιότητά του για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο, και ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποφάσισε να τον ρίξει στη μάχη και για τις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουλίου, καθώς είναι ένα από τα πρόσωπα στα οποία ποντάρει για την επόμενη μ΄’ερα της διακυβέρνησης.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση του Δημήτρη Καιρίδη στην προσωπική σελίδα του στο Facebook:

 

«Στην επίσκεψή μου στην Αστυνομική Διεύθυνση Βορειοανατολικής Αττικής έγινα κοινωνός της δραματικής #υποστελέχωσης και των μεγάλων ελλείψεων υλικοτεχνικής υποδομής στην αστυνομία. Παρήγορο αντιστάθμισμα είναι η αυταπάρνηση και το #φιλότιμο των Ελλήνων αστυνομικών που, συχνά, φροντίζουν με δικά τους έξοδα για τη στοιχειώδη λειτουργία των υπηρεσιών ασφαλείας. Θετική είναι και η συνεισφορά ιδιωτών χορηγών για την κάλυψη τρεχουσών αναγκών.

Χρειάζεται η άμεση #ανακατανομή του προσωπικού από τη φύλαξη «υψηλών προσώπων» στην προστασία του απλού πολίτη, η πρόσληψη προσωπικού, νέος σύγχρονος εξοπλισμός και νέο οργανόγραμμα βασισμένο στις σημερινές ανάγκες και την αξιοκρατία.

#kairos_gia_kairidi_voria».

 

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Λάζαρος Καλλιανιώτης

Ο Λάζαρος Καλλιανιώτης είναι σύμβουλος στρατηγικής και επικοινωνίας, πολιτικός αναλυτής

Διαβάστε Ακόμα...